Küllerden Doğmak Vol.2

Süt olsun diye mi tüketiyosn bunları canım? Bende dogumdan bu yana hergun tahin pekmez yerim çok faydasını gördüm.
Siyah hashas benim memleketimde bilinir diger illerde cok gormedim o yuzden gelirken almistik yeriz diye. Tahin sut yapiyor diye memleketten bebek gormeye gelen herkes tahin almis getirmis :) hep aldigimiz taze yapan biryer varda temiz o yuzden stoklu bir sekilde duruyor boyle :)

Afiyet olsun bol bol süt olsun kuzucuga

Annnnaaaaaaaaaaa badican aklıma tatliş şeyler geliyor

Gecmis olsun kisa surede gecer insallah bu hallerin
Ilk okuyunca benim de aklima gelmedi degil hani :)

Kızlaaaaaaaaaaaar ne diyosunuz siiiiiiiiizoda nerden çıktıı
Badim biliyon bende şey varya:)))
Gerçi Mevla kısmet ederse hiç birşey engel olmuyor ama yinede ihtimal vermiyorum deyip büyük konuşmadan konuyu kapatıyım.sonuncuda konuştum başıma geldi daha da demem bişey

Geçmiş olsun, havanın dengesizliği bize de yansıyor galiba.. Tez vakitte acil şifalar dilerim..

Sağolasın canım.ya midemle ilgili bi sorun var inşallah değildir ülser geçmişim var çünkü.ya da kan şekerim düşüyor.çocuklar tatile çıkınca bi tahlil yaptırıyım barii

Süt olsun diye mi tüketiyosn bunları canım? Bende dogumdan bu yana hergun tahin pekmez yerim çok faydasını gördüm.

Kilo aldırmıyor mu canım.bende tahin helvasını çok seviyorum biraz yesem hemen farkediyor kiloda

Bizim de beyaz badiler onlukler lekeli idi hep en sonunda çamaşır makinesine bir tane küçük beyaz sabun attım yikadim geneli çıkmıştı ama az az kalan sa vardı tabii

Bizim de beyaz badiler onlukler lekeli idi hep en sonunda çamaşır makinesine bir tane küçük beyaz sabun attım yikadim geneli çıkmıştı ama az az kalan sa vardı tabii

Kiz kac günlük badisiniz siz nerden biliyo badin sen de sey oldugunu
chentiq biz geride kalmisiz

Maratonumu 16.30 da bitirdim

Camasirlar katlandi yerlestirildi
Bulasik makinasi bosaltildi
Tezgah toplandi
Yemek yapildi
Cadir yapıldı

Aldırıyor canım çok kalorili tahin ya öyle olmasa kilo kilo yiyecem :))

BANYO ODAK NOKTASI
1.Duşakabin iç-dış silinecek,✔
2- Duşakabim içindekiler (kova, tabure vs.) temizlenecek,✔
3- Musluklar parlatılacak,✔
4- Banyo dolabı iç-dış temizlenecek, içi düzenlenecek,YOK
5- Ayna silinecek,YOK
6- Banyo yerler ( derz) temizlenecek,✔
7- Duvarlar yikanacak ya da silinecek,✔
8- Klozet temizlenecek,YOK
9- Çamaşır makinası varsa altı çekilip temizlenecek,bunu yapamadim sökülmesi gerekiyor makinenin o da mümkün değil.
10- Çamaşır makinası temizlenecek ( deterjan gözü,kapağı ve yüzeyi),✔
11- Havalandırma menfezi ya da cam hangisi varsa temizlenecek,✔
12- Priz silinecek,✔(ödev olarak silmistim)
13- Kapı silinecek,✔
14- Varsa çöp kovası temizlenecek.YOK
15- Kapı arkasında varsa havlu, bornoz yıkanacak✔Aksam yikandi. 16.Deterjanlik,camasir sepetleri yikanacak✔. 17.klozet takimi yikanacakYOK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…