Küllerden Doğmak Vol.2

Ben başkana chentiq diyecedim ama senin cevap bendeki direği bile yıktı ben abla... daim kalsın o çiçekler o kara kış şartlarına rağmen, hem çiğ vurduysa bile sen vazgeçme gelenin adı kardelen, sonrası bahar

(Topikte herkes şairmişte haberimiz yokmuş :)))) )

Tekne yolu bulacakta herkes başka şey anlatacak be başkan ?

Gunaydın kızlar erkenden birilerni görmek ne güzel.. benim bebe 6.30 da kalkıp 1 saat aglamayı adet edindi güne hiç enerjik başlayamıyorum kan ter içinde kalıyorum sabah sabah. Şimdi uyuttum bi duşa girip yapılacak işlerime başlıcam :)

Bu hafta yalnız değilsin canım.hep 6 da kalkıcam.bi derdi vardır kuzunun inşallah tez zamanda düzelir.oku canım bol bol.Rabb'im ne sıkıntısı varsa gidersin.sanada güç kuvvet sabır versin canım...

Bu hafta yalnız değilsin canım.hep 6 da kalkıcam.bi derdi vardır kuzunun inşallah tez zamanda düzelir.oku canım bol bol.Rabb'im ne sıkıntısı varsa gidersin.sanada güç kuvvet sabır versin canım...

Hayırdır canım neden 6 da kalkıyosun?
Amin canım saolasın insallah geçer aglama krizleri acayip strese giriyoruz eşimle o ağlayınca

Kepenkleri açıyorum.isteyen buyursun gelsin kapımız herkese açık.bereketli birgün olur inşallah

Hayırlı sabahlarEki Görüntüle 2094605

Selâmün aleyküm

Cümleten hayırlı mutlu günler dilerim

Hayırlı sabahlar, günaydın..

Ve aleyküm selam

Bugünün ödevi
Çaydanlık temizliği(iç ve dış)
kettle da eklesem fazla mı olur?
Ben çaydanlıği bir kac gun önce iç dış şekilde temizlemistim, şu an da temiz. Olur degil mi? Bir tek kettıl ı temizlerim.

Evet guzelbolurda kettle nasil temizlencek disina su degdiremiyorrum daha [QUTE]
ıslak bir bezle silip sonra kurulayabilirsin dışını..

Hayırdır canım neden 6 da kalkıyosun?
Amin canım saolasın insallah geçer aglama krizleri acayip strese giriyoruz eşimle o ağlayınca

Eşim bu hafta işe erken gidiyor ona kahvaltı hazırlıyorum canım.o gidince sabah namazını bekliyorum sonra işrak vaktini bekliyorum.o sırada çocuklar uyanmış oluyor zaten.nadir geri uyuyorum.bende düzen her hafta değişiyor

Hayırlı sabahlar, günaydın..

Ben çaydanlıği bir kac gun önce iç dış şekilde temizlemistim, şu an da temiz. Olur degil mi? Bir tek kettıl ı temizlerim.

Olur tabii canım

Tekrar merhaba..
Ben her seferinde bunu yapıyorum biliyorum ama ilk okuduğumda ya unutuyorum ya da ekran fotosu alamıyorum sonra da geride kalıyor bulamıyorum hep napiiimm.. Biri bana ö.m 'den odak noktası maddelerini atabilir mı rica etsem.. yaptıklarımı ve yapacaklarimı takip amaçlı..

Kizlar mutfak dolabinin ic dis neyle siliyorsunuz yeni eve tasindim ya yipransin istemiyoum lake gibi benim dolaplar

Bide mutfaga nerden nasil baslayacam cocukla bilemedim yaaa teryemiz mis gibi olsun istiyorum aslinda yeni tasindim sayilir ama her zaman mis koku guzeldir

Neeee döktürmüşsün yineee yaaa bayılıyorum senin yazımına
sen yeterki kibriti çak. Ben de ateş cok

sana bir oykuyle gelecegim bu aksam....

Maşallah yaa kızlar gece gece şairliğiniz tuttu hiç beceremem böyle şiirsel şeyler yazmayı çok özeniyorum ruhsuzmuyum ki ben acaba
her gun azicik seyler yazarak basla.. bence sen de yapabilirsin

anlayamadim burayi. Baskana chentiq diyecektin.. peki ya sonra?

Tekne yolu bulacakta herkes başka şey anlatacak be başkan ?
baska sey anlatsin. Senin yolun baska benim yolum baska. Ayni seyi anlatsak ne anladik :)

Ve aleyküm selam

Bugünün ödevi
Çaydanlık temizliği(iç ve dış)
kettle da eklesem fazla mı olur?
olmaz olmaz ekle gitsin

Kizlar mutfak dolabinin ic dis neyle siliyorsunuz yeni eve tasindim ya yipransin istemiyoum lake gibi benim dolaplar
loc zoom asprin... karisim degil. Duruma gore kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…