kiz diger konuyu kaybettim
ben gidip mutfagimi sileyim kk da fink atacagima demii
Ben ne zaman katilabilcem yarismaya bide herhafta ilk sayfadakilerimi yapiyoruz yoksa degisiyomuvgorevler
hayirli cumalar kizlar marai ben almanyadayim sekerim simdi buraya yazmiyacagizmi yapip yapmayacagimizi ben anlamadim
Hoşbulduk:) Bugün ki görevden mi başlayacağız, ütü görevi?
ben makyaj yapmıyorum ve bir tane göz kalemimden başka hiç malzemem yok. alternatifi var mı?
Ben mi biraz tembelim acaba ama hem mutfak dolabı hem gardrop içi biraz fazla olmaz mı kiben hem cumartesi hem pazartesi nöbetçiyim bu hafta iki görevi birden yetiştiremeyebilirim cumartesi 24 saat pazartesi çıkıp salı akşamı eve geleceğim demek oluyor bu
Gardolabin ortulerini yikayip dha gecen hafta serdim dolabim temiz yani sadece yazliklari ayircam mutfak dolaplarmda ayni sildm ortulerini yikadm sdce ustten bi duzeltirm oley gorevlern birazini yapmism zateeen
alternatif olur mu bilmem ama evdeki kırtasiye malzemelerini düzenleyebilirsiniz. kağıtlar, kalemler dosya kitap vs.ben makyaj yapmıyorum ve bir tane göz kalemimden başka hiç malzemem yok. alternatifi var mı?
Ütüyü yapınca bugün bildirim yapacakmıyız, bir de diğer konuda ki görevler dediğin hangileri? Kusura bakma canım çok soru sordum, bugün algılama sorunu yaşıyorum sanırım:)http://www.kadinlarkulubu.com/forum...a-bildirim-topigi.862375/page-2#post-42846163
Link bu canım cumaları girip bildirim yapabilirsin
Canım yeni ödevler geldi, hemen başla 7 günün var
Seyhancım
1- yukarıda verdiğim linke tıkla sadece cumaları oraya bildirim yap.
2- Eğer günlük ödevi sen verdiysen oraya git yine hem verdiğin ödevi yaz hem de bir önceki günün listesini yayınlayıp bitir. BUNU SADECE ÖDEVİ VEREN KİŞİ YAPIYORMUŞ
VUSLATCIM
1- günlük olarak 7 parça ütü yapacaksın
2- 4 tane de yeni görev geldi onları yapacaksın. Görevler nerede dersen hemen üstte verdiğim linke tıkla görürsün canım
Bu görevleri Cuma'ya kadar mı tamalıcaz canım, yoksa günlük müKIZLARRRRRRRRR YENİ GÖREVLER GELDİ HAYDİ HAYDİ HAYDİİİİİ
*Yatak odasındaki gardolabı temizlemek, düzenlemek ve kışlık kıyafetleri hazırlamak.Yazlık kıyafetlerden kullanılmayanları kaldırmak.
*Mutfak dolabı içi düzenlemek ve temizlemek
*Evdeki tüm masa ve sehbaları silmek, temizlemek
*Makyaj malzemelerini elden geçirmek, tarihi geçmiş olanları atmak, düzenlemek
@eflalim
ayseyma
cnntrm
E eniyikadinoyuncu
dagci
@2KediAnnesi
@NAZ__24
@sosyoloji12
A anathema8
ftemiz
catuke
areser
Koalina
Feraceli
@seyhan77
yesilkubbe
@statistician
mirjam
D denizyagmur4
MaRaL_
eshma
@anka_misali
@__ATALANTE
Nill41
Mihrunnisa
@kayacans
@Bi kahve
bendimahi
K kelebek25
zambak86
Cekirgee
@asliayet
@luyizvitton
@ayamann
chilekciko
btlbetul
-VUSLAT-
Kanguru_
@elifcino
yeni görevlerden 2 tanesi zaten yapmayı planladığım görevlerdi ve özellikle birinci görevi çok istemiştim süpersiniz vallaKIZLARRRRRRRRR YENİ GÖREVLER GELDİ HAYDİ HAYDİ HAYDİİİİİ
*Yatak odasındaki gardolabı temizlemek, düzenlemek ve kışlık kıyafetleri hazırlamak.Yazlık kıyafetlerden kullanılmayanları kaldırmak.
*Mutfak dolabı içi düzenlemek ve temizlemek
*Evdeki tüm masa ve sehbaları silmek, temizlemek
*Makyaj malzemelerini elden geçirmek, tarihi geçmiş olanları atmak, düzenlemek
@eflalim
ayseyma
cnntrm
E eniyikadinoyuncu
dagci
@2KediAnnesi
@NAZ__24
@sosyoloji12
A anathema8
ftemiz
catuke
areser
Koalina
Feraceli
@seyhan77
yesilkubbe
@statistician
mirjam
D denizyagmur4
MaRaL_
eshma
@anka_misali
@__ATALANTE
Nill41
Mihrunnisa
@kayacans
@Bi kahve
bendimahi
K kelebek25
zambak86
Cekirgee
@asliayet
@luyizvitton
@ayamann
chilekciko
btlbetul
-VUSLAT-
Kanguru_
@elifcino
Aman ne duzen ne duzenooooooo süpersin canım valla işte düzenli olmanın avantajları
ben makyaj yapmıyorum ve bir tane göz kalemimden başka hiç malzemem yok. alternatifi var mı?
Ben mi biraz tembelim acaba ama hem mutfak dolabı hem gardrop içi biraz fazla olmaz mı kiben hem cumartesi hem pazartesi nöbetçiyim bu hafta iki görevi birden yetiştiremeyebilirim cumartesi 24 saat pazartesi çıkıp salı akşamı eve geleceğim demek oluyor bu
Ütüyü yapınca bugün bildirim yapacakmıyız, bir de diğer konuda ki görevler dediğin hangileri? Kusura bakma canım çok soru sordum, bugün algılama sorunu yaşıyorum sanırım:)
Bu görevleri Cuma'ya kadar mı tamalıcaz canım, yoksa günlük müKafam karıştı tam anlamadım
Anladım canım, sağol:) Bugün ütü bildirimi yapılacak sadece değil mi?Alternatif yooookk. Gorevlerden biri cebinde canim :)
Tum dolaplar mi.... Benim de tembellikten gozum dönmüş sanirim 1 dolap diye algiladim.yesa tum dolaplari mi yapicaz cicim
Istwdigin kadar soru sorabilirsin ilk günün.
Yesanin verdigi gorevler Haftalik. Her hafta cuma gunu degisir. Cuma gunu gelince diger topike yazdim diye bildirim yapacaksin.
Digerleri ise gunluk odev. Mesela bugunun odevi utu yapmak. Her sey ayrintili olarak yesa1 nin verdogi linkte yaziyor. @elifcino canim verilen linkteki kurallarimizi oku canim. Gelmene cok sevindim. Keske marmelatim da olsa...
EfserBurası bana iyi gelebilir
Gerçi yardımcımda var ama bazen kendim birşeyler yapıp oyalamak istiyorum kendimiEfserBen de senin gibi düşünerek yeni katıldım
İyi düşünmüşsün canımGerçi yardımcımda var ama bazen kendim birşeyler yapıp oyalamak istiyorum kendimi
Yardımçımın yaptıklarını yazmıyacagım ama kendi yaptıklarımı yazabilirimİyi düşünmüşsün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?