Küllerden Doğmak Vol.2

Bugünün beşlisi

Kahvaltı
Makine boşaltildi
Makine dolduruldu
Elde yikanacaklar yikanip tezgah silindi
Aksam yemegi yapıldı
çamaşır yikandi (asilacak)
Wc. Yikandi
Salon toplandı
Salon mutfak y. Odasına paspas yapıldı

Diger seyler icin Aksam bir maraton da ben yapabilirim

Kitap okuma maratonuna bende katılırdım ama Bugun Çukur var onu izleyeceğim hangi kitap sarmadı canım benim elimdeki de çok ağıt gidiyor

Gülse Birsel'in Gayet Ciddiyim kitabı.kitaba başlarken direk ev hanımlarını gömmüş.üstelik verdiği örnekteki ev hanımı da nişantaşı ev hanımlarından.hiç bişey yapmazlar ama hiç işleri bitmez gibi alaycı cümleler kurmuş.biraz ilerledim tekrar ev hanımı mevzusu bu sefer baydı iyice.kendim almadım.arkadaşım 20 kitap verdi boş yere para verme al oku diye içinde 2 tanede bu hanımın kitabı var diğerini okumam galibadiğerlerininde çoğu polisiye roman.kızım çok güzeller illa oku diyor.ben en son bu türde suç ve ceza yı okumuştum.uzun zaman etkisinden çıkamadım.kabuslar filan:))pek tarzım değiller.bana kişisel gelişim kitapları önemli şahsiyetlerin hayatları yada psikoloji kitapları filan daha çekici geliyor...

Kaleminin ilham kaynağı belli oldu.bende çok severim İclal Aydın ı.benim gibi başak burcuama ondaki maharet bende yok

Kızlar, odak noktası maddeleri istemiştim, atlamış olabilirsin,z diye yine yazıyorum. Ama ö.m den atın nolur, altta kalıyor, bulamıyorum
Ben atmıştım tekrar ama görmedin sanırım foto şeklinde olduğu için özelden atamadım

Iyi akşamlar kızlar, ben de bazı konularda şanslı olduğumu düşünüyorum teşekkür ederim sivastrabzon ,
17.00 ye kadar mesaide idim, dünden de yemek vardı,
Tüy temizliği, banyo,
Yemek ve mutfak toparlama
Tezgah üstü, ocak aspiratör temizledim
Mutfak dolabı temizliği konuşulmuş ben özel yağ çözücü ılık su ile sulandirilip puskurtuyorum dolaplara.,mutfak havlusuyla söyle bir siliyorum, durulama kurulama yapmıyorum, çabuk da kirlenmiyor, kolay

Iyi akşamlar..
ha_mim Ben daha başlayamadım kitaba, sarktı belki yarım saat sonraya. O da uykum gelmezse.. Eğer kendi çagrıma kendim gelemeyeceğim galiba

Kızlar, benim h.sonu iptal olan yatılı misafirlerim yarin gelecek. Kac gun kalacaklar bilmiyorum. Onlar gidene kadar muaf tutar mısınız beni görevlerden, beşlilerden.. odak noktası da sarkabilir..

Bende biraz uyumuşum:))sonra çocukları doyurdum yatırdım 10 sayfa anca okudum.birazdan namaz kılıp tekrar yatıcam galiba.erken kalkmanın cilveleri

İstediğin gibi takıl canım.sana tatil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…