Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

lafı olmaz 3 kuruşun iş sağlam olsun da bnm için güven önemli arkadaşım o yüzden sorun değil...olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5

lafı olmaz 3 kuruşun iş sağlam olsun da bnm için güven önemli arkadaşım o yüzden sorun değil...olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5
inşallah gene takas yaparız yakın zamanlarda senın asıl istediğin koku burberry dı dımı sen kullandıgın parfümlerinden bıraz sıkıl burberry elımde olursa onunlada takas yaparız

NOT takas yolu ıle kendıme cok ıyıbı arkdas buldum bunun ıcınde konu sahibine teşekkurler

Son düzenleme:

sağol cnm bilmukabeleboshayallersmiledarısı diğer arkadaşların da başına...vereliniortak

Asla bir tanem! Çok doğru söylüyorsun herkes elini açsın dedim sadece o kadar. Ve senin parfümünde asla sorun yok.Ben de sana resimlerini göstermiştim yollamıştım hatta. Senin de gördüklerin gelecek. Biz daima şeffaf olduk opuyorumnanaktan

evet bende aynı şeyi dile getiriyorum hep kaydirigubbakcemile5 işte herkes takas yaparken seffaf olsun opuyorumnanaktan bi sorun olursada yazsın işte buraya aklinialirimsmile herkese iyi takaslarr delikafadulden

gülfem seertmeceye (bu kdr sert bir dille olmasa da) katılıyorum önce ki sayfalara baktığım da sdc gözlemci olarak katılmışsın oysa biz seni aramızda takas yaparken görmek isteriz...

eski üyeler ve takas yapanlar zaten birbirlerini az çok tanıyorlar .. ve takas yapanlar arasında güven var.. ahnina arkadaşımızın anais anais 100ml parfümü gitti.. ona çok üzüldüm.. 5tl lik sahte parfümle kaldı.. zaten 1tane takaslık parfümü vardı onuda malum şahıs kaptı gitti.. bu yüzden yeni üyelere karşı dikkatli olalım asıl.. evt gülfem seni de takasa bekleriz.. icraat

gülfem seertmeceye (bu kdr sert bir dille olmasa da) katılıyorum önce ki sayfalara baktığım da sdc gözlemci olarak katılmışsın oysa biz seni aramızda takas yaparken görmek isteriz...

Gülfem arkadaşımız benim gucci parfümüme bayılıyordu ama elinde takas edecek parfümü olmadığını belirtmişti.Belissima,Viva capio kullanıyormuş.

ağlatacaksınız beni:a015: çok kullanılır oldu ama chanel chance istiyorum sanki... aslında hala aha budur buldum diyeceğim kokuyu bulamadım .. o kadar parfüm kullanmama rağmen... en efsane kokulara kadar denedim.. shalimar samsara chanel no 5.. vs vs vs.. ne zaman parfümeriye yolum düşse beni büyüleyecek o kokuyu arıyorm.. ama yok... ruh ikizini arayıp bulamamak gibi bişey.. çok bedbahtım dostlar .. awww.... dertlerkederler

aa parfüm gider kıymeti sonra anlaşılır lülülülülülü

Evet canım hep öyle olur varken kıymeti bilinmez sonra kıymete biner! Bak ben nerdeyse bütün parfümleri takas ettim ohh ne de güzel oldu alanlar en güzel günlerinde kullansınlar hahh malımızla yaşayacak değiliz birileri gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…