- 15 Mart 2009
- 1.181
- 20
- 158
- 47
- Konu Sahibi incirlibitter
-
- #2.101
marc jacobs-daisy 85 ml
pink sugar 80 ml
buyrunnnnnnnnn
takasta kızlar...hadi canlanınhihoyyytsositosositozemuszemus
hohoyyyttt deydey bebekim sen ne aldın bakim kıss hiç sölemioda bbabababababsempatiksalakcinni
Deydeycim lolitanın karşılığı bayağı karlı bi takas yapmışsın güle güle kullan:)) kaydirigubbakcemile3
hohoyyyttt deydey bebekim sen ne aldın bakim kıss hiç sölemioda bbabababababsempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 sağol şekerim iyi yapmışsın güle güle sür . malum olmuş sana :) çünkü ben de bvlgari aldım kendime
ooo seni bu aralar takip edemiyoruz zaten,maşallah canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
güle güle fıslatbayanssulusmile
Vallahi öyle galiba. :))) kendimi durduramaz oldum parfüm konusunda.Bence kişi ne kadar süslenirse makyaj yaparsa ya da giyinirse giyinsin önemli olan nasıl koktuğu. kişi buram buram kokan bir parfümle bile kendini iyi hissedebilir.
:lepi::lepi::lepi:
kesinlikle canım parfüm çok önemliaklinialirimsmile
bende aynıydım sürekli parfüm alıyordum,bir de aldıktan sonra sıkılıp,istemiyordumkaydirigubbakcemile3 2 kere fıslatıp bırakıyodum başka bir şey alıyodum ve bu böyle devam ediyordukafamçokkarıştı
Allahtan bu ara duruldumboshayallersmile
kızlar bende bugün bir parfüm denedim michael kors michael kors diye çok güzel çiçekli tatlı gibi bir koku ama free shopta bulamadılarr eyvahedigeldismile
:))) YOO Ben hala duramayacağım gibime geliyor. sırada angel var angel almazsam eğer bişeyler eksik kalacak!!!!!!! oofffff Yarabbiimm bana buram buram kokan bir koku nasip etsen de artık durulsammm:hulya:
Canlar,
Bu takaslar bile bize yetmiyor!!!! Ne etsek ki eyvahedigeldismile
strawberryde vardı canım,geçenlerde dikkatimi çekmiştiboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?