• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

Dilann strawberry de aradığın parfümü bulabilirsin...
cnım cok tesekr edrım ılgın ıcın ama benım bahsettıgım o surumu degıl malesef gıttım denedım benım kullandıgımla cok fark var:(
bu arada ml sını belırtmemısım cok pardon 100 ml en fazla 10 ml sını kullanmısımdır ama kutusunu naptım bılmıyorum.yanı takas teklıf eden arkadaslrın bunları goz onunde bulundurmasını ısterım.

ayyy kızlar bn zaten hep bu konuda talıhsızımdır.bı deodorant beyenmıstım vaktı zamanında uretımı durduruldu bıdaha alamadım.vıctor&rolf flower bomb ozel surumunu beyendım dıgerı hosuma gıtmedı bu surumude turkıyede yok.ayrıca yıllar once bır parfumerınden sans eserı bır parfum almıstım hayatımda duydugum en guzel kokuydu butun parfumlerde oldugu gıbı ara ara burnunuza kımyasal kokusu asla gelmıyodu saf kırmızı gul kokuyodu.nese ben aldım o parfumu tabı nasılsa yıne alırım dıye bol bol kullandım bıttıgınde parfumerıye gerı dondum ne gorım kapı duvar kadın kapatmıs dukkanı sonra ara tara yok hıç bır yerde belkı burda bılen vardır gıvenchy nın bı parfumu keskın dırtdortgen seklınde bı kutuya sahıp uzerınde 4 kutucuk var onlar kare seklınde her bırınde bır harf yanı toplamda love yazıyor uzerınde kocaman.ins burda bılenler vardır

Kızlar avonun Rare Gold ve ya Rare Pearls istiyorum.Today da olabilir karşlıgna ne istersnz yazın.mümkünse özele forum fazla takip edemiyorum.bekliyorm.

ayyy kızlar bn zaten hep bu konuda talıhsızımdır.bı deodorant beyenmıstım vaktı zamanında uretımı durduruldu bıdaha alamadım.vıctor&rolf flower bomb ozel surumunu beyendım dıgerı hosuma gıtmedı bu surumude turkıyede yok.ayrıca yıllar once bır parfumerınden sans eserı bır parfum almıstım hayatımda duydugum en guzel kokuydu butun parfumlerde oldugu gıbı ara ara burnunuza kımyasal kokusu asla gelmıyodu saf kırmızı gul kokuyodu.nese ben aldım o parfumu tabı nasılsa yıne alırım dıye bol bol kullandım bıttıgınde parfumerıye gerı dondum ne gorım kapı duvar kadın kapatmıs dukkanı sonra ara tara yok hıç bır yerde belkı burda bılen vardır gıvenchy nın bı parfumu keskın dırtdortgen seklınde bı kutuya sahıp uzerınde 4 kutucuk var onlar kare seklınde her bırınde bır harf yanı toplamda love yazıyor uzerınde kocaman.ins burda bılenler vardır

dilan bende viktor rolf flowerbomb var canım, özel mesaj attım görüşelim..

kızlar bısı sorucam yaaa bazı bloglarda goruyorumda parfumerılerde 200 un altında olmayan parfumler 50 60 lıra.yanı anlıyamıyorum hadı yurtdısından getırttıler desem yınede o parfumlerın fıyatı kesınlıkle hıçbır ulkede 150 nın altında degıl.nasıl oluyorda ınsanlar bu kadar ucuza satabılıyor anlamıyorum.acaba orjınal degıllermı onerebılecegın guvenlıgınden yuzde yuz emın oldugunuz yerler varmı ınternet uzerınde?

kızlar bırde benım babylissin en yenı modelı olan sac masam ve rowenta marka sac duzlestırıcım var.2sınıde pek kullanmadım yenı sayılırlar ve takas yapmak ıstıyorum aklınıza gelebılecek hersey olabılır parfum,baska bır elektronık alet vs.

kızlar bısı sorucam yaaa bazı bloglarda goruyorumda parfumerılerde 200 un altında olmayan parfumler 50 60 lıra.yanı anlıyamıyorum hadı yurtdısından getırttıler desem yınede o parfumlerın fıyatı kesınlıkle hıçbır ulkede 150 nın altında degıl.nasıl oluyorda ınsanlar bu kadar ucuza satabılıyor anlamıyorum.acaba orjınal degıllermı onerebılecegın guvenlıgınden yuzde yuz emın oldugunuz yerler varmı ınternet uzerınde?

bana mıydı bu mesaj:) Benim sattıklarım 100% orjinal, istersen elden verebilirim. gözünle görüp inceleme imkanın olur.

cnm nutfen yalnıs anlama ben senden bahsetmıorum gecen gun baska kucuk bır parfumerıye gırdım pure posıon ı 20 tl dedı hemde orjınal kutu ve ambalajda bende sasırdım sadece.yanı mesela senın blogta 60 tl dıyor bu parfum ıcın yanı sen bu parfumun testerını bulup hıç kullanılmadan satıyormusun o yuzden mı boyle ucuz cunku free shoplarda bıle daha pahalı

50 ml lolita lempicka var elimde kızlar. tekliflerinizi bekliyorum ayrıca 40- 45 ml kadar oriflame elvie.

5935.jpg
http://i1012.hizliresim.com/2010/12/24/5958.jpg[/img[img]
http://i1101.hizliresim.com/2011/1/1/6042.jpghiç biri kullanılmadı kızlar

Son düzenleme:
cnm nutfen yalnıs anlama ben senden bahsetmıorum gecen gun baska kucuk bır parfumerıye gırdım pure posıon ı 20 tl dedı hemde orjınal kutu ve ambalajda bende sasırdım sadece.yanı mesela senın blogta 60 tl dıyor bu parfum ıcın yanı sen bu parfumun testerını bulup hıç kullanılmadan satıyormusun o yuzden mı boyle ucuz cunku free shoplarda bıle daha pahalı

Hayır canım o 20TL olan kesinlikle orjinal olamaz, kutu ve ambalajı birebir taklittir ama asla kokuyu birebir kokuda ve kalıcılıkta taklit edemiyorlar. Zaten şişe ve kutuyu da yan yana koyunca belli oluyo. Benim blogumda gördüğüm 50mL Testerdır, kapağı ve kutusu yok:) Fiyatı normal çünkü testerların bir bedeli yok biliyorsun "Not for sale" Satılmaz.

bana mıydı bu mesaj:) Benim sattıklarım 100% orjinal, istersen elden verebilirim. gözünle görüp inceleme imkanın olur.

Konu ne : Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

takas ile satis ? tekrari olur ise uyeliginiz sonlanir...

uzun aradan sonra yine ben:27:
hafif çiçek kokusu isteyenler için marc jacobs-daisy 85 ml
şeker kokusu sevenler için de aqualina-pink sugar 75 ml
takasta kızlarr:74:

Son düzenleme:
Back