Aslında Bugun Pazar'dan alabilirdim ama şimdi mis gibi evi kim balık kokuşturacak:) nolur sanki bi kilo hamsi alıp ayıklasanız
Patates soğanımı sepetlere koyup mutfakta bir dolabın içine koyuyorum meyveler de kışın masanın üstünde meyve tabağının içinde duruyor bir kısmıda balkondaİyi akşamlar kızlar.
Bebişi uyuttum hemen buraya geldim.
Bulaşık makinası boşaltılacak/doldurulacak
Wc ler yıkanacak
Lavabolar ovulacak
Çöpler atılacak
Çamaşır katlanacak
Misafir nevresimleri yıkanacak
Kızlar meyvelerinizi patates soganlarınızı falan nereye koyuyosunuz? Bu arada Portakal mandalina gibi dolaba koymadıgımız meyvelerden bahsediyorum
Nerdeydi o gozleri kapali maymun burda yok muBadim soyluyorum. Ben de sey yok. Her an her sey olabilir. Ama olmasa iyi olur. Zaten bir sey oldugu da yok.. kiz sen bu konulari bana yasaklamadin mi... sonra da geri kalmisiz diyon.
Aslında Bugun Pazar'dan alabilirdim ama şimdi mis gibi evi kim balık kokuşturacak
Balık pişerken kucuk bi cezvenin icinde yumuşatıcı kaynatınca hiç koku olmuyor diyorlar bugun deneyip yazarım sonucu bakalım dogru mu :)
Yumusqtici kimyasal ama zararli olur sirke kaynat bence deneemdim ama onu da duydum :)
Bende vanilya VE tarçın kaynatıyorumBalık pişerken kucuk bi cezvenin icinde yumuşatıcı kaynatınca hiç koku olmuyor diyorlar bugun deneyip yazarım sonucu bakalım dogru mu :)
Yiyip yiyip kilo alamayan şanslı gruptansın yaniii
Bakım
Dolap da 2 3 gunluk balik var kiza yaparim diye ayırmıstim ama sanirim o cope atilacak istersen senin icin temizleyiode atayim :) :):) nolur sanki bi kilo hamsi alıp ayıklasanız
Yumusatici miBalık pişerken kucuk bi cezvenin icinde yumuşatıcı kaynatınca hiç koku olmuyor diyorlar bugun deneyip yazarım sonucu bakalım dogru mu :)oyle bir kimyasali kaynatirsan butun eve yayilir ve yiyeceklere yapışır. Sen vanilya ve tarcin kaynat bak areserde biliyormus onu
Iyiyim ablam, işleri bitirdim oturuyorum. Sen nasılsın, nasıl gidiyor izin? Yirttin işlerden bir hafta..fazla titizlik beni bozar dermişimdip temizlik bitti ya Hevesimi aldimdi son güne birakirdim ben nasilsin ablacim
Bu nasil bir mesaj alintilamaktir Allahim ya rabbim sanki bugun kaydoldum kk ya
Benim tek başıma yaptıgım maratonum bitti pek işim kalmadı Pazara gitmek ve yemek dışındaMaratona kalkiyorum hanimlar 14.15 16.15 maratonu
Ben kendi kendime takilayim o zaman :) odagi bitiririm belkiBenim tek başıma yaptıgım maratonum bitti pek işim kalmadı Pazara gitmek ve yemek dışında
Selamlar hanımlar uzun zamandır bu topik ve benzerlerini takipteyim ama en istikrarlı sizi gördüm
Benim de düzene ihtiyacım var bide bdv ya ugramamak için kitap topiğine geyik ekonomi ve dua topiğine girdim oralarda zaman geçirince bdv ya fırsat kalmıyor
Aranıza katılabilir miyim
Hedefim erken uyanmak ve düzenli hayat