Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

Merhabalar.Bende de bir parfüm var hiç kullanılmamış.Lancome tresor 30 ml.Yalnız edt lerle karıştırmayın lütfen.Bu edp (parfüm). Yurtdışından geldi ve jelatini dahi açılmadı.Resimde de görebilirsiniz zaten.İlgilenenlere:)

Eklentiler

• $P1060531.jpg
    6,4 KB · Görüntüleme: 63

merhaba eğer dusunursen burberry wekand vea esteelauder brasıl dream ıle takas edebılırız este erkek kokusu ama cok guzel tawsıye ederım bır şişe kullandım bununda bırazını kullandım taM YAZ PARFUMU

CK EUPHORİA 100 ML
GIVENCHY BE 45 ML (türkiyede yok)
ESTEE LAUDER BRASİL DREAM MEN 45 ML
BURBERRY WEEKAND 30ML
WİSH PURE 90ML (türkiyede yok normal wıshın gunduz versıyonu kokular aynı

telefon ile çekip ara kablosuyla yükle ben öyle yapıyorum..
bide bu wish kaç ml anlamadım geçmiş sayfalarda 70 ml yazmışsın şimdide 90 ml yazıyo bilmiyorumkismile

telefon ile çekip ara kablosuyla yükle ben öyle yapıyorum..
bide bu wish kaç ml anlamadım geçmiş sayfalarda 70 ml yazmışsın şimdide 90 ml yazıyo bilmiyorumkismile

vish 100 ml lık şişede 90 ml war sen 100 luk yok degınce bnde yanlıs bılıyorum galba deyım 70 ml yazmıstım ama bu gun parfume baktım 100 ml lık şişe bnm telımın ara kablosuda yok ama bıseyler ypmaya calısıcam olmadı evde telefonuma cekıcem yarın kardesımın bılgısayarından atıcam resmını

Canım ben bakırköyden çıkıyorum o saatte, o taraflarda bir yer sana uymaz mı? Taksim çok uzak kaçar bana, Agent klasik pembe olan cnm

Geliyorm bazen ben Bakırköy'e haberlesiriz p zaman meydanda buluşurz.sendeki agent i hiç kullanmadan mı takasa koydun 100ml...100ml olan parfümlerin var. Kullanmayacaksan nie aldinki? Biraz kullanıp sıkılsan tamam daguclubacismilebilmiyorumkismile

1-2 fıs sıktım tabiki, ama 1-2 fısla ml.den eksilmiyor :) anneme almıştım beğenmedi :)

bende de avonun pur blanca blossom var 50 ml 30 mlden daha fazlası dolu....orjinal parfümlerimden takas düşünmüyorum parayla satmayı düşünen olursa bana ulaşabilir mi???

Kızlarr 100 ml lik şişede en fazla 5-10 ml kullanılmış Davidoff Echo Woman var (pembe şişe)
Orjinal(Sevil'den almıştım)...
Cacharelin kokularını çok seviyorum elinde cacharelin herhangi bir parfümü ya da 212 sexy ya da BLV olan varsa takas yapabiliriz:)

Selam arkadaşlar.Elimde olan parfümlerin listesini veriyorum aşağıda.Takastan çok ücretli düşünüyorum.Erkek ve bayan parfümleri.Hepsi yurtdışından gelme ve orijinal.Hiçbiri kullanılmadı.İstediklerinizin resmini de ekleyebilirim.Özelden ulaşabilirsiniz bana.
Bulgari pour femme edt vapo tester 100 ml
Bulgari aqua pour homme vapo edt tester 100 ml
Bulgari pour homme soir edt vapo tester 100 ml
Burberry brit tester 100 ml
Cartier eau de cartier 100 ml
Cerruti cerruti 1881 50 ml
Davidoff cool water men 40 ml
Davidoff zino 125 ml
DKNY be delicious men 100 ml
D&G light blue pour homme men 125 ml
D&G the one for men 100 ml
D&G light blue edt 100 ml
Gıvenchy organza 100 ml
Guccı envy me 50 ml
Hugo Boss hugo boss men-matara yeşil 100ml
Hugo Boss number one 125 ml
JeanPaulGal fleur de male 125 ml
JeanPaulGal le male 200 ml
Joop homme 125 ml
Lacoste challenge men 90 ml
Lacoste dream of pink 90 ml
Lancome tresor 30 ml
Lancome hypnose 30 ml
Lancome benghal 50 ml

faraway yarın tatıle cıkıcam eğer takas edrsek parfumu yanıma alacam oradakı postaneden gönderecem cunku tester bı pafume ya burberryı yada esteyı verebılırım ama este yenı cıkan bı parfum ve kokusu cook guzel tam yazlık

anladım ama burberry ben de zaten var..estee de erkek kokusuymuşş..keşke denk gelseydi güzel olurdu.. bu arada tester parfümün orjinalinden farkı yok..yurtdışında 10 dolar fark ile satılıyorlar sadece.. belirtiyim dedimm :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…