- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Bir önce ki sayfada haftalık görev var canım, bugün için de günlük görev 7 parça ütü:)Yardımçımın yaptıklarını yazmıyacagım ama kendi yaptıklarımı yazabilirim
Ne yapılacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir önce ki sayfada haftalık görev var canım, bugün için de günlük görev 7 parça ütü:)Yardımçımın yaptıklarını yazmıyacagım ama kendi yaptıklarımı yazabilirim
Ne yapılacak
ya oraya yazılmıyormuydu dün kuralları kaç kere okudum hastalıktan anlamadım heralde:) tamam canım oraya yazmam daha ama ben akşamları yazamam bildirim akşam giremem, gündüz sabah girebiliyorum bu durumda benim ödevler listede hiç olmaz çok nadir girerim akşamları, telefonum akılsın nete girer ama yazamam:) pc açamam akşam bebek çocuk uyutma telaşı sonrasında ben uyuyorum zatenDunku odev bildirimimiz 14 kisi ile kapanmistir. Son 3 kisiyi listeye dahil edemiyorum. Daha onceden konusu gecmisti. Yeni odev geldiginde bildirimler sayilmiyor. Mazeretiniz varsa onceden bildirirsiniz. Nitekim @dagci giremeyecegini soylemksti ve ben onu listeye kendim ekledim.
Ayrica bildirim topiginde en son bildirim listesini SADECE o gunun odevini veren kisi yayinlar. (Bugun yesa yapmis arkadasimizin yerine)
Oraya tekrar liste ekleyen arkadaslarim kurallari yeniden okumaniz konusunda sizi uyariyorum.
@__ATALANTE Nego @eshma
aynen bende akşam giremem kitamam ama ben çalışıyorum ve o günün ödevini akşam yapabiliyorum bildirimide sabah yapıyorum yaptım diye O zaman ben hergün ödevi yapıcam ama hiçbir zaman listeye giremicem.. Bence bunda bir değişiklik yapın ve dünün ödevinin bildirimini bugün öğlen 12ye kadar bildirebilme imkanı saglayın..
ooo çok kolay makyaj malzemelerimi yeni attım bayram önü yatak odamı düzenlerken:)KIZLARRRRRRRRR YENİ GÖREVLER GELDİ HAYDİ HAYDİ HAYDİİİİİ
*Yatak odasındaki gardolabı temizlemek, düzenlemek ve kışlık kıyafetleri hazırlamak.Yazlık kıyafetlerden kullanılmayanları kaldırmak.
*Mutfak dolabı içi düzenlemek ve temizlemek
*Evdeki tüm masa ve sehbaları silmek, temizlemek
*Makyaj malzemelerini elden geçirmek, tarihi geçmiş olanları atmak, düzenlemek
Nego
@ayseyma
@cnntrm
@eniyikadinoyuncu
@dagci
@2KediAnnesi
@NAZ__24
E Etabiti
@anathema8
@ftemiz
@catuke
@areser
Koalina
@Feraceli
@seyhan77
yesilkubbe
@statistician
@mirjam
@denizyagmur4
@MaRaL_
@eshma
@anka_misali
@__ATALANTE
@Nill41
@Mihrunnisa
@kayacans
@Bi kahve
bendimahi
@kelebek25
@zambak86
@Cekirgee
@asliayet
@luyizvitton
@ayamann
@chilekciko
@btlbetul
-VUSLAT-
Kanguru_
@elifcino
Ütüyü yapınca bugün bildirim yapacakmıyız, bir de diğer konuda ki görevler dediğin hangileri? Kusura bakma canım çok soru sordum, bugün algılama sorunu yaşıyorum sanırım:)
Bu görevleri Cuma'ya kadar mı tamalıcaz canım, yoksa günlük mü Kafam karıştı tam anlamadım
Aman ne duzen ne duzen
Kalkayimda utumu yapim insallah ruzgar uyanmaz masayi alirken
Alternatif yooookk. Gorevlerden biri cebinde canim :)
Tum dolaplar mi.... Benim de tembellikten gozum dönmüş sanirim 1 dolap diye algiladim. yesa tum dolaplari mi yapicaz cicim
Yesanin verdigi gorevler Haftalik. Her hafta cuma gunu degisir. Cuma gunu gelince diger topike yazdim diye bildirim yapacaksin.
Digerleri ise gunluk odev. Mesela bugunun odevi utu yapmak. Her sey ayrintili olarak yesa1 nin verdogi linkte yaziyor. @elifcino canim verilen linkteki kurallarimizi oku canim. Gelmene cok sevindim. Keske marmelatim da olsa...
Ben bulamadımBir önce ki sayfada haftalık görev var canım, bugün için de günlük görev 7 parça ütü:)
ya oraya yazılmıyormuydu dün kuralları kaç kere okudum hastalıktan anlamadım heralde:) tamam canım oraya yazmam daha ama ben akşamları yazamam bildirim akşam giremem, gündüz sabah girebiliyorum bu durumda benim ödevler listede hiç olmaz çok nadir girerim akşamları, telefonum akılsın nete girer ama yazamam:) pc açamam akşam bebek çocuk uyutma telaşı sonrasında ben uyuyorum zaten
aynen bende akşam giremem ki
Ben bulamadım
Sadece ütü mü ?
Anladım canım, teşekkürler:)canım şimdi 1 günlük kısa görevimiz bir de haftalık 4 büyük görevimiz var
Sana bir link vereyim orayı oku ama oraya yazma tamam mı sorun olursa gel yine buradan sor
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kulkedilerinin-macera-bildirim-topigi.862375/
221. sayfada haftalık görev yesa yazmış canım, bugün de ütü yapılacak:)Ben bulamadım
Sadece ütü mü ?
Okudum çok güzel bayıldım konuyacanım sizin durumu nasıl yapsak ki bilemedim, direk eklesek ama yapmadığınız taktirde çıkarsak mı? chentiq ne dersin ?
Evet canım
bugünkü ödev
sadece 7 parça ütü yapmak
Ama haftalık görevler de geldi, 4 görevin var. 7 günün var bunları tamamlamak için :)
Bu linki mutlaka okuyalım ama soruları buraya yazalım canım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kulkedilerinin-macera-bildirim-topigi.862375/
Çok teşekkür ederim yanlız sık sık hatırlatıyorsunuz görevleri değil mi?Efser cim neden uygun olmasın, herkese kapımız açık bizim
tamamdır hemen başlıyorum :)bugünkü ödevimiz en az 7 parça ütü yapmak canım Littlebutterfly