Küllerden Doğmak Vol.2

Patates soğanımı sepetlere koyup mutfakta bir dolabın içine koyuyorum meyveler de kışın masanın üstünde meyve tabağının içinde duruyor bir kısmıda balkonda

Badim soyluyorum. Ben de sey yok. Her an her sey olabilir. Ama olmasa iyi olur. Zaten bir sey oldugu da yok.. kiz sen bu konulari bana yasaklamadin mi... sonra da geri kalmisiz diyon.
Nerdeydi o gozleri kapali maymun burda yok mu

Ben bugunun odevini nasil yapicam balkonum yok camda silemem yagmur yagiyor..

Silsem yoldan gecenler nasil bakar acaba bana bide giris katindayim :)

fazla titizlik beni bozar dermişim dip temizlik bitti ya Hevesimi aldimdi son güne birakirdim ben nasilsin ablacim
Iyiyim ablam, işleri bitirdim oturuyorum. Sen nasılsın, nasıl gidiyor izin? Yirttin işlerden bir hafta..
Gelmişken bildirim yapayım ben de..

Yerler silinip süpürüldü, toz alındı, günlük ödev yapıldı, kv. Ilaç, bakım yapıldı, banyosu yaptırıldı, nevresimi değiştirildi, ortalık toplandı..
Misafirler gelince yeni maraton beni bekler..
Herkese mutlu haftasonları..

Selamlar hanımlar uzun zamandır bu topik ve benzerlerini takipteyim ama en istikrarlı sizi gördüm
Benim de düzene ihtiyacım var bide bdv ya ugramamak için kitap topiğine geyik ekonomi ve dua topiğine girdim oralarda zaman geçirince bdv ya fırsat kalmıyor
Aranıza katılabilir miyim
Hedefim erken uyanmak ve düzenli hayat

Hoşgeldiniz benim için bir sakıncası yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…