- 9 Mayıs 2007
- 267
- 12
- 318
- Konu Sahibi incirlibitter
-
- #1.801
benım içinde sorunsuz bı takastı hıc bır sorun yoktu ama üzüldüm kargo ucretını yuksek odemıssınız ben 3 tl ye göndedım sız 6.50 ödemıssınız aps değilde normal gönderseydınız pazartesı elımde olurdu en geç
inşallah gene takas yaparız yakın zamanlarda senın asıl istediğin koku burberry dı dımı sen kullandıgın parfümlerinden bıraz sıkıl burberry elımde olursa onunlada takas yaparızlafı olmaz 3 kuruşun iş sağlam olsun da bnm için güven önemli arkadaşım o yüzden sorun değil...olumunekankayizsmilekaydirigubbakcemile5
inşallah gene takas yaparız yakın zamanlarda senın asıl istediğin koku burberry dı dımı sen kullandıgın parfümlerinden bıraz sıkıl burberry elımde olursa onunlada takas yaparız
NOT takas yolu ıle kendıme cok ıyıbı arkdas buldum bunun ıcınde konu sahibine teşekkurler
oh canıma deysin sana takas yapalım dedım begenmedın bnm parfümümü şimdi parfümsüz otur :) sırnaşık şeyElimde hiç parfüm kalmadı kaydirigubbakcemile3
ben daha öncede söyledim elinizdeki takasa koyduğunuz parfümün resmini ekleyin diye.. en azından neyin geliceğni önceden görmüş oluyoruz bir nevi.. bence seffaf olun takas yapacaksanız.. güvenmiyorsanızda koymayın zaten ne diyim.. ben ekliyorum kimsenin aklında bişey kalmasın neyin gönderiliceğni görsün diye..
bak mnesliyle takas yaptık.. resimdekinin haricinde bir parfüm geldimi arkadaşım sana?görüpte aldı sonuçta.. eksik gedik bişey mi varmı? bi tek jelatini açılmıştır ve denenmiştir 1 kez sıfır parfüm ve kremi... 1-2 aylık yeni alınmış yalan varmı? kullanılmış mı? kutusu barkodu seri numarası herşeyi orda... söylediklerimin haricinde başka bişeyle karşılaştın mı canım? isterseniz alanda eklesin parfümü bayanssulusmile güven sorunu yaşanmaya başladı bu takastaa benneyaptımki
oh canıma deysin sana takas yapalım dedım begenmedın bnm parfümümü şimdi parfümsüz otur :) sırnaşık şey
Asla bir tanem! Çok doğru söylüyorsun herkes elini açsın dedim sadece o kadar. Ve senin parfümünde asla sorun yok.Ben de sana resimlerini göstermiştim yollamıştım hatta. Senin de gördüklerin gelecek. Biz daima şeffaf olduk opuyorumnanaktan
sertmece özeldir herkes ekler o eklemek zorunda diildir anlamadnmı soruon hala sempatiksalakcinni o herkese sorar sadece sorar durur!burda epey bi gözlem yaptım başkada sonuç çıkartamadım[/QUOT
gülfem senin misyonun ne burda... seyirci misin sadece..sorar dururmuşum.. sana haber mi vericez takaslarımızı.. zaten burda herkes yazıyor takas gerçekleşince.. ve ben de biçok takas yaptım.. senin hiçbir faaliyetin yok burası takas topiği olmasına rağmen..burda rahatsız olacaksa biri benim parfümlerimin resmini eklemememden sen en son kişisin..
bulgari jasmin noir 45ml
little black dress 35ml
alien 50ml
body shop neroli jasmin simli.. sıfır .. kullanılmadı ..2 şişe almıştım kampanya vardı.. biri takasta
calvin clein truth 15ml mini şişe..
şimdi resim eklemedim diye de kalkıp söylediklerimden farklı bişey göndericek diilm.. sayısını unuttum yaptığım takasların... aaa sen öyle demiştin böyle geldi diyen olmadı... ne dediysek o..
Elimde hiç parfüm kalmadı kaydirigubbakcemile3
gülfem seertmeceye (bu kdr sert bir dille olmasa da) katılıyorum önce ki sayfalara baktığım da sdc gözlemci olarak katılmışsın oysa biz seni aramızda takas yaparken görmek isteriz...
Gülfem arkadaşımız benim gucci parfümüme bayılıyordu ama elinde takas edecek parfümü olmadığını belirtmişti.Belissima,Viva capio kullanıyormuş.
maixin elinde ki parfümler güzeldi valla...:))inş. bir gün biz de takas yaparız...
aa parfüm gider kıymeti sonra anlaşılır lülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?