Ütümükim uyur? kim uyumaz? herkes uyur cnntrm uyumazmemlekette bir ben kalmışım uyanık saat 4ü geçtiğine göre bari hem kendime hem size ödev vereyim de öyle yatayım (gerçi yarın ne zaman uyanıp da yapacaksam artık)
eveet bugün herkes en az 5 parça ütü yapsın.. hadi hamarat hatunlar göreyim sizi
Yokk bendim ocanım sessiz süpürgesi olan sen miydin, modelini sormuştum?
Bugünün ödevi ütü demi? Ama ben 70 parça ütüyü yapmıştım bitirdim hiç ütüm yok kiiii
Kih Kih Kih :)) bende kendime bakarım azcık olur mu?hadi yine iyisin bedavadan kaptın +'yı :))
benimkiler bekar evine bile supruntu kalir.Ben de esyalarima kiyamiyorum.Cok sevdigim bir akrabam atandi. Ev tutacak. Ona verdim. Kendisini sevdigim icin fazla esyalarimi cikardim. Iyilerini sifirlari verdim. Bekar evi olacak. Sen de gozden gecir. Kullanmadiklarina bir bak bakalim. Olmazsa buraya foto at. Yardimci olalim.
utu yaparken bir yandan da sayiyorsun galibaBugünün ödevi ütü demi? Ama ben 70 parça ütüyü yapmıştım bitirdim hiç ütüm yok kiiii
ay benim oyle makinem olsa calismiyor sanirim. bole honkurmeli alet.. anca o zaman anliyorum.Yokk bendim obosch marka 66 desibel gece sesi kısabiliyorsun. Ben çocuklarım uyurken açıyorum rahat rahat
Saydım valla canım çıktı onları yaparken. Takım giyen bir eş, 2 tane çocuk hele de kız çocuğu elbisesi tişörtü kendimi de say anammm ütünün içinden çıkılır mı yaw :)benimkiler bekar evine bile supruntu kalir.
utu yaparken bir yandan da sayiyorsun galibadirek parca bazi calismis bakar misin
ay benim oyle makinem olsa calismiyor sanirim. bole honkurmeli alet.. anca o zaman anliyorum.
yarim kaldi malesef hepsini bitiremedim
Oleyyyyy@Bi kahve kusura bakma canım senin dun yaptığın 70 parça utu yu unutmuşum sana gelsin bunlar.
yarim kaldi malesef hepsini bitiremedimoglusum uyandi utuyu kapatip indim asagiya yarisi duruyor camasirin
ay birde ben su haftalik gorevimi yapabilsemOleyyyyyYarın a görev bekliyorum. Pazar günü evde koca neyin yok çalışıyor ben nın stop kızlarla evde. Görev tamamlarım artık
OleyyyyyYarın a görev bekliyorum. Pazar günü evde koca neyin yok çalışıyor ben nın stop kızlarla evde. Görev tamamlarım artık
tesekur ederim canim evet 5ten fazla olduda bitiremedimya icim rahat etmedi yarim kalan isleri hic sevmemO zaman ödevini yapanlar
1. Yesa1
2.bi kahve
3.mirjam
4. Ftemiz tek parça yapmış
5. 2 kediannesi tek parça kesin yapacak gerisi muamma
Canım 5 parça olmuştur ekledim ismini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?