- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.771
Benim en zorlari kaldı gözümde büyüyor valla..Aynı anda yazmışız :) maşallah eline sağlık canım. Benimde odak noktam çok az kaldı bikaç gune bitecek insallah :)
Siyah hashas benim memleketimde bilinir diger illerde cok gormedim o yuzden gelirken almistik yeriz diye. Tahin sut yapiyor diye memleketten bebek gormeye gelen herkes tahin almis getirmis :) hep aldigimiz taze yapan biryer varda temiz o yuzden stoklu bir sekilde duruyor boyle :)Süt olsun diye mi tüketiyosn bunları canım? Bende dogumdan bu yana hergun tahin pekmez yerim çok faydasını gördüm.
Maraton vakti
15.00 17.00
Siyah hashas benim memleketimde bilinir diger illerde cok gormedim o yuzden gelirken almistik yeriz diye. Tahin sut yapiyor diye memleketten bebek gormeye gelen herkes tahin almis getirmis :) hep aldigimiz taze yapan biryer varda temiz o yuzden stoklu bir sekilde duruyor boyle :)
bende varııım, simdi kalıp başlayayım 19.00 a kadar hemde eşlik etmek isteyenleri beklerimMaraton vakti
15.00 17.00
Annnnaaaaaaaaaaa badican aklıma tatliş şeyler geliyor
Gecmis olsun kisa surede gecer insallah bu hallerin
Ilk okuyunca benim de aklima gelmedi degil hani :)
Geçmiş olsun, havanın dengesizliği bize de yansıyor galiba.. Tez vakitte acil şifalar dilerim..
Süt olsun diye mi tüketiyosn bunları canım? Bende dogumdan bu yana hergun tahin pekmez yerim çok faydasını gördüm.
Liste gayet guzel olmus canim ellerine saglik
Allah yardimciniz olsun cadilar icin :) ben bi taneyle zor basa cikiyorum 2. Yi hic dusunemiyorum suan
lekelerin formulunu bularsan habert et :) bi tane lekesiz kiyafetimiz kalmadi kendi yemeye merak saldigindan beri kucuk beyimiz
Liste gayet guzel olmus canim ellerine saglik
Allah yardimciniz olsun cadilar icin :) ben bi taneyle zor basa cikiyorum 2. Yi hic dusunemiyorum suan
lekelerin formulunu bularsan habert et :) bi tane lekesiz kiyafetimiz kalmadi kendi yemeye merak saldigindan beri kucuk beyimiz
Kiz kac günlük badisiniz siz nerden biliyo badin sen de sey oldugunuKızlaaaaaaaaaaaar ne diyosunuz siiiiiiiiizoda nerden çıktıı
Badim biliyon bende şey varya:)))
Gerçi Mevla kısmet ederse hiç birşey engel olmuyor ama yinede ihtimal vermiyorum deyip büyük konuşmadan konuyu kapatıyım.sonuncuda konuştum başıma geldi daha da demem bişey
Sağolasın canım.ya midemle ilgili bi sorun var inşallah değildir ülser geçmişim var çünkü.ya da kan şekerim düşüyor.çocuklar tatile çıkınca bi tahlil yaptırıyım barii
Kilo aldırmıyor mu canım.bende tahin helvasını çok seviyorum biraz yesem hemen farkediyor kiloda
Ahahah :))
Kızlaaaaaaaaaaaar ne diyosunuz siiiiiiiiizoda nerden çıktıı
Badim biliyon bende şey varya:)))
Gerçi Mevla kısmet ederse hiç birşey engel olmuyor ama yinede ihtimal vermiyorum deyip büyük konuşmadan konuyu kapatıyım.sonuncuda konuştum başıma geldi daha da demem bişey
Sağolasın canım.ya midemle ilgili bi sorun var inşallah değildir ülser geçmişim var çünkü.ya da kan şekerim düşüyor.çocuklar tatile çıkınca bi tahlil yaptırıyım barii
Kilo aldırmıyor mu canım.bende tahin helvasını çok seviyorum biraz yesem hemen farkediyor kiloda
hay sen çok yaşa :)Bende sinirlenince kendimi temizlik toplamaya vveririm. Alisverise vermedigimize sukretsinler.