Küllerden Doğmak Vol.2

BANYO ODAK NOKTASI
1.Duşakabin iç-dış silinecek,✔
2- Duşakabim içindekiler (kova, tabure vs.) temizlenecek,✔
3- Musluklar parlatılacak,✔
4- Banyo dolabı iç-dış temizlenecek, içi düzenlenecek,YOK
5- Ayna silinecek,YOK
6- Banyo yerler ( derz) temizlenecek,✔
7- Duvarlar yikanacak ya da silinecek,✔
8- Klozet temizlenecek,YOK
9- Çamaşır makinası varsa altı çekilip temizlenecek,bunu yapamadim sökülmesi gerekiyor makinenin o da mümkün değil.
10- Çamaşır makinası temizlenecek ( deterjan gözü,kapağı ve yüzeyi),✔
11- Havalandırma menfezi ya da cam hangisi varsa temizlenecek,✔
12- Priz silinecek,✔(ödev olarak silmistim)
13- Kapı silinecek,✔
14- Varsa çöp kovası temizlenecek.YOK
15- Kapı arkasında varsa havlu, bornoz yıkanacak✔Aksam yikandi. 16.Deterjanlik,camasir sepetleri yikanacak✔. 17.klozet takimi yikanacakYOK
Tanıştırayım, kendisi benim badim olur:KK70:
Afferin kız sana bitirmişsin valla:sampiyon: daha ne maratonu diyon, nispet mi yapıyon gı??
Darisi benim de başıma...

C
Maratona cocuklari uyutayim derken cok gec basladim bi biri uyudu tam digerini de uyuttum derken benimde uykum geldi kafami yastiga koydum ilk uyuttugum uyandi sonra ilk uyuttugum ikinci uyuttugunu ozledim dedi uyandirdi sonra ikinci uyuttugum agladi ilk uyuttuguma biraz kizdim sonra ikinci uyuttugumu tekrar uyutup ilk uyuttugumun gonlunu alayim derken oyun yemek falan ... bu boyle baya uzadi gitti
Maratona donecek olursam

Camasir makinasi calistirildi
Bulasik makinasi calistirildi
Tezgah temizlendi
Lavabo musluk ovuldu
Ocak silindi
Tezgah alti temizlendi
Katlanacak camasirlar katlandi
Yataklar toplandi
Etraftaki daginiklik toplandi
Toz alindi
Yerler supuruldu
Yerler silindi
Ok tatlisiniz masallah

15.00 / 17.00 maraton sonucum

Yemek yapıldı yenildi
mutfak toplandı
Çay yapıldı içildi
Mutfak toplandı

Kızlar balkon camı silmem lazım uzun zamandır silinmedi çok kirlendi. Bana eşlik edecek birileri varsa yarın beraber silelim mi?
Ay ben ne şanslıyım, balkon camım yok..
Ben duşakabin camı silicem, olur mu? İkisi de cam sonucta:KK70:.şaka bir yana, birini bulamzsan öyle yapalım.

10 ocak 5lim
1,mutfak toplanip bulasik makinasi calistirilacak+
2.camasir yikanacak+
3.yikanan camasirlar yerlestirilecek+
4,utu yapilacak-
5.daginiklik toplanacak+

Utu yapmam lazim. Usendim.

Kiz kac günlük badisiniz siz nerden biliyo badin sen de sey oldugunu :rolleyes:
chentiq chentiq biz geride kalmisiz :KK4::KK8:

:KK70:biz 2 aydır badiyiz Ben_olmak Ben_olmak ile .burda pek aktif olamasakta özelde sürekli dürtüyoruz birbirimizi:))badilikte böyle bişey değil mi.bazen küldaş bazen derttaş oluyoruz:KK68:Tıpkı sivastrabzon sivastrabzon ve chentiq chentiq ile olduğumuz gibi.sizler gibi güzel insanlarla tanıştığım için kendimi çok şanslı görüyorum.:KK19:

Can kardeşimdir kendisi içimizi dışımızı biliriz :KK76:
ALLAH buluşmakta nasip etsin çok isterim :KK200: hep beraber de inşaALLAH :KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

:KK15::KK5:Ne güzel anlatmışsın iyi ki varsın canım.:KK200:İnşallah...

Bugün ne yaptım
Evi topladım.mutfağı topladım.mantarlı börek yaptım.habersiz misafir geldi.daha yeni gitti.günüm yemek hazırla mutfağı topla çay kahve faslıyla geçti.odak noktasına daha hiç başlayamadım bugün niyetim başlayıp hepsini.bitirmekti güyaa.badim sen naptın el attın mı banyoya.yarın da muhtemelen evde olmıcam.:işsiz:

areser areser kızının doğum günü kutlu olsun canım.hep beraber güzel günlerini görürsünüz inşallah.:KK200:

:KK70:biz 2 aydır badiyiz Ben_olmak Ben_olmak ile .burda pek aktif olamasakta özelde sürekli dürtüyoruz birbirimizi:))badilikte böyle bişey değil mi.bazen küldaş bazen derttaş oluyoruz:KK68:Tıpkı sivastrabzon sivastrabzon ve chentiq chentiq ile olduğumuz gibi.sizler gibi güzel insanlarla tanıştığım için kendimi çok şanslı görüyorum.:KK19:

:KK15::KK5:Ne güzel anlatmışsın iyi ki varsın canım.:KK200:İnşallah...
:KK54: Allah bozmasin canim saka yapıyorum :) Allah dostlugunuzu daim etsin :)

Bugün ne yaptım
Evi topladım.mutfağı topladım.mantarlı börek yaptım.habersiz misafir geldi.daha yeni gitti.günüm yemek hazırla mutfağı topla çay kahve faslıyla geçti.odak noktasına daha hiç başlayamadım bugün niyetim başlayıp hepsini.bitirmekti güyaa.badim sen naptın el attın mı banyoya.yarın da muhtemelen evde olmıcam.:işsiz:

areser areser kızının doğum günü kutlu olsun canım.hep beraber güzel günlerini görürsünüz inşallah.:KK200:

Badim inşaALLAH yarın yapmayı planlıyorum bende bakalım ALLAHtan bir mani gelmezse :KK200:

areser areser ALLAH hayrlı güzel ömürler versin hepinize evladınızın güzel günlerini görmek nasip olsun:KK200:

X