- Konu Sahibi incirlibitter
-
- #3.421
parfümler hala elinize ulaşmadımı kızlar?
ecz.sn çokda haksız değil cnm, doğrudur ya da değildir bakın o noktoda birşey demicem ama şüphe duyulması çok normal, geçmişi okudum, mneslinin son paylaşmak istediği parfüm melbr ile aynı, ayrıca itsbeauty de parfüm hakkında yapılan tek yorumun sahibi mnesli06...şehirlerde aynı bunu gören bir insan nasıl şüphelenmesin, neyseki mnesli bildiğim kadarıyla sahte koku gündermedi hiç bir zaman, ama çeşitli üyelikler alıp burda yazdıkları gerçekten çok komikti, bir üyeliğiyle anlamsızca sertmeceye sataşması, mnesli üyeliğiyle sertmeceyle gayet iyi anlaşması mesela ya da farklı üyelikler açıp onların ağzından kendi parfümlerini övmesi...
öte yandan bu topikte bir mademe krizi yaşanmış, kaç kişiye sahte parfüm gönderdiği kesinleşen biri...
artı başkalarına attığı iftira olayı var, kulladığı msn adresi burdaki başka bir üyenin nicki ile benzer olduğu söylendi, takasa koyulan parfümler ve fotoğrafların çekim şeklide gerçekten çok benzer... insanların şüphelenmesi çok normal, gelip burda yazmalarıda bizim gibi yeniler için iyiliktir...
Kimse benim hakkımda atıp tutmasın. Siz de dahil. Fotoğraf çekim şekilleri ve nickler benzermiş. madame bilmemne ile ephedraurora'nın ne alakası var? Paranoyalarınızı kendinize saklayın. Koyulan parfümler benzermişmağazalardada benzer parfümler satılıyor hatırlatayım Ben takas yapmak istediğimle yapıyorum, benim hakkımda ileri geri konuşanlarla zaten yapmam. O ileri geri konuşanların parfümleri de benimkilere denk değil zaten, hiç işim olmaz. O yüzden bana bulaşmayın.
ecz.sn çokda haksız değil cnm, doğrudur ya da değildir bakın o noktoda birşey demicem ama şüphe duyulması çok normal, geçmişi okudum, mneslinin son paylaşmak istediği parfüm melbr ile aynı, ayrıca itsbeauty de parfüm hakkında yapılan tek yorumun sahibi mnesli06...şehirlerde aynı bunu gören bir insan nasıl şüphelenmesin, neyseki mnesli bildiğim kadarıyla sahte koku gündermedi hiç bir zaman, ama çeşitli üyelikler alıp burda yazdıkları gerçekten çok komikti, bir üyeliğiyle anlamsızca sertmeceye sataşması, mnesli üyeliğiyle sertmeceyle gayet iyi anlaşması mesela ya da farklı üyelikler açıp onların ağzından kendi parfümlerini övmesi...
öte yandan bu topikte bir mademe krizi yaşanmış, kaç kişiye sahte parfüm gönderdiği kesinleşen biri...
artı başkalarına attığı iftira olayı var, kulladığı msn adresi burdaki başka bir üyenin nicki ile benzer olduğu söylendi, takasa koyulan parfümler ve fotoğrafların çekim şeklide gerçekten çok benzer... insanların şüphelenmesi çok normal, gelip burda yazmalarıda bizim gibi yeniler için iyiliktir...
bakın mademe ile ephedraurora değil, mademe in msn adresinde ephedrauroranın geçtiği söylendi, artı kullanılan parfümler benzer derken, bilmiyorum siz nasıl anladınız, kastettiğim şey mağazada satılanlar değildi, iki üyelikten gelen takas yapmak için ya da satış için koyulan parfümlerin çoğu aynı
ayrıca öncelikli amacınızın satış yapmak olduğu çok belli bir sürü kullanılmamış tester olduğu söylenen parfümler... bu bile üzün zamandır burda olan ve artık güvenilirliği kanıtlanmış olan üyelerin uyarılarını dikkate almak için yeterli amacım asla size bulaşmak değildi, bunu istesem hakkınızda bunlar ortaya atıldığında bu görüşlerimi yazardım
tatlım bende suphe duyması konusunda ona tamamen katılıyorum ama benım anlatmaya calıstıgım sey her seyı acık acık soylesın oyle bır yazmıskı yorumlrını sankı sadece hıslerınden yola cıkıyomus gıbı.herhangı bır acıklamada bulunmuyor ustune bız tarafsız sekılde yorum yaptıgımızdada boyle boyle oldu deyıp azarlıyor.eger ozel mesaj yerıne topıge bıseler yazılacaksa cok net olunmalı benım kızdıgım tek nokta buecz.sn çokda haksız değil cnm, doğrudur ya da değildir bakın o noktoda birşey demicem ama şüphe duyulması çok normal, geçmişi okudum, mneslinin son paylaşmak istediği parfüm melbr ile aynı, ayrıca itsbeauty de parfüm hakkında yapılan tek yorumun sahibi mnesli06...şehirlerde aynı bunu gören bir insan nasıl şüphelenmesin, neyseki mnesli bildiğim kadarıyla sahte koku gündermedi hiç bir zaman, ama çeşitli üyelikler alıp burda yazdıkları gerçekten çok komikti, bir üyeliğiyle anlamsızca sertmeceye sataşması, mnesli üyeliğiyle sertmeceyle gayet iyi anlaşması mesela ya da farklı üyelikler açıp onların ağzından kendi parfümlerini övmesi...
bunu uzatmak istemiyorum ben münecim değilim tamam siz mnesli olmayabilirsiniz değilseniz gerçekten özür dilerim, ama kanıtların yeterli olduğunuda hala savunurum
ama onun bu topikte neler yaptığını biliyoruz sizde biliyorsunuzdur, gülfem miydi tam hatırlamıyorum o nickle sertmeceye sürekli sataşması bence çok komikti, mnesli nickiylede gayet samimiydi sertmeceyle ve mnesli ne zaman takas yapmak istese yine farklı bir nickten girip sürekli elindeki parfümü övmüş hatta karşıdakini rencide edecek düzeyde parfüme laf edilmiş...
komik şeylerdi bunlar... zaten insanların mnesliden yakınmasının sebebi bunlar, kimse sahte ürün yolladığını söylemedi
tatlım bende suphe duyması konusunda ona tamamen katılıyorum ama benım anlatmaya calıstıgım sey her seyı acık acık soylesın oyle bır yazmıskı yorumlrını sankı sadece hıslerınden yola cıkıyomus gıbı.herhangı bır acıklamada bulunmuyor ustune bız tarafsız sekılde yorum yaptıgımızdada boyle boyle oldu deyıp azarlıyor.eger ozel mesaj yerıne topıge bıseler yazılacaksa cok net olunmalı benım kızdıgım tek nokta bu
Bn.allure Benim amacım Aydının yerlisi olduğumuzu vurgulamaktı.Hemen farklı şeyler düşünmeniz manasız.Ben sizlerin iddiaları üzerine yazma luzumu duydum bunu da tekrar söyleyeyim.Evet eski sayfaları okudum.ama arkadaşınız olan bayanın memnun kaldım dediklerinden maix isimli bayanda sahte parfüm olayına karışmış buna da arkadaşlarımız dikkat etsin madem!Hepimiz okuyabiliriz diyalogları.Hani eski defterler açılıyor ya dejavu yapılsın...Hoşçakalın iyi takaslar.
bacım ben yokmuyum ama :2::2::2: ağlarım sona bak..... ben de ecz.sn , maix, seertmece,mavi26, marshmellow,nil,spidigonzales arkadaşlarımdan çok memnundum....hepiniz de saolun arkadaşlar....geçmişte sadece eski ismi siyahmavi yeni ismi "yamukprenses" le olan takasımdan memnun kalmamıştım bayaa sorunlar olmuştu ve ilk kez başıma gelmişti, onun harıcinde başka hiçbir sorunum olmadı. diğer arkadaşlarımdan cok memnun kaldım. bu güzel topikte böyle şeylerin olması çok üzücü...kim haklıysa umarım adalet yerini bulur.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?