- Konu Sahibi incirlibitter
-
- #2.081
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
tugibu'cum marsmellow benim ilk takasımı yaptığım kişi
canımın içi o benimopuyorumnanaktan
hemen hemen 1 yıl olacak tanıştığımız ve bu süre içinde sürekli görüştük
sürekli de takas yaptıkkaydirigubbakcemile3
yani anlayacağın ilk takasında benim kadar şanslı olan biri sanırım olmadıaklinialirimsmile
güzel bi alışveriş olmuş önemli olan dostluk kurmak ne güzel bişey yaa hep böyle devam eder inşallaah:teytey: benim ilk takasım pek şanslı değildi canım mafoldumben addictle yapmıştık sahte çıkmıştı bende gidip aldım bi tanee addict alkisalkisalkis
ohaoldumsmileohaoldumsmile ayyy evet canım sen pek bi şanssızmışsın
addict deme banaaaadelikafaduldendelikafadulden
Nesrin, özel mesaj yazamıyorum, henüz sitede yeniyim, 50 mesajım olması gerekiyomuş özel mesaj yazabilmem için, burdan yaziim:
Benim adımda Gül, memnun oldum Nesrin. Cheap and Chic hafif şekerli hafif çiçekli yaz/sonbahar kokusudur, Attraction çiçekli ağır bi kokudur
kuşlar yakında hypnotic poisonum olcak.inşallah beğenirim.denemeden alca.beğenmezsem koycam artık takasa.gerçi rakıya benzer kokusu varmış kocam beğenebilir:kedi:
arkadaşlar bende marshmellowula takas yapmıştım gercekten çok güvenilir cok sağlam bi arkadaşımızdır........burdan duyurmak istedim.....gönül rahatlıgıyla takasınızı yapabilirsiniz......
: vaarrrrr
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bende bayılıommm poisona ::) acaba anason kokusundanmıkinekaydirigubbakcemile3
mneslicimle ikinci takasımızı gerçekleştirdik.gönderdiği parfümlere bayıldımmmmmm...mükemmeller..yine ptt kargoyla yaptık ve pazartesi vermiş kargoya bugün geldi.canım benim çookk teşekkür ederim..yeni takaslarda görüşmek dileğiyleee.:1hug:
laelaelaelaelaedeydey takas istiyosun değilmi bende varım takasa sendeki herhangi parfüme karşılım ben sana özel üretim orjinal hacıyağı teklif ediyorumkaydirigubbakcemile3
dip not:sence ben kimim (marsmellow harici)?-tatlicadiarzu-şakkıdılaelaelaelaelaehihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?