- Konu Sahibi incirlibitter
-
- #2.481
aaa aynı anda girmişizz foruma ehehe alkisalkisalkis
Merhabalar.Bende de bir parfüm var hiç kullanılmamış.Lancome tresor 30 ml.Yalnız edt lerle karıştırmayın lütfen.Bu edp (parfüm). Yurtdışından geldi ve jelatini dahi açılmadı.Resimde de görebilirsiniz zaten.İlgilenenlere:)
CK EUPHORİA 100 ML
GIVENCHY BE 45 ML (türkiyede yok)
ESTEE LAUDER BRASİL DREAM MEN 45 ML
BURBERRY WEEKAND 30ML
WİSH PURE 90ML (türkiyede yok normal wıshın gunduz versıyonu kokular aynı
telefon ile çekip ara kablosuyla yükle ben öyle yapıyorum..
bide bu wish kaç ml anlamadım geçmiş sayfalarda 70 ml yazmışsın şimdide 90 ml yazıyo bilmiyorumkismile
Canım ben bakırköyden çıkıyorum o saatte, o taraflarda bir yer sana uymaz mı? Taksim çok uzak kaçar bana, Agent klasik pembe olan cnm
Geliyorm bazen ben Bakırköy'e haberlesiriz p zaman meydanda buluşurz.sendeki agent i hiç kullanmadan mı takasa koydun 100ml...100ml olan parfümlerin var. Kullanmayacaksan nie aldinki? Biraz kullanıp sıkılsan tamam daguclubacismilebilmiyorumkismile
kızlar elınde jıl sander SUN olan yokmu hıc ya takas ypalım bu parfumu cok begenıyorum
ben de 212 sexy 60 mli i var 40 mli falan kalmıştır ama.. ml tutsaydı iyi olurdu bende echo'yu severim çünkü..bayanssulusmile
Burberry sevmiyorum ama lacoste'un kokusuna bakyım bir akşam çıktığımda..üzerine bir de burberry classic 25 ml gibi.. ya da lacoste dream of pink 50 ml de ekleyebilirim düşünürsen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?