Küllerden Doğmak Vol.2

İyi akşamlar kızlar.
Bebişi uyuttum hemen buraya geldim.

Bulaşık makinası boşaltılacak/doldurulacak
Wc ler yıkanacak
Lavabolar ovulacak
Çöpler atılacak
Çamaşır katlanacak
Misafir nevresimleri yıkanacak

Kızlar meyvelerinizi patates soganlarınızı falan nereye koyuyosunuz? Bu arada Portakal mandalina gibi dolaba koymadıgımız meyvelerden bahsediyorum

Temizlik bitti her yer mis gibi şimdi uzattım bacaklarımı keyif yapıyorum eşim gelene kadar benim odak noktasında bazı yerler bitti... odak noktasının bitmesine ne kadar kaldı kızlar bi de listeyi paylaşırmışsınız

Ayın 15 diye biliyorum.

Eklentiler

• 81709D86-8C77-4370-B27A-C76465FB34C7.jpeg
    81709D86-8C77-4370-B27A-C76465FB34C7.jpeg
    57,7 KB · Görüntüleme: 26
S Sifayildizi badicim sagolsun bugun yerimden kalkabildim
Yapilanlar
Kahvalti yapildi saat 1den sonra :)
Mutfak toplandi bulasik makinesi calistirildi
Tezgah bosaltilip bi guzel paklandi ustundekiler silinip yerlesirildi
Ocak temizlendi
Yemek yapildi
Bulasik makinesi bosaltildi
Mutfak koridor supuruldu
Savas alani salondaki oyuncaklar toplandi yastiklar cirpildi hali ortusu cirpildi yikandi
Salon yatak odasi cocuk odasi supuruldu
Tozlari alindi
Camlarin onu silindi (gunluk odev unutan varsa hatırlatma olsun zira henuz 2 kisiyiz bildirim yapan)
Evi silme isini de yarina biraktim bakalim usenmezsem :)
Bugunluk defteri kapattim bi bulasik var 1-2 oda esim gec gelecek o yemek yedikten sonra toplar hatta bi de albume foto atarim hatta bu konuda beni sıkıştırmanizirica ediyorum mutfak aliskanligini kazanmak icin :)

İyi akşamlar kızlar.

Wc ler yıkanacak
Lavabolar ovulacak
Çöpler atılacak
Çamaşır katlanacak

Kızlar meyvelerinizi patates soganlarınızı falan nereye koyuyosunuz? Bu arada Portakal mandalina gibi dolaba koymadıgımız meyvelerden bahsediyorum
Benim odamin biri bos kaloriferi de kapali baya soguk oluyor oraya koyuyorum

Yapilanlar
Ocak temizlendi
Yemek yapildi
Mutfak koridor supuruldu
Savas alani salondaki oyuncaklar toplandi yastiklar cirpildi hali ortusu cirpildi yikandi
Tozlari alindi
Camlarin onu silindi (gunluk odev unutan varsa hatırlatma olsun zira henuz 2 kisiyiz bildirim yapan)
Bugunluk defteri kapattim bi bulasik var 1-2 oda esim gec gelecek o yemek yedikten sonra toplar hatta bi de albume foto atarim hatta bu konuda beni sıkıştırmanizirica ediyorum mutfak aliskanligini kazanmak icin :)
Yapilanlar
Ocak temizlendi
Yemek yapildi
Mutfak koridor supuruldu
Tozlari alindi

Ben seni simsıkı yaparım merak etme :dondurma:

Duşakabin iç-dış silinecek, +
2- Duşakabim içindekiler (kova, tabure vs.) temizlenecek, +
3- Musluklar parlatılacak, +
4- Banyo dolabı iç-dış temizlenecek, içi düzenlenecek, +
5- Ayna silinecek, +
6- Banyo yerler ( derz) temizlenecek, +
7- Duvarlar yikanacak ya da silinecek, +
8- Klozet temizlenecek, +
9- Çamaşır makinası varsa altı çekilip temizlenecek, - (duvarla .lavabo arasında sıkışık yanı sıfır, çekemiyorum tek basima)
10- Çamaşır makinası temizlenecek ( deterjan gözü,kapağı ve yüzeyi), +
11- Havalandırma menfezi ya da cam hangisi varsa temizlenecek, +
12- Priz silinecek, +
13- Kapı silinecek, +
14- Varsa çöp kovası temizlenecek +
15- Kapı arkasında varsa havlu, bornoz+
16- klozet takımı yıkanacak +
17-diş fırçalığı, çamaşır sepeti, deterjanlık temizlenecek..+

Valla başta üşeniyorum, gözümde büyüyor ama bitince de iyi ki diyorum. Hele ki zamanlamalar çok güzel oluyor. Salon odak noktası bitiminde kızımın hocasını ağırladım, bu bir iki güne de yatılı misafirim gelme ihtimali var. Ne rahatım.. sagolasinız küldaslar, hepsi sayenizde..:KK200::KK200:
Badisim benim supersin:KK200::KK15:

Kiz kac günlük badisiniz siz nerden biliyo badin sen de sey oldugunu :rolleyes:
chentiq chentiq biz geride kalmisiz :KK4::KK8:
Badim soyluyorum. Ben de sey yok. Her an her sey olabilir. Ama olmasa iyi olur. Zaten bir sey oldugu da yok.. kiz sen bu konulari bana yasaklamadin mi... sonra da geri kalmisiz diyon. :KK70: :KK70: :KK70:

Badim soyluyorum. Ben de sey yok. Her an her sey olabilir. Ama olmasa iyi olur. Zaten bir sey oldugu da yok.. kiz sen bu konulari bana yasaklamadin mi... sonra da geri kalmisiz diyon. :KK70: :KK70: :KK70:

:KK70:sonrada diyorki muhabbet dönmüyor.dönmez tabi :)))
Hep iş güç mü konuşucaaaz bazen çocuklar bazen eşler.arada özel şeyler:) hatta bi arada bakım kilo konularına girsek iyi olur.kim ne yapıyor anlatıverse:KK66:

Patates ve soganlarimi sebzeligin bir gozune.koyuyorum, meyveleri de bir kısmını yıkayıp tabağa masanın üstüne, sıgmayanlari da posette mutfağın bir köşesine koyuyorum..
Hep iş güç mü konuşucaaaz bazen çocuklar bazen eşler.arada özel şeyler:) hatta bi arada bakım kilo konularına girsek iyi olur.kim ne yapıyor anlatıverse:KK66:
Önce ben başlayayım dedim ama bakım (yüz bakimi olarak kastediyorsan ) ve kiloyla ilgili özel hiçbir şey yapmıyorum :ıslık::KK70::KK70:başka konuda bir muhabbet olursa katılırım seve seve..

Dil-i bitab Dil-i bitab badim, izin olmasaydı bitmezdi demişsin ama caliskan olduğun kadar mutevazisin de..:KK200:

Ben bir kaç gün bildirim yapamayabilir yapsam da beslileri bile tamamlayamayabilirm. Birkaç gunlugune misafirim olacak sanırım..

Bütün kuldaslarima günaydın ve hayırlı cumalar..

Bakim kilo olur bak :)
Hicbir bakim urunu kullanmiyorum. Krem dahil. Bebek sampuani ve el sabunu kullanıyorum :KK70: baskada bisi yok :KK70: kiloya da gelince hicbir sekilde kilo alamam hep istedigimden asagida olur kilom bu da beni rahatsiz eder

İyi akşamlar kızlar.

Wc ler yıkanacak
Lavabolar ovulacak
Çöpler atılacak
Çamaşır katlanacak

Valla ben portakal mandalinayi da bizdolabina koyuyorum bi kere kv banyon serin oraya koy dedi ama hep bozulmus dolaptan aksamdan cikariyorum isiniyor oyle yiyoeuz. Patates soganda kilerde

Kızlar 10.30 ev toplama maratonu başlatıyorum.
Bugun balık ayıklama ve pişirme maratonum olacak en sevmediğim :)
eşlik edecek birileri olur mu?

EY RABBİM
_Hani Sen_
“Elemneşrahleke sadrek"
_diyenlerin ruhlarına genişlik veriyorsun ya, hani onlara ilim ve hikmet ihsan ediyorsun ya, hani onları şeytanın vesvesesinden koruyorsun ya;benim ve tüm kardeşlerimin de göğsüne genişlik ver ?_
_Bizimde belimizi büken yüklerimizi,üzerimizden kaldır._
_Bizi de kendi katında şanımızı yücelt._
_Bizi şeytanın vesveselerinden koruyarak sadece sana yönelenlerden eyle._
_Bu günümüzü hayırlara, nurlara, bereketlere vesile kıl._ _Lutfunla maddi manevi şifalar, müjdeler, rızıklar gönder._
_Hayra giden yolları kolaylaştır
_Bizi, ailemizi ve bütün müminleri rızana mazhar eyle
- Zalimi zelil,mazlumu muzaffer vatanımızı muktedir eyle.
_ Cumamızı mübarek kıl. Amin

Bakim kilo olur bak :)
Hicbir bakim urunu kullanmiyorum. Krem dahil. Bebek sampuani ve el sabunu kullanıyorum :KK70: baskada bisi yok :KK70: kiloya da gelince hicbir sekilde kilo alamam hep istedigimden asagida olur kilom bu da beni rahatsiz eder

Yiyip yiyip kilo alamayan şanslı gruptansın yaniii:işsiz::KK11:
Bakım olarak bende senin gibi sadece bebe şampuanı kullanıyorum:))

Ben hariç herkes memnun kilosundan demekkiii:KK43:((

Kızlar 10.30 ev toplama maratonu başlatıyorum.
Bugun balık ayıklama ve pişirme maratonum olacak en sevmediğim :)
eşlik edecek birileri olur mu?

Ev toplama yesss balık ayıklama no:KK53:

Patates ve soganlarimi sebzeligin bir gozune.koyuyorum, meyveleri de bir kısmını yıkayıp tabağa masanın üstüne, sıgmayanlari da posette mutfağın bir köşesine koyuyorum..

Önce ben başlayayım dedim ama bakım (yüz bakimi olarak kastediyorsan ) ve kiloyla ilgili özel hiçbir şey yapmıyorum :ıslık::KK70::KK70:başka konuda bir muhabbet olursa katılırım seve seve..

Dil-i bitab Dil-i bitab badim, izin olmasaydı bitmezdi demişsin ama caliskan olduğun kadar mutevazisin de..:KK200:

Ben bir kaç gün bildirim yapamayabilir yapsam da beslileri bile tamamlayamayabilirm. Birkaç gunlugune misafirim olacak sanırım..

Bütün kuldaslarima günaydın ve hayırlı cumalar..
fazla titizlik beni bozar dermişim :KK70: dip temizlik bitti ya Hevesimi aldimdi son güne birakirdim ben :KK70: nasilsin ablacim :KK200:

X