- 16 Temmuz 2013
- 3.659
- 2.375
- 198
benim sineklik falan yok canım yaaavalla ben bakım görevi vereceğim, bir de
bendimahi ne isterse onu vereceğim
![]()
hahaa ne olduğunu biliyorum çevremde de çok var ama benim sinekliğim yok yehuuuuuu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim sineklik falan yok canım yaaavalla ben bakım görevi vereceğim, bir de
bendimahi ne isterse onu vereceğim
![]()
Şimdi 4 oldular gerçi, seneye ben de ufaklıklarla baştan başlıyorum. O zor işte :)Ooo daha zor işin benim oğlum anasınıfında :)5,5 yaşında vermedik okula kaydı çıkdı ama tekrar gidiyor bu sene :)
aslında hergün zorunlu mesela 150 sayfa kitap okuma ödevimiz olsa.hahaa ne olduğunu biliyorum çevremde de çok var ama benim sinekliğim yok yehuuuuuuay bi de onla mı uğraşcam
![]()
yesa tatlım canımın içi çok teşekkür ederim bi tanem benim işler dışında 2 daha da önemli ödev var istediğim biri belli bi sayfa kitap okumak ve bir de belli bir süre spor
![]()
Süper fikir bende çok okuyorum kitapaslında hergün zorunlu mesela 150 sayfa kitap okuma ödevimiz olsa.
ben okuyorum ama çoğu kişi için iyi olabilir bence :)
kitap önerileri de yaparız:)
canım o dipde duran kireçlenmeleri nasıl temizledin?
yeni gibi olmuş :)
hahaa ne olduğunu biliyorum çevremde de çok var ama benim sinekliğim yok yehuuuuuuay bi de onla mı uğraşcam
![]()
yesa tatlım canımın içi çok teşekkür ederim bi tanem benim işler dışında 2 daha da önemli ödev var istediğim biri belli bi sayfa kitap okumak ve bir de belli bir süre spor
![]()
ahahahh canım o kadar dertlenmişsinkii..Selam hatunlaaaarbugün iyi hoştu ama yarın temizlik yapılacak
pöfff bu ev neden hep pis neeeeedeeeeeeeen
![]()
E eniyikadinoyuncu sağolsun canım o yazmıştı.
1-markete gidilir
2-limon tuzu alınır (baharatları koydukları yerde oluyor genelde)
3-Çaycının dibine konulup üstüne su eklenir
4-kaynatılır, sonra sadece su kaynatılır, durulanır vs vs.
Sonra resim çekilip buraya atılır, eşe de hava atılır
Canım şimdi geldim spordan, leslie ile yürüdük, yarın sen de katıl, günlük ödev olsun olmasın![]()
oo çok iyi ya temizledim bende ama bunu da deneyeceğim seninki pırıl pırıl parlamış :)E eniyikadinoyuncu sağolsun canım o yazmıştı.
1-markete gidilir
2-limon tuzu alınır (baharatları koydukları yerde oluyor genelde)
3-Çaycının dibine konulup üstüne su eklenir
4-kaynatılır, sonra sadece su kaynatılır, durulanır vs vs.
Sonra resim çekilip buraya atılır, eşe de hava atılır
Canım şimdi geldim spordan, leslie ile yürüdük, yarın sen de katıl, günlük ödev olsun olmasın![]()
olur tabi güzel olur bence de ama her gün 150 yüksek bir başlangıç, eminim aramızda hiç okumayanlar var bayağı azaltmak lazımaslında hergün zorunlu mesela 150 sayfa kitap okuma ödevimiz olsa.
ben okuyorum ama çoğu kişi için iyi olabilir bence :)
kitap önerileri de yaparız:)
Offf yaptığım iş görünmüyorahahahh canım o kadar dertlenmişsinkii..
bizimkilerde banyoyu yeni temizledim bir kutu şampuanı yere dökmüşler.
nasıl beceriyorlar anlamıyorum ya![]()
tamam o zaman hiç kitap okumayanları belirleyelim ilk başlangıç 20 sayfa yapalım mesela :)olur tabi güzel olur bence de ama her gün 150 yüksek bir başlangıç, eminim aramızda hiç okumayanlar var bayağı azaltmak lazım
tamam o zaman hiç kitap okumayanları belirleyelim ilk başlangıç 20 sayfa yapalım mesela :)
uyar mı bayanlar size??
ilk başlayacak olanlara şöyle güzel hafif kitaplarda önerebiliriz
ay senin resmini görmedim ben nerde nerdeeeee,,sen benimkini gördün mü??
leslie ne ayol?
oo çok iyi ya temizledim bende ama bunu da deneyeceğim seninki pırıl pırıl parlamış :)
sürekli dağıtıyorlar.Offf yaptığım iş görünmüyorevi görsen sanki hiç temizlik yapmıyorum sanırsın
pisss öğğğ
tamam o zaman hiç kitap okumayanları belirleyelim ilk başlangıç 20 sayfa yapalım mesela :)
uyar mı bayanlar size??
ilk başlayacak olanlara şöyle güzel hafif kitaplarda önerebiliriz
sürekli dağıtıyorlar.
sizin bide çocuklarınız var galiba ben ailemle yaşıyorum abim babam annem hepsi bi tarafta.
zaten kendi evim olduğunda vitrin falan ne varsa atıcam ya da almayacağım bu ne ya döküntüden başka bir şey değil
yesa canım sorucam sorucam unutuyorum belki soran oldu bilmiyorum bu VOL. ne demek
voltasını alanlar 2 mi acaba dün gece yatakda geldi aklıma
![]()