Yok ben bekarımsürekli dağıtıyorlar.
sizin bide çocuklarınız var galiba ben ailemle yaşıyorum abim babam annem hepsi bi tarafta.
zaten kendi evim olduğunda vitrin falan ne varsa atıcam ya da almayacağım bu ne ya döküntüden başka bir şey değil
Onun abileri varsürekli dağıtıyorlar.
sizin bide çocuklarınız var galiba ben ailemle yaşıyorum abim babam annem hepsi bi tarafta.
zaten kendi evim olduğunda vitrin falan ne varsa atıcam ya da almayacağım bu ne ya döküntüden başka bir şey değil
Onun abileri vardaha korkunç
Onun abileri vardaha korkunç
hem de bu abiler kendi yataklarını da toplamıyorlar, kendi dağıttıkları ortalığı da
Listeye ekle canım adını rekora koşuyoruz altta görüyorumhayirli aksamlar kizlar ben geldim bugun haftalik gorevlerden dolap duzenleme kisliklari cikarma isini yaptim en zor gelen ve hic sevmedigim islerden biriydibir suru utude yaptim 2 makine camasirda katladim
gunluk gorevimide yaptim
ekledim canimListeye ekle canım adını rekora koşuyoruz altta görüyorumchentiq de gelmiş oda yapdıysa 18 olacak :)
nasıl görüyosunuz, ben neden göremiyorum eskiden görüyodummListeye ekle canım adını rekora koşuyoruz altta görüyorumchentiq de gelmiş oda yapdıysa 18 olacak :)
pro uye olman lazim canim bende goremiyorumnasıl görüyosunuz, ben neden göremiyorum eskiden görüyodumm
Proyum canım ondan,ama eskiden proluk yokken herkes görüyordu.nasıl görüyosunuz, ben neden göremiyorum eskiden görüyodumm
BUGÜNKÜ ÖDEV
Su ısıtıcısı (Kettle) ya da çaydanlık iç dış temizlemek,
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1. yesilkubbe
2. feraceli
3. naz__24
4. nnightsaill
5. eflalim
6. bendimahi
7. ruzgarinannesii
8. dagci
9. maral
10. vuslat
11. seyhan77
12. yesa1
13 - anathema8
14-Littlebutterly
15-anka_misali
16-eshma
17-mirjam
18- elifcino
caydanligimi ve su isiticimi temizledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?