Küllerden Doğmak Vol.2

Tanıştırayım, kendisi benim badim olur:KK70:
Afferin kız sana bitirmişsin valla:sampiyon: daha ne maratonu diyon, nispet mi yapıyon gı??
Darisi benim de başıma...
Amin , yok yok nispet deel sabah gidiyom ya arkamda is kalmasin didim:halay: konu acilmisken soyleyeyim 5 gun evimde olmicam gunluk odev ve maratonlar dan muaf oluyom dimi:KK76:

:KK54: Allah bozmasin canim saka yapıyorum :) Allah dostlugunuzu daim etsin :)

Amiiin canım darısı sizlerle inşallah.seni gözüme kestirdim ama:KK22:güzel enerjiler alıyorum senden de:)

Bu arada ozelden konusmayin ya gelin topikte konusun yabanci mi var :KK70: bizim basimiz kel mi :KK20:

Ayy canım ben konuşurum sıkıntı yok çenem düşüktür benim de topiğin karizmasını sarsmayım diye şeyetmiyom:KK70:

Badim inşaALLAH yarın yapmayı planlıyorum bende bakalım ALLAHtan bir mani gelmezse :KK200:

areser areser ALLAH hayrlı güzel ömürler versin hepinize evladınızın güzel günlerini görmek nasip olsun:KK200:

Hadi bakalım
Bende sona kalıp dona mı kalcam ne:confused::confused:

Bugün ne yaptım
Evi topladım.mutfağı topladım.mantarlı börek yaptım.habersiz misafir geldi.daha yeni gitti.günüm yemek hazırla mutfağı topla çay kahve faslıyla geçti.odak noktasına daha hiç başlayamadım bugün niyetim başlayıp hepsini.bitirmekti güyaa.badim sen naptın el attın mı banyoya.yarın da muhtemelen evde olmıcam.:işsiz:

areser areser kızının doğum günü kutlu olsun canım.hep beraber güzel günlerini görürsünüz inşallah.:KK200:

ha_mim ha_mim :KK200::KK200::KK15:
areser areser kızına mutlu,sağlık dolu ve seninle dolu nice yillar dilerim..:KK73::KK73::KK37:
Ve bütün kuldaslara.iyi geceler, ben yatar (insallah):uykucu:

Badim inşaALLAH yarın yapmayı planlıyorum bende bakalım ALLAHtan bir mani gelmezse :KK200:

areser areser ALLAH hayrlı güzel ömürler versin hepinize evladınızın güzel günlerini görmek nasip olsun:KK200:

Çok teşekkür ederim kızlar sağolun güzel dilekleriniz için

Odak noktası dişinda yaptiklarimm: 2 kez cam mak calistirildi camasirlar serildi,daginikliklar tum ev süpürüldü, mutfak toplandi ,akşam temiz birakildi , valiz hazirlandi aklima gelenler bunlar nevresim sabah degistircem yarin .Hoppa herkese hayirli geceler:KK200:

Günaydın kızlar Bugun yarım gün yardımcı kadın gelecek bende onla beraber yapacağım işte bişeyler kendimin yapacaklarını yazıyım

11 Ocak 5 lisi

1- oturma odası koltuk örtüleri yıkanacak

2- yatak odası toz alınacak

3- kızımın dolabını düzenleyeceğim

4- banyo dolabı düzenleme

5- toz alma

Haklısın bir ara güzel bir sohbet olmuştu topikte, sonra da olmadı daha. Aslında arada yapmak lazım.
Herkes ozele giderse boyle olur :dua:
Amiiin canım darısı sizlerle inşallah.seni gözüme kestirdim ama:KK22:güzel enerjiler alıyorum senden de:)

Ayy canım ben konuşurum sıkıntı yok çenem düşüktür benim de topiğin karizmasını sarsmayım diye şeyetmiyom:KK70:

Hadi bakalım
Bende sona kalıp dona mı kalcam ne:confused::confused:
Konus konus topık o zaman daha keyıflı:eğlence::KK50:

Badim arada olur böyle sebebi fizikselde olabilir ruhsal da. :KK37:

Hadi kendine bir Türk Kahvesi yap birazda sohbet edelim toparlarsin :KK19::KK37:
Valla kalksam kahvalti yapacagim :) ac karna kahve de hoc gitmez simdi.ruhsal fiziksel karisik sanirim ya oglusa da 1 saat ugrastim uyutamadim o uyusaydi bi kafayi dinlerdim belki bu saatten sonra da uyutmam heralde o zman da gec yatio

Valla kalksam kahvalti yapacagim :) ac karna kahve de hoc gitmez simdi.ruhsal fiziksel karisik sanirim ya oglusa da 1 saat ugrastim uyutamadim o uyusaydi bi kafayi dinlerdim belki bu saatten sonra da uyutmam heralde o zman da gec yatio

Dedim ya uyku önemli diye

Insan ne yemek yemek ister ne birsey yapmak hatta dışarı bıle çıkmak istemezsin :ruh:

Sen dediğim saatlerde iki saatte olan uyu ozaman demek istediğimi anlarsın :KK15:
. Birde öfke namazından sonra on dakikada olsa uyumak günün geri kalanınsa enerjik olmanı sağlar :hamarat:

X