- 14 Mart 2016
- 1.135
- 1.634
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne çabukkkkk badimmmm birazcık eleme yap doldurma her yeri gerçi mutfak eşyası demişsinKızlar ben döküp saçmaya başladım yardıma gelen var mı? :)
Kızlar ben döküp saçmaya başladım yardıma gelen var mı? :)
Kitap okuma maratonuna bende katılırdım ama Bugun Çukur var onu izleyeceğim hangi kitap sarmadı canım benim elimdeki de çok ağıt gidiyor
Albert Camus Yabancı.. Komşu kızı, ödevine yardım için okumamı istedi, ben de onun vesilesiyle başladım. İyi de oldu, bayağı uzun zaman olmuştu okumayalı..
Sen ne okuyorsun? Aklıma gelmişken bir kitap önerebilirim sana. İclal Aydın'ın. İsmini hatırlamıyorum ama internetten bulursun. Ben okumadım ama onun anlatımını birçok yazısından biliyorum buna güvenerek öneriyorum. Kendisine de hayranım karakter yönünden..
Bu arada, diğer mesajını yeni gördüm, kızın mı hasta? Geçmiş olsun.. Mevsimsel herhalde..
Ben atmıştım tekrar ama görmedin sanırım foto şeklinde olduğu için özelden atamadımKızlar, odak noktası maddeleri istemiştim, atlamış olabilirsin,z diye yine yazıyorum. Ama ö.m den atın nolur, altta kalıyor, bulamıyorum
Kız sen çay koymamışmıydın biye döktün mutfağı
Ne çabukkkkk badimmmm birazcık eleme yap doldurma her yeri gerçi mutfak eşyası demişsin
Iyi akşamlar..
ha_mim Ben daha başlayamadım kitaba, sarktı belki yarım saat sonraya. O da uykum gelmezse.. Eğer kendi çagrıma kendim gelemeyeceğim galiba
Kızlar, benim h.sonu iptal olan yatılı misafirlerim yarin gelecek. Kac gun kalacaklar bilmiyorum. Onlar gidene kadar muaf tutar mısınız beni görevlerden, beşlilerden.. odak noktası da sarkabilir..
Yarın ne ödev versem var mı istediğiniz bişey kızlarr
Havlular mı ütülenecek havlular yapışmıyor mu ütüleyince15 Ocak 5 lisi
1- havlular ütülenecek
2- ev toplanacak
3- bulaşık makinesi boşaltılacak
4- wc ler temizlenecek
5- koltuk örtüleri serilecek
Geçmiş olsun ablacimKizlar Biraz rahatsızdim yattım.
Maroton yapmadım yani