Küllerden Doğmak Vol.2

Tanıştırayım, kendisi benim badim olur
Afferin kız sana bitirmişsin valla daha ne maratonu diyon, nispet mi yapıyon gı??
Darisi benim de başıma...

C
Ok tatlisiniz masallah

Ay ben ne şanslıyım, balkon camım yok..
Ben duşakabin camı silicem, olur mu? İkisi de cam sonucta.şaka bir yana, birini bulamzsan öyle yapalım.

10 ocak 5lim
1,mutfak toplanip bulasik makinasi calistirilacak+
2.camasir yikanacak+
3.yikanan camasirlar yerlestirilecek+
4,utu yapilacak-
5.daginiklik toplanacak+

Utu yapmam lazim. Usendim.

Kiz kac günlük badisiniz siz nerden biliyo badin sen de sey oldugunu
chentiq biz geride kalmisiz

biz 2 aydır badiyiz Ben_olmak ile .burda pek aktif olamasakta özelde sürekli dürtüyoruz birbirimizi:))badilikte böyle bişey değil mi.bazen küldaş bazen derttaş oluyoruzTıpkı sivastrabzon ve chentiq ile olduğumuz gibi.sizler gibi güzel insanlarla tanıştığım için kendimi çok şanslı görüyorum.

Can kardeşimdir kendisi içimizi dışımızı biliriz
ALLAH buluşmakta nasip etsin çok isterim hep beraber de inşaALLAH

Ne güzel anlatmışsın iyi ki varsın canım.İnşallah...

Bugün ne yaptım
Evi topladım.mutfağı topladım.mantarlı börek yaptım.habersiz misafir geldi.daha yeni gitti.günüm yemek hazırla mutfağı topla çay kahve faslıyla geçti.odak noktasına daha hiç başlayamadım bugün niyetim başlayıp hepsini.bitirmekti güyaa.badim sen naptın el attın mı banyoya.yarın da muhtemelen evde olmıcam.

areser kızının doğum günü kutlu olsun canım.hep beraber güzel günlerini görürsünüz inşallah.

Allah bozmasin canim saka yapıyorum :) Allah dostlugunuzu daim etsin :)

Badim inşaALLAH yarın yapmayı planlıyorum bende bakalım ALLAHtan bir mani gelmezse

areser ALLAH hayrlı güzel ömürler versin hepinize evladınızın güzel günlerini görmek nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…