Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

kızlar ben yaklaşık 1 ay takas yapamıcam.yine gircem nete ama şehir dışında olcam.parfümcüklerim de evde olacaklar.1 ay memlekette olcam ailemin yanında.o yüzden beğendiğiniz varsa da gönderemicem malesef.ancak 1 ay sonraya

Britney Spears Fantasy 100 ml EDP 90 ml den biraz fazla kalmıştır - çok çok güzel bir koku böyle şekerli..
çokta memnunum ama BLACK XS ile değiştirmek istiyorum olanlar mesaj atsın :*

kızlar bu topiği yeni gördüm elimde celvin klein euphporia blossom var nerdeyse hiç kullanmadım 100ml düşünen olursa takas yapabilirim ben baharatlı odunsu kokuları seviyorum obsession, bulgari jasmin noir, hypnotic poison tarzı çiçek ve meyve kokularını sevmiyorum

aaa.. uzun zamandır gırmıorm... sıte degısmıs... ama degısık parfum yok takasta.. yıne aynı tarzdayız.... bende dıor dune var 70..75ml cıvarında....
avon lıttle black dress 35ml
c kleın truth 20ml...mini canta boy.. hermes eu de merveilles 60ml

narsico rodruguez essence 50 ml
lolita lempica 80ml
elizabeht arden 75-80 ml
calvin klein secret obession 85 ml
gucci rush 2 45ml
ysl cinema 75-80 ml
versace cristal noır 30 ml

takasta kızlar....

narsico rodruguez essence 50 ml
lolita lempica 80ml
elizabeht arden 75-80 ml
calvin klein secret obession 85 ml
gucci rush 2 45ml
ysl cinema 75-80 ml
versace cristal noır 30 ml

takasta kızlar....

Baby Phat---Golden Goddess EDP 100ml ve celvin klein euphoria blossum 100ml var bunlardan birini obsessionla takas düşünürmüsün acaba

Son düzenleme:
Lolita Lempicka L EDP 50ML Bayan Parfümü & 75ML Body Lotion Kofre Set

Hediye geldi, benim zaten yarım şişem var, yani tek fıs dahi kullanmadım. tam kışlık bi parfüm, kofre olarak takasta..

burcu bende jasmin noir var.. 50 lik şişede 45 ml filan.. blossom ile takas yapabiliriz..

tugibucum ben hala deneyemedim senin parfümü tekin acar da yokmuş.. sevile baktım orda da beyaz yoktu. nasıl iş anlamadım? bana darılma sakın.. sanırım sen de bulamadın.

bu arada kızlar sitemiz mesaj için 10 dk bekletiyor, çok kötü olmuş ya..

Son düzenleme:
ya işte olmadı bi türlü, gıcık oldum.. tugibuya da burdan yazdım umarım okur. sen yollayabiliyo musun mesaj? yoksa bana mı özel 10 dk yasagı.. :)

sen istanbul da mısın?

ya burcu sen nasıl o kadar sık mesaj yollayabiliyosun? bana sürekli 10 dk bekleyin diye hata mesajı veriyor.. ben şimdi çıkıyorum cnm.. valla darlandım.

dediğini bir düşüneyim ben, yarın msn acarım, ya da tlf ile görüşürüz oldu mu cnm?..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…