- 20 Ekim 2017
- 1.055
- 1.435
- 36
Dun 10.30da yattim gece 3 kez kalktim sabahta en son 9da uyandik :) cok uyku da yaramadi demekki :) dun cok uykusuzdum ama gunduz gayet enerjiktim.ya bismillah deyip kalksam guzel bi kahvalti hazirlasam ne guzel olacakDedim ya uyku önemli diye
Insan ne yemek yemek ister ne birsey yapmak hatta dışarı bıle çıkmak istemezsin
Sen dediğim saatlerde iki saatte olan uyu ozaman demek istediğimi anlarsın
. Birde öfke namazından sonra on dakikada olsa uyumak günün geri kalanınsa enerjik olmanı sağlar
Dun 10.30da yattim gece 3 kez kalktim sabahta en son 9da uyandik :) cok uyku da yaramadi demekki :) dun cok uykusuzdum ama gunduz gayet enerjiktim.ya bismillah deyip kalksam guzel bi kahvalti hazirlasam ne guzel olacak
Ya bisi itiraf edecegjm sevgili topik ben aliskanligi bi turlu yerine getiremiyorummmsimdi S Sifayildizi deyince aklima geldi soyleyim dedim icimde kalmasin
Onemli olan kalkabilmek :) besmele cekip kalkayim inşallahYorgunluğun ortaya çıkmış
Hee kalk biraz hareketlenince kendine gelirsin
Beni de mutlu ediyor aksam da ayri bi useniyorum.cok daginik olmuyor yemekten sonra zaten toplaniyor cay bulsagi falan oluyor olursaSabaha temiz bi mutfak bulmak beni mutlu ediyor. Sabah mutfaga girince mutlu olabilmek icin gece gec de olsa temizleyip bırakıyorum.
Öfke namazı derken? Bilmediğimiz şeyler mi var anlatsanaDedim ya uyku önemli diye
Insan ne yemek yemek ister ne birsey yapmak hatta dışarı bıle çıkmak istemezsin
Sen dediğim saatlerde iki saatte olan uyu ozaman demek istediğimi anlarsın
. Birde öfke namazından sonra on dakikada olsa uyumak günün geri kalanınsa enerjik olmanı sağlar
Öfke namazı derken? Bilmediğimiz şeyler mi var anlatsana
ha_mim 1 makina çamaşır astım ve bebişi yıkadım. Hiç durmadı sıpa pert oldum gezdirmekten
Duşakabin iç-dış silinecek, +
2- Duşakabim içindekiler (kova, tabure vs.) temizlenecek, +
3- Musluklar parlatılacak, +
4- Banyo dolabı iç-dış temizlenecek, içi düzenlenecek, +
5- Ayna silinecek, +
6- Banyo yerler ( derz) temizlenecek, +
7- Duvarlar yikanacak ya da silinecek, +
8- Klozet temizlenecek, +
9- Çamaşır makinası varsa altı çekilip temizlenecek, - (duvarla .lavabo arasında sıkışık yanı sıfır, çekemiyorum tek basima)
10- Çamaşır makinası temizlenecek ( deterjan gözü,kapağı ve yüzeyi), +
11- Havalandırma menfezi ya da cam hangisi varsa temizlenecek, +
12- Priz silinecek, +
13- Kapı silinecek, +
14- Varsa çöp kovası temizlenecek +
15- Kapı arkasında varsa havlu, bornoz+
16- klozet takımı yıkanacak +
17-diş fırçalığı, çamaşır sepeti, deterjanlık temizlenecek..+
Valla başta üşeniyorum, gözümde büyüyor ama bitince de iyi ki diyorum. Hele ki zamanlamalar çok güzel oluyor. Salon odak noktası bitiminde kızımın hocasını ağırladım, bu bir iki güne de yatılı misafirim gelme ihtimali var. Ne rahatım.. sagolasinız küldaslar, hepsi sayenizde..
OlabilirBence öğle namazı demek istedi canım:))
Olabilirben niye düşünemedim bunu
Öfke namazı derken? Bilmediğimiz şeyler mi var anlatsana
Yok, ilk bitiren badim @nergismor oldu. Ben de kendimden beklemiyordum, büyütmüşüm gözümde .. sıkıntıdan herhalde..Maşallah çalışkan hatun.ilk bitiren sen oldun galiba tebrik ederim.güle güle kirlet canım.odak noktası hakkındaki düşüncelerine katılıyorum gerçekten çok faydası oluyor...