Bende kalkayim da bi süpürge tutayim bariMaraton devamyatana kadar sürer benim maraton
Tanıştırayım, kendisi benim badim olurBANYO ODAK NOKTASI
1.Duşakabin iç-dış silinecek,✔
2- Duşakabim içindekiler (kova, tabure vs.) temizlenecek,✔
3- Musluklar parlatılacak,✔
4- Banyo dolabı iç-dış temizlenecek, içi düzenlenecek,YOK
5- Ayna silinecek,YOK
6- Banyo yerler ( derz) temizlenecek,✔
7- Duvarlar yikanacak ya da silinecek,✔
8- Klozet temizlenecek,YOK
9- Çamaşır makinası varsa altı çekilip temizlenecek,bunu yapamadim sökülmesi gerekiyor makinenin o da mümkün değil.
10- Çamaşır makinası temizlenecek ( deterjan gözü,kapağı ve yüzeyi),✔
11- Havalandırma menfezi ya da cam hangisi varsa temizlenecek,✔
12- Priz silinecek,✔(ödev olarak silmistim)
13- Kapı silinecek,✔
14- Varsa çöp kovası temizlenecek.YOK
15- Kapı arkasında varsa havlu, bornoz yıkanacak✔Aksam yikandi. 16.Deterjanlik,camasir sepetleri yikanacak✔. 17.klozet takimi yikanacakYOK
Ok tatlisiniz masallahMaratona cocuklari uyutayim derken cok gec basladim bi biri uyudu tam digerini de uyuttum derken benimde uykum geldi kafami yastiga koydum ilk uyuttugum uyandi sonra ilk uyuttugum ikinci uyuttugunu ozledim dedi uyandirdi sonra ikinci uyuttugum agladi ilk uyuttuguma biraz kizdim sonra ikinci uyuttugumu tekrar uyutup ilk uyuttugumun gonlunu alayim derken oyun yemek falan ... bu boyle baya uzadi gitti
Maratona donecek olursam
Camasir makinasi calistirildi
Bulasik makinasi calistirildi
Tezgah temizlendi
Lavabo musluk ovuldu
Ocak silindi
Tezgah alti temizlendi
Katlanacak camasirlar katlandi
Yataklar toplandi
Etraftaki daginiklik toplandi
Toz alindi
Yerler supuruldu
Yerler silindi
Ay ben ne şanslıyım, balkon camım yok..15.00 / 17.00 maraton sonucum
Yemek yapıldı yenildi
mutfak toplandı
Çay yapıldı içildi
Mutfak toplandı
Kızlar balkon camı silmem lazım uzun zamandır silinmedi çok kirlendi. Bana eşlik edecek birileri varsa yarın beraber silelim mi?
Can kardeşimdir kendisi içimizi dışımızı biliriz
ALLAH buluşmakta nasip etsin çok isterimhep beraber de inşaALLAH
biz 2 aydır badiyiz Ben_olmak ile .burda pek aktif olamasakta özelde sürekli dürtüyoruz birbirimizi:))badilikte böyle bişey değil mi.bazen küldaş bazen derttaş oluyoruz Tıpkı sivastrabzon ve chentiq ile olduğumuz gibi.sizler gibi güzel insanlarla tanıştığım için kendimi çok şanslı görüyorum.
Ne güzel anlatmışsın iyi ki varsın canım. İnşallah...
Haklısın bir ara güzel bir sohbet olmuştu topikte, sonra da olmadı daha. Aslında arada yapmak lazım.Bu arada ozelden konusmayin ya gelin topikte konusun yabanci mi varbizim basimiz kel mi
Bi tavuk daha buldum erken yatan :)
Ben de oyle 2 den 3ten once yatmam ama bugun pilim bitmis bu gece sarj olmam lazim :)))
Yok valla bugün boyle.oldu, kaç aksamdir geç yatıyorum.. Kk ya girince çıkamıyorum kolay kolay
Bugün ne yaptım
Evi topladım.mutfağı topladım.mantarlı börek yaptım.habersiz misafir geldi.daha yeni gitti.günüm yemek hazırla mutfağı topla çay kahve faslıyla geçti.odak noktasına daha hiç başlayamadım bugün niyetim başlayıp hepsini.bitirmekti güyaa.badim sen naptın el attın mı banyoya.yarın da muhtemelen evde olmıcam.
areser kızının doğum günü kutlu olsun canım.hep beraber güzel günlerini görürsünüz inşallah.
Benim badime tavuk demeee :) erken kalkiyo o sabahlariBi tavuk daha buldum erken yatan :)