Küllerden Doğmak Vol.2

Gunaydın kızlar bulasık makinası calıstırıldı. Peşpeşe çalışacak bugun yıkanacak baya eşya varmış dolapların içinde
Oooo baslamissin
Bende erken kalktim bugun mutfak ve ev toplandi
Banyo yapildi saclar makyaj yapildi kahvaltiya gidilecek
Tabi komsuya patates kizartmasi yaptim pisircem az sonra aktivefriyda
Bende bugun accik gezmelerdeyum
Ama vestiyer odevimide gelince yapicam

ay ben onu unuttum yazmayı.. aslında eve gidip fotosunu çekecektim. dayanırım dersen eve gitmemi bekle foto çekeyim. yok şimdi okumak istiyorum dersen, kafamda kaldığı kadarıyla yazarım
Tamamı olsa daha iyi olur, beklerim ben. Ne zaman musait olursan...

Maşallah sabah sabah atom karınca gibi çalışmışsın. iyi eglenceler canım afiyet olsun..ben hala kahvaltı yapamadım bi mutfak bi bebe koşturmaktan. Benim icinde ye :)

Nasılsın canım baya büyümüşünüz maşallah.hamilelik nasıl gidiyor.arada uğra bizi ihmal etme canım
Hamilelik iyi canım, gece uyumada zorlanıyorum yorulunca bel ağrısı falan işte bugünüme şükür, dinlene dinlene sabırla doğumu bekliyorum
Sürekli hergün okuyorum uğruyorum zaten
Doğru düzgün iş yapamayınca bişey yazamıyorum, bulaşık yemek ortalığı topla falan
Sen nasılsın?

sivastrabzon hikayeyi bir kitapta okudum. tabiki Türkçe olduğu için bizim değerlerimize daha uygun bir şekilde güncelleştirilmiş. Senin için internette aradım şimdi. Ama benim okuduğum hali gibi değil. Sen gene de kendi alman gereken kısmı kendine göre okuyabilirsin, işte hikaye:

Bir genç bayan rüyasında, upuzun bir kumsal boyunca yanında Tanrı ile yürüyormuş. Onlar yürürken tam karşılarındaki gökyüzünden bir film şeridi gibi bayanın hayatından sahneler geçiyormuş. Kumsal bayanın hayat yoluymuş sanki. Genç bayan, kumda iki çift ayak izi gördüğünde dikkat etmiş, Bir çifti kendisinin, bir çifti Tanrı'nın... Hayatının son sahnesi de gökyüzünden geçtikten sonra bayan kumdaki ayak izlerine boydan boya bir daha bakmış ve birden bir şey dikkatini çekmiş. Hayat yolunun bazı bölümlerinde kumda sadece bir çift ayak izi görülüyormuş ve bayan dehşet içinde fark etmiş ki, hayatının en kötü ve en acılı anlarında ayak izleri ikiden bire düşüyormuş. Yani acılı anlarında bu yolu yalnız yürüyormuş! Bu keşfi onu fena halde rahatsız etmiş ve Tanrı'ya sormaya karar vermiş:

"Tanrı’m, eğer sana inanırsam, senin yolunda gidersem her zaman yanımda olacağını, her zaman yanı başımda yürüyeceğini söylemiştin! Oysa hayat yoluma bakıyorum, en zorlu, en kötü, en acılı anlarımda sadece bir çift ayak izi görüyorum… Anlayamıyorum Tanrım, hayatın kolay günlerinde yanımda yürürken, sana en muhtaç olduğum anlarda beni niye terk ettin?!?!"

Tanrı gülümseyerek cevap vermiş:

“Sevgili çok değerli evladım ben seni çok sevdim ve hiç terk etmedim. Hayat yolundaki o sınav günlerinde; yani en acılı, en kötü anlarında kumda hep bir çift ayak izi gördün. Dikkat et ayak izleri teke indiğinde derinleşiyor... Çünkü o sıralarda ben seni kucağımda taşıyordum."

mühim olan her ikinizinde sağlıklı olması canım diğerleri hamileliğin olmazsa olmazları:))3.hamilelik diğerlerinden daha yorucu oluyor.ev kalabalık iş çok.yapmadan olmuyor.senin pek yapmıyorum dediğin bile bi sürü iştir bence:) kolay bir hamilelik kolay bir doğum diliyorum canım.
Bende iyiyim elhamdülillah canım iş güç çocuklar.
Kendine iyi bak Allah a emanet olun

12.30-15.00 maraton çagrısııııııı

Varıııım
Mutfak ve ev toplanacak
Yaprak sarma yapılacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…