Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

Kızlar COSMOTURK'un sahte parfüm gönderdiğini yazan benim. Janette isimli arkadaş bunu bilmiyor olabilir ama diğer arkadaşlarında parfümlerinin üzerine oturması suç teşkil ediyor bu saatten sonra...Bu kişinin adı sanı adresi yok mu elinizde?

arkadaslar lutfen catmak ve ters konusmak ıcın sınırınızı kım bozduysa bı zahmet onu bulup ondan hırsınızı alın.ben sadece forumda yazılanları okuyabılırım oyle degılmı sızın ozelden mesajlasmalarınızı vs bılmeme ımkan yok.eczsen arkadasımız adını verdıgı kısılerle daha once takas yaptıgını ezberden konusmadıgını soyleyıp benı cocuk gıbı azarlayabılıyor ama forumlarda boyle bıseyı kesınlıkle belırtme ıhtıyacı hıssetmıyor.sucladıgı kısı daha oncle senle takas yapmadık demesıne ragmen sesını cıkarmıyor.daha sonrada benden sucladıgı kısının daha oncekı adını ve aslında daha oncekı adıyla takas yptıgını bılmemı ıstıyor.kımse kusura bakmasın 20 yasında olabılırım hepınıze saygım var ama kımse benı alakadar olmadıgım bı konu hakkında cocuk gıbı suclayamaz.ayrıca lutfen topıgıde amaclarına uygun kullanalım mahalle ortamlarına cevırmeyelım kımse kımsenın annesı babası olmadıgına gore kaprıslerını sımarıklıklarını cekmek zorunda degıl

ecz.sn çokda haksız değil cnm, doğrudur ya da değildir bakın o noktoda birşey demicem ama şüphe duyulması çok normal, geçmişi okudum, mneslinin son paylaşmak istediği parfüm melbr ile aynı, ayrıca itsbeauty de parfüm hakkında yapılan tek yorumun sahibi mnesli06...şehirlerde aynı bunu gören bir insan nasıl şüphelenmesin, neyseki mnesli bildiğim kadarıyla sahte koku gündermedi hiç bir zaman, ama çeşitli üyelikler alıp burda yazdıkları gerçekten çok komikti, bir üyeliğiyle anlamsızca sertmeceye sataşması, mnesli üyeliğiyle sertmeceyle gayet iyi anlaşması mesela ya da farklı üyelikler açıp onların ağzından kendi parfümlerini övmesi...

öte yandan bu topikte bir mademe krizi yaşanmış, kaç kişiye sahte parfüm gönderdiği kesinleşen biri...
artı başkalarına attığı iftira olayı var, kulladığı msn adresi burdaki başka bir üyenin nicki ile benzer olduğu söylendi, takasa koyulan parfümler ve fotoğrafların çekim şeklide gerçekten çok benzer... insanların şüphelenmesi çok normal, gelip burda yazmalarıda bizim gibi yeniler için iyiliktir...

Kimse benim hakkımda atıp tutmasın. Siz de dahil. Fotoğraf çekim şekilleri ve nickler benzermiş. madame bilmemne ile ephedraurora'nın ne alakası var? Paranoyalarınızı kendinize saklayın. Koyulan parfümler benzermiş mağazalardada benzer parfümler satılıyor hatırlatayım Ben takas yapmak istediğimle yapıyorum, benim hakkımda ileri geri konuşanlarla zaten yapmam. O ileri geri konuşanların parfümleri de benimkilere denk değil zaten, hiç işim olmaz. O yüzden bana bulaşmayın.

İyi de arkadaşlar elbette kazanç sağlamak için üye olacak insanlarda olacaktır buraya, o zaman şöyle bir sistem geliştirin, mesaj sayısı belli bir sayıya ulaşmayan üyelerle alışveriş yapmayın, yada yapacaksanız bu alışverişi yüzyüze yapın olsun bitsin.Böylece hem siz kendi hakkınızı korur hemde iyi niyetli yeni üyelerin rencide olmasını engellersiniz...Bunuda yapamıyorsanız internette bir kaç güvenilir takas sitesi var onlardan birini kullanın, böylece kimseye parfüm kaptırmazsınız...

bakın mademe ile ephedraurora değil, mademe in msn adresinde ephedrauroranın geçtiği söylendi, artı kullanılan parfümler benzer derken, bilmiyorum siz nasıl anladınız, kastettiğim şey mağazada satılanlar değildi, iki üyelikten gelen takas yapmak için ya da satış için koyulan parfümlerin çoğu aynı

ayrıca öncelikli amacınızın satış yapmak olduğu çok belli bir sürü kullanılmamış tester olduğu söylenen parfümler... bu bile üzün zamandır burda olan ve artık güvenilirliği kanıtlanmış olan üyelerin uyarılarını dikkate almak için yeterli amacım asla size bulaşmak değildi, bunu istesem hakkınızda bunlar ortaya atıldığında bu görüşlerimi yazardım

ayrıca sizin için ya da başka bir üye için ortaya atılan görüşlerin doğru olduğunu söylemedim ben, ama uzun zamandır burda olanlar söylüyor bunu... ve kanıt olarak gösterilen şeyler gayet tatmin edici, sadece bunu söylemek istedim

ben buraya kimseyle atışmak istemiyorum çünkü itici ve basit buluyorum ancak öyle karalayıcı şeyler yazılıp çiziliyor ki bu kadarına susmak cevap vermemek kişinin zan altında kalmasına yol açıyor.Artık kimle ne problem yaşandıysa otomatikman onu yazın ve 3.şahıslar aleyhinde kimsenin avukatlığını da yapmayın.allure hanım dikkatli konuşun lütfen.Ben o adını yazdığınız bayana izah etmiştim ve msn sinden görüşmüştü benimle.E neden şimdi saptırıp da yanlış şekilde aktarıyor?ben mneslinin kendisiyle tanışıyorum evet.Aydındayım doğru buranın yerlisiyiz.Burda bir partinin gençlik kollarında da aktifim ve yüksek öğrenim görüyorum.Aydın forumda buluştuk kendisiyle hatta m..o isimli cafede oturduk :) daha anlatayım mı ve tanıdım mnesliyi kendisinden aldım yanında ufak da bir a... parfümü hediye etti dedim.Bu kişi beni dolandırmadı ki.Bu forumdaki profilini de gördüm evet ama burda ne hırsızlık var ne sahte parfüm var ne de terbiyesizlik iftira var ayrıca Aydında kaç milyon kişi yaşar bunu da hatırlatmama gerek kaldı ya bravo diyorum.Umarım bir daha kimse kimseyi karalamaya kalkışmaz!Umuyorum!

bakın tekrar söylüyorum amacım kimseyi karalamak değil, kimseyi küçük düşürmek değil, yüksek öğretim görüp siyasi aktifliğinizin konuyla ne ilgisi var anlamış değilim:)

bende doktora yapıyorum:) da ne alaka

ayrıca ben mneslinin dolandırıcı olmadığını, ürünlerinin sahte olmadığını söyledim zaten, sadece bi kaç üyelik alıp buraya yazmasının garip olduğunu yazdım melbr üyeliğinin mnesli olduğu fikri ortaya atıldı ve kanıtlar gösterilince açıkcası ben inandım. bana göre yeterli söylenenler ve tekrar söylüyorum olaylar bu boyuta geldiği için fikrimi belirttim, burda kaç kişinin canı yandı

bunu uzatmak istemiyorum ben münecim değilim tamam siz mnesli olmayabilirsiniz değilseniz gerçekten özür dilerim, ama kanıtların yeterli olduğunuda hala savunurum

ama onun bu topikte neler yaptığını biliyoruz sizde biliyorsunuzdur, gülfem miydi tam hatırlamıyorum o nickle sertmeceye sürekli sataşması bence çok komikti, mnesli nickiylede gayet samimiydi sertmeceyle ve mnesli ne zaman takas yapmak istese yine farklı bir nickten girip sürekli elindeki parfümü övmüş hatta karşıdakini rencide edecek düzeyde parfüme laf edilmiş...

komik şeylerdi bunlar... zaten insanların mnesliden yakınmasının sebebi bunlar, kimse sahte ürün yolladığını söylemedi

Parfümlerim arasında bir sürü kullanılmış parfüm var, ama insanlar görmek istediklerini görür. benim hakkımda bi kişi daha atıp tutarsa şikayet etmekten çekinmeyeceğimi belirteyim. adımın herhangi arkası olmayan şüphelerinizin altında geçmesini istemiyorum. kendi aranızda dalaşın.

sözlerinize dikkat edin, kimseyle dalaşmadım ben bir daha bu tarz kelimeler kullanırsanız ben şikayetten çekimmem...

tatlım bende suphe duyması konusunda ona tamamen katılıyorum ama benım anlatmaya calıstıgım sey her seyı acık acık soylesın oyle bır yazmıskı yorumlrını sankı sadece hıslerınden yola cıkıyomus gıbı.herhangı bır acıklamada bulunmuyor ustune bız tarafsız sekılde yorum yaptıgımızdada boyle boyle oldu deyıp azarlıyor.eger ozel mesaj yerıne topıge bıseler yazılacaksa cok net olunmalı benım kızdıgım tek nokta bu

Bn.allure Benim amacım Aydının yerlisi olduğumuzu vurgulamaktı.Hemen farklı şeyler düşünmeniz manasız.Ben sizlerin iddiaları üzerine yazma luzumu duydum bunu da tekrar söyleyeyim.Evet eski sayfaları okudum.ama arkadaşınız olan bayanın memnun kaldım dediklerinden maix isimli bayanda sahte parfüm olayına karışmış buna da arkadaşlarımız dikkat etsin madem!Hepimiz okuyabiliriz diyalogları.Hani eski defterler açılıyor ya dejavu yapılsın...Hoşçakalın iyi takaslar.

Kızlar nolmuş burda ya

ben takaslıklarımı yaziym

givenchy play 75ml EDP pembe olanı 7 ml falan kullanıldı

moru da var ama onu ben kullanıyuorum:)

dkny be delicious guilty türkiyede yok 10 ml kullanıldı 90 ml duruyor

Son düzenleme:

farketmedim amacının kötü oldupunu sanmıyorum ama bu konuda haklısın:)

maix o parfümü onaylatmş parfümün sahte olmadığı oraya çıktı, hatta tkas ettiği kişide kanıtlamış orjinal olduğunu... ve bu olay dışında başka kimse maix in sahte parfüm gönderdiğini iddia etmedi...
sadece asılsız çıkan bir iddia için maix suçlanamaz...ama mneslinin 3 üyeliği olduğu kanıtlandı

pardon pardon anlamadım,asıl ben senden memnun kalmadımda apaçık yazdım diğer topikte,tarihi geçmiş makyaj ürünlerini verdin bana,zorla aradım buldum şikayet ederim dedimde geri aldım ürünlerimi senden,seninkileride yolladım,sonrasındada kimseyede ağzımı açıp senin lafını etmedim,birde kalkmış burada memnun kalmadım yazıyorsun,asıl ben senden memnunkalmadım, merak eden arkadaşlar avon topiği var geçmiş sayfalarda oraya bakabilir,ayrıca sanki eski ismimi saklayıp milleti kandırıyormuşum gibi yazmışsın,nickimi değiştirdim bunda bir hatamı var anlamadım,buradan atılıpta yeniden üyelik alıp milleti kandırmıyormuşum gibi yazmışsın. ayrıca evet eski ismimde siyahvemavi,utancak saklancak bişeyim yok benim,insanları doğru yönlendir,ismimi ağzına alma birdaha.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…