- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
Ben kuralları sana crvap yazdıktan sonra okudum canım yaYok canım yaa sen benim çekmeceleri, dolapları görseydin, bugün sandalyelerin yüzü güldü yaa, dile gelseler neler neler söylerlerdi
Aynen öyle anathema8 'e hep katılmışımdır zaten
Ellerine sağlık canım benim
Günlük tüm yaptıklarını azerin in bir konusu var oraya yazabilirsin çok motive ediyor insanı
Buradan da günlük ve haftalık ödevler ile ilgili paylaşım yaparız
Ben kuralları sana crvap yazdıktan sonra okudum canım yateşekkür ederimmmm sizin de ellerinize sağlıkk:)
Canım bizim Oğlanın sünnet Mevlüt'ü olmasa boyamazdı zaten,salon tutucam dedim de tmm ben evi boyarım dediAynı modelden bizim evde de var güç bela kardeşim yanımıza geldiginde odaları boyadik yaza girerken yatak odası ve koridor kaldı aradan kaç ay geçti evde lafı bile edilmiyor :)))
bende wc temızlıgını bı turlu sevemedımYok canım yaa sen benim çekmeceleri, dolapları görseydin, bugün sandalyelerin yüzü güldü yaa, dile gelseler neler neler söylerlerdi
nolur her gun utu yapalım evımde utu dagları olustu en azndan o gıderYaparsın yaparsın canım yeter ki takip et, hiç bir şey yapamıyorsan bile günlük ödevi, haftalık ödevi yap tamamdır
bende wc temızlıgını bı turlu sevemedım(( dagınıklıktan cok sıkayetcıyım duzenlı evlere hep ımrenerek bakarım :)))
nolur her gun utu yapalım evımde utu dagları olustu en azndan o gıder
Merhaba bu görevlere ve ödevlere ben de katılmak istiyorum. yarın ayın 1 i :) yarından itibaren beni de aranıza alırsanız sevinirim :)
ayrıca uygun olur mu bilmiyorum ama bu konu hakkında düşünürken aklıma geldi, bakım konusunda da birşeyler yapalım demişsiniz, şu da olur mu;
mesela her gün bir bardak bitki çayı içilecek, ya da günde bir dilim ekmek yenmeyecek, bir litre su içilecek, akşam yemeğinden 1,5 saat sonra 10 mekik çekilecek gibi gibi. formumuzu korumaya da yardımcı olur belki bu tarz şeyler. herkes yapacağı için birbirimize de motive olur
Kızlar hepinize kolay gelsin
Bende katılayım belki düzene girerim diye düşündüm de
Ben çalışıyorum ve görevleri de öyle günü gününe yapamayacak kadar üşengeç biriyim
Ben akşamları yemekten sonra bulaşıkları makineye koysam iyidir ( sonrasında kızımla ilgilenmem lazım )
Siz avize sil petek sil diyecekseniz ben oooo diyeceğim
Ama faydalı bi topik olmuş tebrik etmeden geçmek istemedim
YeniBUGÜNKÜ ÖDEV
Elektrik süpürgesi temizlemek. Temiz olanlar için wc yıkama
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1. eflalim
2. cnntrm
3. yesa1
4-koalina
5-naz__24
6-ayseyma
7-Maral
8-catuke
9-areser
10-kelebek25
Wc temizlendi kızlar ben hala haftalik görevleri baslayamadim ama söz toparlıycam 4 te 4 yapcam beni oyalayan is gelişi oglanda okuldan geliyor odev falan anca adapte oluyormu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?