Küllerden Doğmak Vol.2

Dedim ya uyku önemli diye

Insan ne yemek yemek ister ne birsey yapmak hatta dışarı bıle çıkmak istemezsin :ruh:

Sen dediğim saatlerde iki saatte olan uyu ozaman demek istediğimi anlarsın :KK15:
. Birde öfke namazından sonra on dakikada olsa uyumak günün geri kalanınsa enerjik olmanı sağlar :hamarat:
Dun 10.30da yattim gece 3 kez kalktim sabahta en son 9da uyandik :) cok uyku da yaramadi demekki :) dun cok uykusuzdum ama gunduz gayet enerjiktim.ya bismillah deyip kalksam guzel bi kahvalti hazirlasam ne guzel olacak

Ay ben dün beşliyi yazmadım :skandal:

Kombi birkaç gündür bozuk günlük işleri anca yapıyorum ne ödev ne odak noktası hersey duruyor :KK51:

sadece akşamları mutfağı toplu bırakıyorum (alışkanlık )

Dünkü Beşli
Kahvaltı
Bul.mak. boşaltma doldurma
Tezgah ocak silme
Elde yıkanacaklarin yıkanması
Wc yıkama
Banyo yıkama
Ev toplama
Aksam yemegi
Tekrar mutfak toplama faslı
Ve çamaşır yıkayıp Serme

Az da değilmiş hee:KK57:

Ya bisi itiraf edecegjm sevgili topik ben aliskanligi bi turlu yerine getiremiyorummm :KK43: simdi S Sifayildizi deyince aklima geldi soyleyim dedim icimde kalmasin

Sabaha temiz bi mutfak bulmak beni mutlu ediyor. Sabah mutfaga girince mutlu olabilmek icin gece gec de olsa temizleyip bırakıyorum.

Evet hanımlaaaarrr..
Yorgun ve gururlu bir şekilde geldim, odak noktası bugün itibariyle bitti.:halay:
Ben bir kac gun daha sürer dedim ama bir başlayınca baktım ki bitivermiş.
Bugün yaptıklarım olarak yazayım önce, sonra listelerim..
Dusakabin iç-dış ve icindekiler olarak temizlendi, yerler derz araları, dusakabin altı ilaclandı, musluklar parlatildi,duvarlar(fayans) silindi, çöp kovası temizlendi, yerler kurulanip klozet takımı serildi, iki posta çamaşır yıkandı ( nevresimler ve koyu renkliler) asıldı, kv. Bakım kahvaltısı yapıldı..
.:KK6::KK6:

Duşakabin iç-dış silinecek, +
2- Duşakabim içindekiler (kova, tabure vs.) temizlenecek, +
3- Musluklar parlatılacak, +
4- Banyo dolabı iç-dış temizlenecek, içi düzenlenecek, +
5- Ayna silinecek, +
6- Banyo yerler ( derz) temizlenecek, +
7- Duvarlar yikanacak ya da silinecek, +
8- Klozet temizlenecek, +
9- Çamaşır makinası varsa altı çekilip temizlenecek, - (duvarla .lavabo arasında sıkışık yanı sıfır, çekemiyorum tek basima)
10- Çamaşır makinası temizlenecek ( deterjan gözü,kapağı ve yüzeyi), +
11- Havalandırma menfezi ya da cam hangisi varsa temizlenecek, +
12- Priz silinecek, +
13- Kapı silinecek, +
14- Varsa çöp kovası temizlenecek +
15- Kapı arkasında varsa havlu, bornoz+
16- klozet takımı yıkanacak +
17-diş fırçalığı, çamaşır sepeti, deterjanlık temizlenecek..+

Valla başta üşeniyorum, gözümde büyüyor ama bitince de iyi ki diyorum. Hele ki zamanlamalar çok güzel oluyor. Salon odak noktası bitiminde kızımın hocasını ağırladım, bu bir iki güne de yatılı misafirim gelme ihtimali var. Ne rahatım.. sagolasinız küldaslar, hepsi sayenizde..:KK200::KK200:

Son düzenleme:
Dedim ya uyku önemli diye

Insan ne yemek yemek ister ne birsey yapmak hatta dışarı bıle çıkmak istemezsin :ruh:

Sen dediğim saatlerde iki saatte olan uyu ozaman demek istediğimi anlarsın :KK15:
. Birde öfke namazından sonra on dakikada olsa uyumak günün geri kalanınsa enerjik olmanı sağlar :hamarat:
Öfke namazı derken? Bilmediğimiz şeyler mi var anlatsana

ha_mim ha_mim 1 makina çamaşır astım ve bebişi yıkadım. Hiç durmadı sıpa pert oldum gezdirmekten

Allah kolaylık versin canım.küçük bebekle iş yapmak zor gerçekten.patron o ne kadar müsade ederse artık:))canın sağolsun

Bende hallaç pamuğuna dönen evi topladım.mutfağı topladım.eşime yemek hazırladım işe gönderdim.kuruyan çamaşırları topladım katladım.öğle namazını kıldım.haftalık kaza namazlarımdan eksik vardı onları tamamladım anca.
İşler bitmedi.küçüğü doyurup uyutucam.kv gitmezsem ev süpürcem.yemek yapıcam...

Bu arada katılmak isterseniz chentiq chentiq canın kaza namazı topiği var.her perşembe haftalık kıldığımız kaza namazlarımızı bildirim yapıyoruz ...

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/her-persembe-100-rekat.978528/page-14

Duşakabin iç-dış silinecek, +
2- Duşakabim içindekiler (kova, tabure vs.) temizlenecek, +
3- Musluklar parlatılacak, +
4- Banyo dolabı iç-dış temizlenecek, içi düzenlenecek, +
5- Ayna silinecek, +
6- Banyo yerler ( derz) temizlenecek, +
7- Duvarlar yikanacak ya da silinecek, +
8- Klozet temizlenecek, +
9- Çamaşır makinası varsa altı çekilip temizlenecek, - (duvarla .lavabo arasında sıkışık yanı sıfır, çekemiyorum tek basima)
10- Çamaşır makinası temizlenecek ( deterjan gözü,kapağı ve yüzeyi), +
11- Havalandırma menfezi ya da cam hangisi varsa temizlenecek, +
12- Priz silinecek, +
13- Kapı silinecek, +
14- Varsa çöp kovası temizlenecek +
15- Kapı arkasında varsa havlu, bornoz+
16- klozet takımı yıkanacak +
17-diş fırçalığı, çamaşır sepeti, deterjanlık temizlenecek..+

Valla başta üşeniyorum, gözümde büyüyor ama bitince de iyi ki diyorum. Hele ki zamanlamalar çok güzel oluyor. Salon odak noktası bitiminde kızımın hocasını ağırladım, bu bir iki güne de yatılı misafirim gelme ihtimali var. Ne rahatım.. sagolasinız küldaslar, hepsi sayenizde..:KK200::KK200:

Maşallah çalışkan hatun.ilk bitiren sen oldun galiba tebrik ederim.güle güle kirlet canım.odak noktası hakkındaki düşüncelerine katılıyorum gerçekten çok faydası oluyor...

Maşallah çalışkan hatun.ilk bitiren sen oldun galiba tebrik ederim.güle güle kirlet canım.odak noktası hakkındaki düşüncelerine katılıyorum gerçekten çok faydası oluyor...
Yok, ilk bitiren badim @nergismor oldu. Ben de kendimden beklemiyordum, büyütmüşüm gözümde .. sıkıntıdan herhalde..
Darısı başınıza canım..

X