- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.179
Amin , yok yok nispet deel sabah gidiyom ya arkamda is kalmasin didimTanıştırayım, kendisi benim badim olur
Afferin kız sana bitirmişsin valladaha ne maratonu diyon, nispet mi yapıyon gı??
Darisi benim de başıma...
Allah bozmasin canim saka yapıyorum :) Allah dostlugunuzu daim etsin :)
Bu arada ozelden konusmayin ya gelin topikte konusun yabanci mi varbizim basimiz kel mi
Badim inşaALLAH yarın yapmayı planlıyorum bende bakalım ALLAHtan bir mani gelmezse
areser ALLAH hayrlı güzel ömürler versin hepinize evladınızın güzel günlerini görmek nasip olsun
Bugün ne yaptım
Evi topladım.mutfağı topladım.mantarlı börek yaptım.habersiz misafir geldi.daha yeni gitti.günüm yemek hazırla mutfağı topla çay kahve faslıyla geçti.odak noktasına daha hiç başlayamadım bugün niyetim başlayıp hepsini.bitirmekti güyaa.badim sen naptın el attın mı banyoya.yarın da muhtemelen evde olmıcam.
areser kızının doğum günü kutlu olsun canım.hep beraber güzel günlerini görürsünüz inşallah.
Badim inşaALLAH yarın yapmayı planlıyorum bende bakalım ALLAHtan bir mani gelmezse
areser ALLAH hayrlı güzel ömürler versin hepinize evladınızın güzel günlerini görmek nasip olsun
Ay ben ne şanslıyım, balkon camım yok..
Ben duşakabin camı silicem, olur mu? İkisi de cam sonucta.şaka bir yana, birini bulamzsan öyle yapalım.
Hayirli sabahlar ben buralardayim simdiliknaberGunaydın kızlar.
Kimse yok mu?
Hayirli sabahlar ben buralardayim simdiliknaber
Epey bir vakit geçmiş üstünden, moladayim, yeni geldim ben de..Gunaydın kızlar.
Kimse yok mu?
Herkes ozele giderse boyle olurHaklısın bir ara güzel bir sohbet olmuştu topikte, sonra da olmadı daha. Aslında arada yapmak lazım.
Konus konus topık o zaman daha keyıflıAmiiin canım darısı sizlerle inşallah.seni gözüme kestirdim amagüzel enerjiler alıyorum senden de:)
Ayy canım ben konuşurum sıkıntı yok çenem düşüktür benim de topiğin karizmasını sarsmayım diye şeyetmiyom
Hadi bakalım
Bende sona kalıp dona mı kalcam ne
Epey bir vakit geçmiş üstünden, moladayim, yeni geldim ben de..
Günaydın..
Sizlerden ses cıkmayınca bende çayımı aldım müge anlı izliyorum :)
Cook isim var coook ama hic yapasim yooookkBende çay içiyorum biraz sonra kalkıcam.hadi beraber başlayalım
12.45 te başlayan ucu açık maraton teklif ediyorum gelennn??
Cook isim var coook ama hic yapasim yooookknolacak benim bu halim usendigimden kahvalti bile yapmadim sadece oglumu doyurdum o kodar
Valla kalksam kahvalti yapacagim :) ac karna kahve de hoc gitmez simdi.ruhsal fiziksel karisik sanirim ya oglusa da 1 saat ugrastim uyutamadim o uyusaydi bi kafayi dinlerdim belki bu saatten sonra da uyutmam heralde o zman da gec yatioBadim arada olur böyle sebebi fizikselde olabilir ruhsal da.
Hadi kendine bir Türk Kahvesi yap birazda sohbet edelim toparlarsin
Valla kalksam kahvalti yapacagim :) ac karna kahve de hoc gitmez simdi.ruhsal fiziksel karisik sanirim ya oglusa da 1 saat ugrastim uyutamadim o uyusaydi bi kafayi dinlerdim belki bu saatten sonra da uyutmam heralde o zman da gec yatio
Bende çay içiyorum biraz sonra kalkıcam.hadi beraber başlayalım
12.45 te başlayan ucu açık maraton teklif ediyorum gelennn??