Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tugibu'cum marsmellow benim ilk takasımı yaptığım kişi
canımın içi o benimopuyorumnanaktan
hemen hemen 1 yıl olacak tanıştığımız ve bu süre içinde sürekli görüştük
sürekli de takas yaptıkkaydirigubbakcemile3
yani anlayacağın ilk takasında benim kadar şanslı olan biri sanırım olmadıaklinialirimsmile

güzel bi alışveriş olmuş önemli olan dostluk kurmak ne güzel bişey yaa hep böyle devam eder inşallaah :teytey: benim ilk takasım pek şanslı değildi canım mafoldumben addictle yapmıştık sahte çıkmıştı bende gidip aldım bi tanee addict alkisalkisalkis

ohaoldumsmileohaoldumsmile ayyy evet canım sen pek bi şanssızmışsın
addict deme banaaaadelikafaduldendelikafadulden

bulgari jasmın noır 45ml
alien 50ml...
calvın clein one 15ml
calvın clein truth 15ml mini şişe
litlle black dress 35ml
body shop neroli jasmin simli 50ml

lancome attraction ı takas yapmadıysan talibimgamyoncuiremsu

deydey kuzummmmm sende benim canımsın bebikimm,sız soylemesenızde ben tahmin edebiliyorum neyi takas ettiğinizi kuşum benim sence benden kaçarmı

kuşlar yakında hypnotic poisonum olcak.inşallah beğenirim.denemeden alca.beğenmezsem koycam artık takasa.gerçi rakıya benzer kokusu varmış kocam beğenebilir:kedi:

arkadaşlar bende marshmellowula takas yapmıştım gercekten çok güvenilir cok sağlam bi arkadaşımızdır........burdan duyurmak istedim.....gönül rahatlıgıyla takasınızı yapabilirsiniz......

kuşlar yakında hypnotic poisonum olcak.inşallah beğenirim.denemeden alca.beğenmezsem koycam artık takasa.gerçi rakıya benzer kokusu varmış kocam beğenebilir:kedi:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

bende bayılıommm poisona ::) acaba anason kokusundanmıkinekaydirigubbakcemile3

laelaelaelaelaedeydey takas istiyosun değilmi bende varım takasa sendeki herhangi parfüme karşılım ben sana özel üretim orjinal hacıyağı teklif ediyorumkaydirigubbakcemile3

dip not:sence ben kimim (marsmellow harici)?-tatlicadiarzu-şakkıdılaelaelaelaelaehihoyyyt

bende bayılıommm poisona ::) acaba anason kokusundanmıkinekaydirigubbakcemile3

benim eşim eski içicilerden olduğu için eskiden çok severmiş rakıyı.beğenir diye düşünüyorum hypnotic poisonu.bakalım bi gelsin de parfimimmmmmsempatiksalakcinni

hypnotic pek anason kokusu değil ama:SS vanilya duyuyorum hep o kokuda. tabi ki tene göre değişir. ancak anason kokusu istersen oriflamenin 4 çeşit kokusu vardı birbirine benzer şişeler. leaf mi neydi şimdi kalkmış onu alabilirdin.

mneslicimle ikinci takasımızı gerçekleştirdik.gönderdiği parfümlere bayıldımmmmmm...mükemmeller..yine ptt kargoyla yaptık ve pazartesi vermiş kargoya bugün geldi.canım benim çookk teşekkür ederim..yeni takaslarda görüşmek dileğiyleee.:1hug:

ya hypnotic poison ilginç bi parfüm galiba.ne billiyim seven çok seviyo sevmeyen hiç sevmiyo.bi de yaza ağır kaçıyomş.ben de kışın sıkarım artıkın beklicez kış gelsin diye

Maviciğim inşallah en iyi günlerinde kullanırsın. Özellikle Bi tanesini çok seviyordun onu sana yollamasam olmazdı!
Gönderi Çok rahat oldu bizim paketlerimiz 2 günde geldi:) Senin arkadaşlığın,dostluğun bana yeter. Daha çok takasımız olur inşallah. Öpüyorum sevgiyle kal canımıniçi opuyorumnanaktan

şişşştt orda neler oluyor topiğe yabancı maddeler girmişkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
dipnot yazan bayan;hacıyağı sende güzel duruyor,ama az sık çevrendekileri bayıltmalülülülülülü hadi ii fıslatmalar şekerimbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…