- 28 Mayıs 2011
- 852
- 478
- 103
KIZLARRRRRRRRR YENİ GÖREVLER GELDİ HAYDİ HAYDİ HAYDİİİİİ
*Yatak odasındaki gardolabı temizlemek, düzenlemek ve kışlık kıyafetleri hazırlamak.Yazlık kıyafetlerden kullanılmayanları kaldırmak.
*Mutfak dolabı içi düzenlemek ve temizlemek
*Evdeki tüm masa ve sehbaları silmek, temizlemek
*Makyaj malzemelerini elden geçirmek, tarihi geçmiş olanları atmak, düzenlemek
Nego
@ayseyma
@cnntrm
@eniyikadinoyuncu
@dagci
Evelynn
@NAZ__24
E Etabiti
A anathema8
@ftemiz
@catuke
@areser
@Koalina
Feraceli
@seyhan77
@yesilkubbe
@statistician
@mirjam
@denizyagmur4
@MaRaL_
@eshma
Anka
@__ATALANTE
@Nill41
@Mihrunnisa
@kayacans
@Bi kahve
@bendimahi
@kelebek25
@zambak86
@Cekirgee
@asliayet
@luyizvitton
@ayamann
chilekciko
@btlbetul
-VUSLAT-
@ruzgarinannesii
@elifcino
Haftalık görevi bulamıyorum bi turlu. Nerde yazıyor acaba. Ek dosya olarak mı eklendi ki. Ek dosyaları göremiyorum telefonda.
Vuslat bunu bu hafta mı ? yoksa önümüzdeki hafta mı yapılacak ?Haftalık görev burada
Vuslat bunu bu hafta mı ? yoksa önümüzdeki hafta mı yapılacak ?
Ben bulamadım
Sadece ütü mü ?
Selam kizlar ben de gizli takipcilerdenimyogun calistigim icin oyle hergun her odevi yapamiyorum ama takip ediyorum ve ayak uydurmaya calisiyorum bildirim yapmasam da soyle ki nacizane bir fikrim var bildirim topiginde kim odevini yapmis yazilmis ancak
Ekim Ayi 1. Hafta odev bildirimi.
X gorev
Y gorev
Z gorev
Yapanlar
1
2
3
Ekim Ayi 02.10.2015 Gunluk odev bildirimi
A gorev
Yapanlar
1
2
3
basliklari kullanilsa daha kolay takip edecegim odev neymis, kim yapmis, odev tarihi neymis net gorebilirim sanki burda sayflarca yaziliyor kisitli zamanim var okuyamayinca hepsini nolmus kaciyor ipin ucu yazilmissa da ben mi gormedim bilmiyorum.
Tamam CanımBugün başladık canım cumaya kadar vaktin var hadi kalk kalk
Ben onu görmezden geliyorum sizde öyle yapınCanim hos geldin. Aramiza katildigin icin cok mutlu oldum. Ancak bizim de psikolojimizin saglam kalmasi icin sana yardimcindan bahsetmeme sarti kosuyorum.
Fikrini paylastigin icin cok tesekkur ederim. Bildirim topigini acma sebebim buydu zaten. Cunku ben de her sayfayi tek tek okuyamayacak kadar yogunum. Orada günlük odevlerimizin ne oldugu ve kimlerin yaptigi gun sonunda guzelce yazili zaten. Haftalik gorevlere ve yapanlara gelince onu da ben ekleyecegim ilk sayfaya. Lakin vaktim olmadi.biliyor musun bilmiyorum ama kk da tablo eklemek "birazcik" zahmetli...
Benide ekleyin benide benidee :) yarından itibaren başlıyorum bendeKIZLARRRRRRRRR YENİ GÖREVLER GELDİ HAYDİ HAYDİ HAYDİİİİİ
*Yatak odasındaki gardolabı temizlemek, düzenlemek ve kışlık kıyafetleri hazırlamak.Yazlık kıyafetlerden kullanılmayanları kaldırmak.
*Mutfak dolabı içi düzenlemek ve temizlemek
*Evdeki tüm masa ve sehbaları silmek, temizlemek
*Makyaj malzemelerini elden geçirmek, tarihi geçmiş olanları atmak, düzenlemek
Nego
@ayseyma
@cnntrm
@eniyikadinoyuncu
@dagci
Evelynn
@NAZ__24
E Etabiti
A anathema8
@ftemiz
@catuke
@areser
@Koalina
Feraceli
@seyhan77
@yesilkubbe
@statistician
@mirjam
@denizyagmur4
@MaRaL_
@eshma
Anka
@__ATALANTE
@Nill41
@Mihrunnisa
@kayacans
@Bi kahve
@bendimahi
@kelebek25
@zambak86
@Cekirgee
@asliayet
@luyizvitton
@ayamann
chilekciko
@btlbetul
-VUSLAT-
@ruzgarinannesii
@elifcino
1 haftalık değil mi?bu cumanın göreviCuma görevi ve bugünün görevi tamayesa
Evet geçen cumanın ki kuzum1 haftalık değil mi?bu cumanın görevi
Ayy ben bir günde yaptın zannettim ben yetişemem bu hıza diye düşündüm bir anEvet geçen cumanın ki kuzumbenim dedigim
Bende yetisemezdimAyy ben bir günde yaptın zannettim ben yetişemem bu hıza diye düşündüm bir an
7 günümüz var canım:)Vuslat bunu bu hafta mı ? yoksa önümüzdeki hafta mı yapılacak ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?