Burda sohbet serbest mı yanı?
Tablolari bulmak zor oluyor. Gorevler neydi diyip duruyoruz. Gorevleri ilk sayfada toplasak da sorup durmasak nasil olur?chentiq
tebriklerveeeeeee 10 sandalye silmiştimmmmmmm5'de balkon sandalye yıkamıştım geçenlerde toplamda 15 sandalye ile haftalık ödevlerden 4'te 4 yapan Nego in yanında yerimi alıyorum
olmaaaz istifa yok:)Bak bugün Elektirik süpürgesi silinecek alt tarafı ama ben napıyom boş boş oturuyorumbide çalışsam iki çocukla evi ne götürür sen düşün
yesa istifa edicem çok fena depresyondayım
hoş geldin canımmerhabaa bende aranıza katılmak ıstıyorum yarın kı odevden baslasam olur mu
Kızçeler, gözlerim belerdi yeni bildirim topiğimizi açacağım diye. hepimize hyırlı uğurlu olsun . lütfen tane tane okuyun ve okuduğunuzu aşağısına beğen tuşuna basarak belirtin. http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kulkedilerinin-macera-bildirim-topigi.862375/ oraya ne olur yazmayn. bayağı resmi dil kullandım ama oranın gereksiz yere şişmesini istemiyorum.
benim biri 4 yaşında ve diğeri de 4 aylık iki çocuğum var. 2 haftalık bir tatil yapmıştım maşalla döndüğümde 34 kişi olmuşsunuz. Herkes selam verse 3 sayfa tutar 1 saat içerisinde. Bu tatil dönüşünde geçen sayfaların hepsin okuyamadığım gibi , güncel yazılanları bile takıp etmek bayağı vaktımı aldı. Listesiydi, bildirimiydi bunlara enerjımın kalması lazım.
O yüzden kımsenın alışkanlıklarına müdahale etmeden, burası sohbet muhabet topıgı ve yenı gelnlerı de bağıra basma topıgı olarak kalsın. bıldırımlerı oraya yapalım. ben her turlu ayrıntıyı oraya yazdım.
sevgı ve muhabbetl güzeller...
olur canım bugün ne derseniz evet, çene kemiğim ağrıyor hiç tadım yokNego ve diğer kızlar siz bilirsiniz ama burası yine küllerinden doğmak bağlantılı bir topic olsa daha iyi olmaz mıydı yani günlük ve haftalıklardan konuşulsa sadece
zaten günlük liste son ana kadar buradan yazılacak, yeniler buraya yazacak, haftalık ile alakalı paylaşım buradan olacak, o yüzden çok dolu, bir de günlük genel yapılan işler gelmesin bence
olur canım bugün ne derseniz evet, çene kemiğim ağrıyor hiç tadım yok
dişlerimi sıkıyorum canım doğumdan kaldı ondan sanırım ya da başka bir şeycanımm ya çok geçmiş olsun, neden ki acaba
dişlerimi sıkıyorum canım doğumdan kaldı ondan sanırım ya da başka bir şey
geçmiş olsun canım.psikolojik sanrım.olur canım bugün ne derseniz evet, çene kemiğim ağrıyor hiç tadım yok
BUGÜNKÜ ÖDEV
Elektrik süpürgesi temizlemek. Temiz olanlar için wc yıkama
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1. eflalim
2. cnntrm
3. yesa1
4-koalina
5-naz__24
6-ayseyma
7-Maral
8-catuke
9-areser
10-chentiq
11-kelebek25
12-eshma
10 numaraya amma talep oldu haaaa...
Kimse 10 olamadı. Ben bundan bir ton hayat memat makalesi yazarım şimdi haa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?