Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

dün cacharel amor amor delight denedim guzel sexi bi koku yaz için :sinifsinif:
takas yapmak kolesterolü dengeler bayanssulusmile

yahu 2 dk boş bırakmaya gelmiyor sizikaydirigubbakcemile3
geldim geldim:lepi:

Deydeycim lolitanın karşılığı bayağı karlı bi takas yapmışsın güle güle kullan:)) kaydirigubbakcemile3

karlılık açısından hiç düşünmedim bilmiyorumkismileayrıca kokuyu da hiç bilmiyorumkaydirigubbakcemile3
teşekkürler tatlım daha iyisi senin olsun inşallahopuyorumnanaktan

hohoyyyttt deydey bebekim sen ne aldın bakim kıss hiç sölemioda bbabababababsempatiksalakcinni

bebikim tugibu'cum lolitayı beğendi bende coco mademoiselle denemek istedimbayanssulusmile
onları yaptık yaniaklinialirimsmile

kaydirigubbakcemile3 sağol şekerim iyi yapmışsın güle güle sür . malum olmuş sana :) çünkü ben de bvlgari aldım kendime

ooo seni bu aralar takip edemiyoruz zaten,maşallah canımkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
güle güle fıslatbayanssulusmile

Vallahi öyle galiba. :))) kendimi durduramaz oldum parfüm konusunda.Bence kişi ne kadar süslenirse makyaj yaparsa ya da giyinirse giyinsin önemli olan nasıl koktuğu. kişi buram buram kokan bir parfümle bile kendini iyi hissedebilir.

:lepi::lepi::lepi:
kesinlikle canım parfüm çok önemliaklinialirimsmile
bende aynıydım sürekli parfüm alıyordum,bir de aldıktan sonra sıkılıp,istemiyordumkaydirigubbakcemile3 2 kere fıslatıp bırakıyodum başka bir şey alıyodum ve bu böyle devam ediyordukafamçokkarıştı
Allahtan bu ara duruldumboshayallersmile

kızlar bende bugün bir parfüm denedim michael kors michael kors diye çok güzel çiçekli tatlı gibi bir koku ama free shopta bulamadılarr eyvahedigeldismile

:))) YOO Ben hala duramayacağım gibime geliyor. sırada angel var angel almazsam eğer bişeyler eksik kalacak!!!!!!! oofffff Yarabbiimm bana buram buram kokan bir koku nasip etsen de artık durulsammm:hulya:

strawberryde vardı canım,geçenlerde dikkatimi çekmiştiboshayallersmile

ben ordan hiç alışveriş yapmadım canım yaa :kedi: nasıl alınır yapılır bilmiyorum yani CADIARZU bizden her ay kapalıçarşıdan biri çıkar yurt dışına bu hafta gidenden de istedim ama free shopta yokmuşş ohaoldumsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…