Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

kızlar bende flormar trust 100 ml farfüm ve deosu var bir iki defa sıkılmış. sexy grafiti 100 ml doldurma, ofirlame elvie 75ml hiç kullanılmamış deo, avon brazil beat (4te 3 ü dolu) bir de yarım şişe avon incandessense var. takas etmek isteyenlere beğendiğim bi parfüm olursa hepsini de yollayabilirim ya da ayrı ayrı takas da olur. beğendiğim avon oriflame ya da piyasadeki herhangi bir parfümle de takas olur.

kızlar bir de böyle ithal olmayan parfümlerin takası için bir site mi açsak ya ne dersiniz. haklı olarak burda ithal parfüm olanlar bu şekilde takas istemez. benim gibi bir sürü arkadaş eminim ki kimse istemez diye ithal olmayan parfümlerini hiç yazmıyor. dediğim gibi yanlış anlaşılmasın tabi ki ithal parfümü olanlar bu şekilde tasak istememekta haklı. ayrı br topik mi açsak diyorum.

evet, ben de dizi dizi şişelere baktıkça suçluluk duyar oldum..

iyiki takas var..

Son düzenleme:
yaw şu resminde en sağda komacannnnnnnnnn şişesi olan var ya onu beğendim kuşum.istiom istiom onu istiom ne o????

yavrum o sex in he city lustre.bi sıktım öyle ağır öyle ağır geldi ki.ondan snra aradan bikaç gün geçti ve o parfümü sıktığım kazağı giydim aman allahım dedim çok güzel bi koku bu ondan snra aklıma geldi bu o sıkıp da beğenmediğim ağır parfüm die.istersen yapabiliriz takas.bikaç gün önce sorsaydın derdim çok ağır sen bilirsin derdim ama gerçekten güzel bi koku cicim:44:

arkadan başlayarak soldan sağa parfümlerimin adını sayıyım bari...
tekin acardan aldığım polo pembe renkli şişesi olan 70-60ml
loewe-i loewe you 80ml
david becham intimatelly bunu kullanıyorumm ama
victoria secret very sexy hot 30ml arada bunu da sıkıyorumcarmina classic 80ml
sex in the city lustre 100ml
şimdi sıra öndekiler soldan sağa
dkny be delicious 25-30ml
avon bond girl 25-30ml
estee lauder sensuous 50ml
burberry classic 30ml
paris hilton 30ml bunu da kullanıyorum aslında.
hani mlsi az diye iki parfümü tek parfümle falan değişebilirim.....

kızlar

flormar trust 100 ml (bir iki kere sıkılmış)
flormar trust deo (bir iki kere sıkılmış)
avon beat brazil 35-40ml
avon incendessense 100 ml (bir iki kere sıkılmış)
oriflame elvie deo 75ml kullanılmamış
amor amor 90ml ama orjinal değil
sansiro doldurma hipnotic poison 40 ml

kızlar takasaaaa. avon parfümleriyle veya piyasadaki normal parfümlerle takas yaparım. özellikle she deoları veya parfümü varsa bayıla bayıla yaparım bir ya da birden fazla pargüm yollayabilirm.

ilgilenen özelden msj atsın. güzel bir parfüm olursa hepsini yollarım.

Son düzenleme:
302. sayfada var fotolar tugibu.. dur buraya da ekliyim.

ya da istersen bvlgari var hani siyah olan, jasmine.. 50 lik, ama 40-45 var içinde. diğerleri küçük gelir, 30 luk hep.. bir de bs fantazi var pembe şişe, onda 50 ml filan var.. ama en temizi kofre tabii, kullanılmadığı için.

istanbuldayım buluşabiliriz..

bu da çıkma teklifi gibi oldu.. ahahahahha!..
.

Eklentiler

• $LOLLLLF92111412.jpg
    56,3 KB · Görüntüleme: 51
  • $3219.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…