- 24 Temmuz 2008
- 25.481
- 44.482
ay birde ben su haftalik gorevimi yapabilsem
Hangisi kaldı canimm. Ya da hiç yapmismiydin.
mirjam yaparsın canım ya insallah takma o kadar. Aslansin sen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay birde ben su haftalik gorevimi yapabilsem
Ben sabah a karşı yatıyorum anacım sabah zor kalkarım koca bekliyorum daha kim gelirse yazsın o zamanOhhh supermisss valla
Erken gelirsem aklımda bi görev var. Sen erken gelirsen sen versene canım düşün bir şeyler.
Ben sabah a karşı yatıyorum anacım sabah zor kalkarım koca bekliyorum daha kim gelirse yazsın o zaman
yok daha ben aksam kesfettim yarismayi bugun yapicaktim ama oglum sagolsun cok mizmiz oglende uyumadi resmen bana yapisik onla yapmam mumkun degil buzdolabinin kapagini acinca beni kenara itip daliyor icine birde temizlemek icin bosaltirsam icini oglusuma iyi oyun cikar zaten oyuncaklariyla oynamaz mutfak dolaplarini bosaltir icindekilerle oynarHangisi kaldı canimm. Ya da hiç yapmismiydin.
4 Te başlıyor canım yeni görev. Kaçta yatiyorsun sen
Kızlar pazar günü zor bir şey vermeyin ha
Ay keşke hep böyle ütülü kalsalar ne güzel olurduyesa canım bende yapdım ödevimi bakkkk :) ama eklemeyi tlf yapmak çok zor sen yapsan olurmuEki Görüntüle 1625068 Eki Görüntüle 1625069
Şimdi diğerlerinide eklicem
Evet canım keşke böle kalabilseler,ütüden nefret ediyorumbu ödevi veren arkadaşı öpüyorumAy keşke hep böyle ütülü kalsalar ne güzel olurdu
Ellerine sağlık canım.
Profilime girip bakarsan ütü ile ilgili söylediklerim hala duruyorEvet canım keşke böle kalabilseler,ütüden nefret ediyorumbu ödevi veren arkadaşı öpüyorum
Sağol canım senide öpüyorum
İyigeceler canım :)Profilime girip bakarsan ütü ile ilgili söylediklerim hala duruyor
Hiç sevmem kendilerini ama ben yendim
İyi geceler canım yarın iki çocuklular olarak koşturma başlar bize. Allah kolaylık versin
O zaman ödevini yapanlar
1. Yesa1
2.bi kahve
3.mirjam
4. Ftemiz tek parça yapmış
5. 2 kediannesi tek parça kesin yapacak gerisi muamma
Canım 5 parça olmuştur ekledim ismini
bugun gorevi ben verecektiiim gec kalmisim petekleri ekimde silecektim kış girmeden. Neyse şimdi elimden cikmis olsun.yine bennn
yeni ödevimizi açıklıyorum en az 3 adet kalorifer peteği silmek :)))
kolay gelsin canlar eminim ütüden sonra hepiniz bayıla bayıla yapacaksınız
yine bennn
yeni ödevimizi açıklıyorum en az 3 adet kalorifer peteği silmek :)))
kolay gelsin canlar eminim ütüden sonra hepiniz bayıla bayıla yapacaksınız
O zaman ödevini yapanlar
1. Yesa1
2.bi kahve
3.mirjam
4. Ftemiz tek parça yapmış
5. 2 kediannesi tek parça kesin yapacak gerisi muamma
6.NAZ__24
7. cnntrm