Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

İstemiyor mu kimse Lolitayi.ama ben Lacroix Noır cok istiyorum.eşim bu parfüme bayılyooo.yilbaşina yetişemem artık heralde.saglık olsun:)başka erkek parfümlere da aicyim ozaman ama Avonun olsun.

kızlar benimde elimde orjınal c.dior jadore var edt , 100 ml , çok çok az kullandım şişe dolu sayılır valla
,başta beğenerek almıştım ama şimdi kullanamıyorum ...
şöyle ağır olmayan başka bir parfümle takas edebiliriz ...

Site kuralları gereği el emeği ürünleri, kitap, sahibinden emlak ve sahibinden otomobil satışı haricindeki tüm satışlar yasaktır. Bununla ilgili konu açan, mesaj yazan, satış yapan yerlerin linkini, adresini ve telefonunu paylaşan, satışa aracılık eden tüm üyelerimiz ceza alacaklardır. Burası takas topiğidir. Hiçbir şekilde satış yapılamaz.

Sizlerin de konuya hassasiyetle yaklaşacağını ümit edip bu tarz mesajları kötü içerik butonunu kullanarak biz editörlere bildirmenizi rica ederiz.

İstedigım bir parfüm bulamsm Lolitayı satmaya duşunyorum.Strawbwrry de fiatı 120tl.bana hediye geldı icin daha düşük fiata verblrm.ne dersnz???

benim lolitam var, olmasa alırdım wallahi:)

ama yine de lolitayı bir avon parfümüyle takas etme derim, işine de çok karışmak istemem tabii sen bilirsin yine de

kızlar bnde vıctor &rolf un flower bomb parfumunu arıyorum ama bulamıorm bı turlu.sevile ve tekın acara da sordum ama turkıyede yokmus
elınde olan veya yurtdısına cıkıp alabılme ıhtımalı olan herkesden cevap beklıyorum ıstersenız takas yapabılırım veya parasını odeyebılırım.lutfen yardımcı olun baska parfum sevmıyorum:2:

bıde takas yapabılecegım bır parfumum var samsara by guerlaın dıye bana hedıye olarak gelmıstı ama cok kadınsı geldı bana.sıtelere baktıgımda fıyatı en az 275 tl.bı kac fıs kullandım oldukca kalıcı bır koku ama dedıgım gıbı oldukça kadınsı bır koku yanı benım gıbı okulda kullanmak ısteyenler ıcın pek uygun degıl.

Cristian dior dune 75-80ml civarı.
avon little black dress 35ml
hermes eu demerveilles 45ml
Samsara kaç ml.. Kadınsi kokuları severm... Takas dusunursen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…