Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

kız deydey şu kemer varya onla takas düşünürmüsün benle bi parfümü
denemek istiyorum da kemeri. ya göbek var bende az bişi.onu eritir mi dersin

şekerim daha önce de takas yaptık seninle ve ben çok memnun kaldım
ama parfüm kalmamışki sende kaydirigubbakcemile3
eritme konusuna gelince düzenli kullanımında faydası oluraklinialirimsmile

hee kazancım var depo sorumlusuyum ben hipnotic poisonun depoda oturdum başına ne akdar satıldı ne edildi hesap ve kar içindeyim uzhahhahjhajksdhak koptummmsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

sana her igrenç gelen koku kötü anlamına gelmez teninde bir sorun olabilir eczaneci abla:)):1ninca:

o zaman herkesin teninde bi sorun var.senh.poisonun avukatlığını yapmaya devam et bakalım.böyle arada ortaya karışık cinsler de lazım senin gibi.bundan snra sana yazacağın hiçbirşeye karşılık vermeyeceğim.herkes burda kimin ne olduğunu biliyor.sen kopmaya devam et.belki bulursun h.poison.benimtenimde sorun yok ama bence senin beyninde bi sorun var.bi gt baktır bakalım bi bt,mr falan çektir var mı yok mu diye.neyse sen takıl kend kendine.arada koparsın da işte.

1 - Guess marka (37.5 no) spor ayakkabı. (kullanılmamıştır) mini etekle / şortla filan harika duruyor.. opuyorumnanaktan

2 - Franco Banetti marka (38 no) halis deri kırmızı ayakkabılar. İçi lame ve yumuşacıklar.. (kullanılmamıştır)

parfümle takas edebilirim.. bayanssulusmile
.

Eklentiler

• $Guess 1.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 39
  • $Guess 2.jpg
    32,6 KB · Görüntüleme: 40
  • $Franco Banetti 2.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 57
deydey kuşum sen şu saç için olan takımı yolla be kuzuccum azda olsa hala saçım var yani belkım işime yarar opuyorumnanaktan

cacharel lou lou 95 ml
s.dali republis 20 ml
v.secret very sexy 40 ml
v.secret vanilla 200 ml
v.secret blackberry 200 ml
avon indencess 50 ml
avon soft musk sprey ve pudra
pınk sugar body lotion 200 ml
Chanson d'eau deodarat ve edp 95 ml
ve en son yeni bi ürün takasta kızlar

s.t dupont essence pure30 ml

herkezin teni diosunda o parfümü kullanan yüzlerce insan var:)))
yaparım istedigim kadar sana sorucak degilim sende kokuya takmışsın kafayı git eczanecilik yap..
senin cinsin ne sibiryamı iyi koku aldıgına göre?
evet karşılık verme zaten çok basit oluyor:))
sen baktır beyninde hatta baktırmışkende tenine ve burnuınada baktır ilaç falan al...iyi gelir.
valla çok güldürüosun beni o yüzden kopmak elde degil sana hediye yag eritme aleti gönderiyim ben en iyisi:))))))))))

biri bişeyler yazıyo ama emin olun okumuyorum.seviye skalasını düşüren bir tek kişikaldı topikte.o da gitse tam süper olacak.neyse havlar havlar susar.beklicez motor soğusun

Ayyyy topikte poison kavgası var bende çok severim hypnotic poison, hatta elimde var 50ml ama 30 ml falan kaldı=))

Neysee geçelim takaslara

DKNY Be Delicious 100 ml EDP 5-6 ml kullanıldı
Paco Rabanne Black Xs 100ml EDT 5 ml kullanıldı
Christian Dior J'adore 100 ml EDP 5 ml eksik=)

strawberrygirl canım jadore ile rumeur90ml tkas düşünürmüsün.h.poisonum olsa gönderirdim sanabi ara sipariş vercektim ama vazgeçtim.benim taarzım da değilmiş gerçekten.

Guess marka (37.5 no) spor ayakkabı. (kesinlikle kullanılmamıştır) mini etekle / şortla filan harika duruyor.. opuyorumnanaktan

parfümle takas edebilirim.. bayanssulusmile
.

burcuşafak sana en son özel msj atmıştım, aldın mı ya dolge gababnayı ver bana lütfeeennnn :) saç maşası vereyim avon rare gold vereyim bide üstüne yeni aldığım ve 1 kere kullandığım victorias secret 250 ml losyon vereyim kokusu gerçekten çok güzel ve kalıcı sende bana dolge gabbana yı veerrrrrrrr

arzucum saç maşam var(( malesef...bende tam bi parfüm delisiyimm şimdi guccı flora buberry brıt bide diesele taktım ....dg lıght blue 100 noa 50 lik edt yokmu istediklerimle değişim yapmak isteyen ist avrupa yakasında oturanlar buluşup değişim yaparız hemmm..resim koymaya çalışıyorum bitüürlü beceremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…