4'te 4 yapan 4 kişiyi kutluyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yesa
@eflalim
eshma
dagci
Kızlar son günler haydi artıkkkkk
Özellikle hiç haber alamadığımız
@seyhan77 (canım senden çooo......oook umutluyum sen kesin yaparsın yahu :)
Feraceli (aşk olsun feraceli bıraktın bizleri
ayseyma (canım geçen yazmıştın başlamadım diye ama artık bekliyoruz güzel haberlerini :)
E eniyikadinoyuncu (canım senden haber alıyoruz da haftalıklar ne durumda
@statistician
mirjam (canım bebekle ilgili durumlar mı var, yoksun?)
D denizyagmur4
Çok merak ediyorum nerelerdesiniz
Canim bu hafta cok karisik gecti. Pek bir sey yapamadim. Aksam da cok yorgun geliyorum. Haftaya duzene girerim heralde canim yaa.
Burda sohbet serbest mı yanı?
Tablolari bulmak zor oluyor. Gorevler neydi diyip duruyoruz. Gorevleri ilk sayfada toplasak da sorup durmasak nasil olur?chentiq
benchentiq 'e hem şu ana kadar yaptığımız günlük görev listesini, hem de haftalık görev listesini ve katılmak isteyen herkesin olduğu listeyi, hatta bu zamana kadar toplanan tüm 1'lerin olduğu tabloyu atacağım ilk mesaja eklenirse düzenleme de mümkün olduğu için şahane olur
tebrikler
olmaaaz istifa yok:)
hoş geldin canım
günlük işlerimizide yazabilecekmiyiz buraya öyle olursa iyi olur diğer topiğe unutuyorum yazmayı:)
canim ellerine saglik. saat 4 te ilk ben buradaydim. Ben verdim odevi. Bir de kurallarimizi duzenledim bir kac sayfa geriye bak istersen.BUGÜNKÜ ÖDEV
Elektrik süpürgesi temizlemek. Temiz olanlar için wc yıkama
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1. eflalim
2. cnntrm
3. yesa1
4-koalina
5-anathema8 (arada kaynamıştı ekledim)
6-naz__24
7-ayseyma
8-Maral
9-catuke
10-areser
11-chentiq
12-kelebek25
13-eshma
14-yesilkubbe
15- sosyoloji12
16-Mirjam
17-dagci
18- __ATALANTE
elektirik süpürgesi temizlendi..
Kızlaar bugünkü görev nee ?
canım akşam yatana kadar iş yaptım.Oncesindeki gibi devam edebilirsiniz.
Gorevleriyesa nin yaptigi haliyle ilk sayfaya koyacagim. Hem yapilanlar hem yapilacaklar diye. Sayfalar dolunca bulunmuyor senin de dedigin gibi. Yeni gorev icin de cuma gununu bekliyorum.
Eline saglik canim
Bunun kararini topikteki hatunlara birakiyorum. Sahsen ben tercih etmem. Cunku kendim asiri usengec ve pasakli biriyim. Azerincimin topigine biraz takilmistim ilk baslarda ama sirf bu nedenle motivasyonumu kaybedip kendi capimda takilmak icin kulkedisi gunlugunu acmistim. Ben gunde bir sehpanin tozunu anca alirken oradaki hatunlar her gun balkon yikiyordu. Benim de moralim bozuluyordu. O yuzden SAHSEN burada gunluklerin paylasilmasini istemem. Cenen icin uzuldum tez zamanda iyilesir insallah.
canim ellerine saglik. saat 4 te ilk ben buradaydim. Ben verdim odevi. Bir de kurallarimizi duzenledim bir kac sayfa geriye bak istersen.
dagci ellerine saglik ikisini de yapmissin . sen bildirimlerini bu kadar gece birakmazdin cocuklardan dolayi. Neden sabaha kaldin baglantin mi yoktu?
Son iki bildirimi yeni topige ekleyemeyecegim.
Selam kızlar. Dün sağlık problemleri nedeniyle giremedim ödevi yapmadım. Ama bugun haftalık görevleri yetiştirmeye çalışcam. 1ini yapmıştım kalan 3 tanede sıra.
Bugünün ödevi de sevimliymiş ama beğenemedim ya yapamıcam sanırım. Sağlık olsun
BUGUNUN odevini bende yapamiycam onun yerine kendime baska odev buldum :)
Kuzum bana küsme şu aralar bi tembellik geldi kusura bakma söz artık buralardayım4'te 4 yapan 4 kişiyi kutluyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzz
yesa
@eflalim
eshma
dagci
Kızlar son günler haydi artıkkkkk
Özellikle hiç haber alamadığımız
@seyhan77 (canım senden çooo......oook umutluyum sen kesin yaparsın yahu :)
Feraceli (aşk olsun feraceli bıraktın bizleri
ayseyma (canım geçen yazmıştın başlamadım diye ama artık bekliyoruz güzel haberlerini :)
E eniyikadinoyuncu (canım senden haber alıyoruz da haftalıklar ne durumda
@statistician
mirjam (canım bebekle ilgili durumlar mı var, yoksun?)
D denizyagmur4
Çok merak ediyorum nerelerdesiniz
Neden begenmediniz yapamayacaksiniz odevimi yahu. Bir tane lifi yada patigi kullanmanij yada hediye etmenin neresi kotu
Benim de yapasim yok. Duvar mi silinirmis ya. Ben temizlikciye bile sildirmiyorum. Bir baslasam saat surecek. Onu da gectim benim kolum problemli. Kim vermis bu odevi bilmem. Elime araba fircasi alip wc ye dalasim var. Orasi da temiz yahu :) sandalye silmek 15 dk lik is de... o duvar yok mu duvar
oooooooo 2 kişi günlük ödevi yapmayacağım diyorchentiq duvar silme neymiş diyorrr
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr
Günlük ödevi beğenmeyenlere alternatif en az 5 parça ütü mü versek
Kuzum bana küsme şu aralar bi tembellik geldi kusura bakma söz artık buralardayım
Ütü olur valla zaten benim ütüm hiç bitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?