- 9 Mayıs 2007
- 267
- 12
- 318
- Konu Sahibi incirlibitter
-
- #2.841
kızlar yaa ben dg lıght blue alıştım her sıkıtığımda herkes çok güzel diyo.:))) bende 50 lik noa var takas yapmak isteyen başka yok muu???
oğlak 75 olur bu parfüm tr varmı edt mi edp mi benimki edt ..baktım netten benim tarzım bi parfüm.
merhaba kızlar elimde benetton sport var 50 ml sdc 1 kez deneme amaçlı sıktım gerisi olduğu gibi duruyo ferah temiz bir koku günlük kullanım için ideal parfümden ziyade saç maşasına ihtiyacım var ilgilenenler msj atsın özelden...:))
kızlar...
saç maşası Philips beauty Stylist
avon raregold var elimde yarısından biraz fazla kullanıllmış güz saç maşası ile birlikte gönderebilirm.
bide victoris secret bikinisi var 1 kez giydim nişanlıma üstü açık geldi ki ben çok beğenmiştim onu da ayrı takasa koyabiliirim. yalnız çıkarılabilen askıları var düüşmesindiye o kadar sıktıkı nişanlım askının takıldığı yer biraz zarar gördü :) ama sorun olacak bişi değil zaten içten gözükmüyor. bikini üstü s altı m bedendir. 38 beden için uygundur arkadaşlar.
isteyen özel mesaj ile bildirirse sevinir.
Eki Görüntüle 51877
.......elimde shıseıdo zen var,takasta
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...esyalarini-takas-yapalim-91.html#post15186926
burdada makyaj eşyaları kızlar dediğim gibi saç maşası olursa iyi olur ama olmaasa a bakarız öpüldünüz...opuyorumnanaktan
niye kaldırdın canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?