Kizlar Biraz rahatsızdim yattım.
Maroton yapmadım yani
Vestiyerle ilgili bişeyler olsun kan ağlıyo :))
Havlular mı ütülenecekhavlular yapışmıyor mu ütüleyince
Oooo baslamissinGunaydın kızlar bulasık makinası calıstırıldı. Peşpeşe çalışacak bugun yıkanacak baya eşya varmış dolapların içinde
ay ben onu unuttum yazmayı.. aslında eve gidip fotosunu çekecektim. dayanırım dersen eve gitmemi bekle foto çekeyim. yok şimdi okumak istiyorum dersen, kafamda kaldığı kadarıyla yazarım
Tamamı olsa daha iyi olur, beklerim ben. Ne zaman musait olursan...ay ben onu unuttum yazmayı.. aslında eve gidip fotosunu çekecektim. dayanırım dersen eve gitmemi bekle foto çekeyim. yok şimdi okumak istiyorum dersen, kafamda kaldığı kadarıyla yazarım
Oooo baslamissin
Bende erken kalktim bugun mutfak ve ev toplandi
Banyo yapildi saclar makyaj yapildi kahvaltiya gidilecek
Tabi komsuya patates kizartmasi yaptim pisircem az sonra aktivefriyda
Bende bugun accik gezmelerdeyum
Ama vestiyer odevimide gelince yapicam
Hamilelik iyi canım, gece uyumada zorlanıyorum yorulunca bel ağrısı falan işte bugünüme şükür, dinlene dinlene sabırla doğumu bekliyorumNasılsın canım baya büyümüşünüz maşallah.hamilelik nasıl gidiyor.arada uğra bizi ihmal etme canım
Yooo yapışmıyor hep ütülerim havlularımıHavlular mı ütülenecekhavlular yapışmıyor mu ütüleyince
Şimdi spordan geldim azcuk dinleniyim maratona kalkacağım gelen var mı
Hamilelik iyi canım, gece uyumada zorlanıyorum yorulunca bel ağrısı falan işte bugünüme şükür, dinlene dinlene sabırla doğumu bekliyorum
Sürekli hergün okuyorum uğruyorum zaten
Doğru düzgün iş yapamayınca bişey yazamıyorum, bulaşık yemek ortalığı topla falan
Sen nasılsın?
12.30-15.00 maraton çagrısııııııı