Benim istediğim bi ödev var herkesin evinde vardır dimi sineklik camlarda benim arka tarafda iki odam var çok fena kirliler yarın iki sineklik Yıkama ver yoksa sabah 4 kadar oturur bütün sineklikleri veririm
Sağol canım mutfak dolabı içi evet hatırladımhemen hatırlatalım
*Yatak odasındaki gardolabı temizlemek, düzenlemek ve kışlık kıyafetleri hazırlamak.Yazlık kıyafetlerden kullanılmayanları kaldırmak.
*Mutfak dolabı içi düzenlemek ve temizlemek
*Evdeki tüm masa ve sehbaları silmek, temizlemek
*Makyaj malzemelerini elden geçirmek, tarihi geçmiş olanları atmak, düzenlemek
Sağol canım mutfak dolabı içi evet hatırladımok yarında onu yaparım inş zaten temiz ve düzenli elden geçecek sadece
Farkındaysan bu mesajı beğenmedim sabaha kadar beklicem olmayanlara yedek görev vericembenim sineklik falan yok canım yaaavalla ben bakım görevi vereceğim, bir de bendimahi ne isterse onu vereceğim
Resim attınmı?ohhh mis canım yaavalla eşim bugün bayıldı çaycıya arada yapalım mı diyor diyecektim günlük ödev verirlerse yaparım yoksa yapmam
Benim hala 2 görevim duruyor
Farkındaysan bu mesajı beğenmedim sabaha kadar beklicem olmayanlara yedek görev vericemsinekliksiz cam olurmu yaw
Resim attınmı?
Benimde vardı böle bişey ilk halini tahmin ediyorum :)
Benim istediğim bi ödev var herkesin evinde vardır dimi sineklik camlarda benim arka tarafda iki odam var çok fena kirliler yarın iki sineklik Yıkama ver yoksa sabah 4 kadar oturur bütün sineklikleri veririm
Saat kuracağım senden önce kalkacağımFarkındaysan bu mesajı beğenmedim sabaha kadar beklicem olmayanlara yedek görev vericemsinekliksiz cam olurmu yaw
Şu an hala etkinlik basıyorumAynen canim ya. Biz öğretmenlerin mesaisi evde de devam ediyor. Sanmayin ki ogretmenler oh yarim gun .
Canım bizim buralarda yani istanbulda camlara takılıyor içeri sinek girmesin diye bi aparat,sizin orada sinek yokmu yada sektör olmamış pwc dükkanları yapıyor.Sineklik ne ayol. Bizde yok ole bişey. Görmedim de kimsenin evinde.
Korkma hiç canın acımıycakSaat kuracağım senden önce kalkacağım
sineklik falan tırstım senden...:)
Canım sen ne iş yapıyorsun tam olarak okul öncesi eğitimmi kolay gelsin.Şu an hala etkinlik basıyorumsaat oldu 9
Yok canım, sınıf öğretmeniyimCanım sen ne iş yapıyorsun tam olarak okul öncesi eğitimmi kolay gelsin.
Ooo daha zor işin benim oğlum anasınıfında :)5,5 yaşında vermedik okula kaydı çıkdı ama tekrar gidiyor bu sene :)Yok canım, sınıf öğretmeniyim
Canım bizim buralarda yani istanbulda camlara takılıyor içeri sinek girmesin diye bi aparat,sizin orada sinek yokmu yada sektör olmamış pwc dükkanları yapıyor.
Korkma hiç canın acımıycakbi su bi fırça tmm
Evet sinek falan yok çok şükür. Sürekli ilaçlanıyor. Yok ben kurdum saatimi senden önce geleceğim ;-)
canım o dipde duran kireçlenmeleri nasıl temizledin?Bizim burada sinek falan yok canım sürekli ilaçlama yapılıyor zatenee camları da açsak da perdenin / storun / zebranın altından giren olmuyor yedek görevi güzel seç bari yahuuuuu
Attım attım, ama ilk halini atsaydım bomba olurdu, sadece son halini attım
Çok ilginç sineksiz bir şehir beresi orası bacımEvet sinek falan yok çok şükür. Sürekli ilaçlanıyor. Yok ben kurdum saatimi senden önce geleceğim ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?