- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.552
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ama merak ettim şimdikizlar valla gozume bisey ilisip diryor onu odev veremde bende yapmis olayim aradan çiksin :)))
ama demem noldugunu surpriz
bide yedek odev lazim size odev begnemiyorusnuzki :))
bugunku odev de rekora kosuyor maaaasalhh :)
kolay ama biraz ince i$ya ama merak ettim şimdi
severim ince işleri :):)kolay ama biraz ince i$
Canım hatırlarmısın 2008-2009 yıllarında elinde merdaneli bi similey vardı onu sana ithaf ediyorum ince işlerin kadınısın vesselam.kolay ama biraz ince i$
kiz o merdane kafaya inmiyormuyduu :)))))))))) oklavamiydi o kafaya kafaya vuran :)Canım hatırlarmısın 2008-2009 yıllarında elinde merdaneli bi similey vardı onu sana ithaf ediyorum ince işlerin kadınısın vesselam.
Merdane canım o niye kaldırdıkarki ben çok seviyordum onuiyi gecelerkiz o merdane kafaya inmiyormuyduu :)))))))))) oklavamiydi o kafaya kafaya vuran :)
oyle mi diyorsun,hiç dikkat etmemistim incesine kalinina :)
napayim aancim onceki odevlerde hersey yapilmis bende degisk odev bulmaya çaliisyorum
bide herkesin ki temiz sadece benimki deil çikiyirmus
tam rezillik valllaaaaaaaaa
BUGÜNKÜ ÖDEV
Su ısıtıcısı (Kettle) ya da çaydanlık iç dış temizlemek,
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1. yesilkubbe
2. feraceli
3. naz__24
4. nnightsaill
5. eflalim
6. bendimahi
7. ruzgarinannesii
8. dagci
9. maral
10. vuslat
11. seyhan77
12. yesa1
13 - anathema8
14-Littlebutterly
15-anka_misali
16-eshma
17-mirjam
18_bi kahve
Çaydanlık temizledim. Dışını poşete cif döküp temizledim çok güzel patlatıyor aklınızda bulunsun didim
caydanligimi ve su isiticimi temizledim
Tabi ki sorabilirsin canım benim ne demek. Rahim ağzı ameliyatı oldum ben. Leep koanizasyon diye bir operasyon. Sonrasında bir daha tekrarladı.@Bi kahve canım geçmişi okurken gördüm oncelikle gecmis olsun rahim kanseri mi yoksa rahim ağzı kanseri miydi senin nasıl bir ameliyat oldun diye sorsam?? Ben de şubatta rahim ağzı kanseri başlangıcı nedeniyle ameliyat oldum da o yüzden soruyorum
Beni takan yok benimde 3 tane 1 tanesi il dışında çalışıyor ama bazen düşünüyorum çokşey öğrendim mesela sabaherken kalkıp ona kahvaltı hazırlayıp işe yollamak iler de eşimede aynı şeyi yapabilirim,daha başka bir sürü şey hayatta ihtiyacım olucak bir sürü şey hiç bir zaman Nazlı olmadım bendeki şansızlık naparsınYaw benimde var iki Abi'm nerdeyse onlar benim arkamı topluyorduannem eline aldımı terliği rahat bırakın kızı diyekaçıyorlardıannem beni iki oğlandan sonra bulmuş
Feraceli isyan başlat canım evde