Kullanmadığımız Parfümleri takas yapalım

sositosositoamon-ra ile takasımızı gerçekleştirdik,cumartesi anlaştık kaydirigubbakcemile5yolladık benim bugün elime geçti parfüm....dilara bittim kokuya saol canımın içiopuyorumnanaktan

güle güle kullan cnm,kocasınatapıyo iltifatın için ayrıca teşekkür ederim....olumunekankayizsmile

cerrutti image woman - clarins par amour tourjour Kokuları araştırıp deneyin arkadaşlar bana görüşlerinizi aktarırsınız

Son düzenleme:
mnesli yeni parfümmü aldın.. teyzemi getirdi yoksa.. sıkıldınmı hemen takasa mı koydun.. anlatsana nasıl kokular

mnesli yeni parfümmü aldın.. teyzemi getirdi yoksa.. sıkıldınmı hemen takasa mı koydun.. anlatsana nasıl kokular

bunlar istediğim parfümler.evet sana 2 ay evvel bahsettiğim gibi.seçeneklerim arasından bunları seçtim gelecekler. yine az bilinenleri seçtim:)) eğer biraz kullandıktan sonra sıkılırsam ve aklıma yatan bir parfüm olursa takas yolu açık!!! D

SON DURUM: MAIX in paketindeki sorunun benle alakası olduğunu düşünenler şuursuzca düşünmüş çünkü buradaki ptt izmir bayraklıya ulaştılar ve sorun 3 gündür onlardaki yoğunluktan dolayı yaşanmış.Bugün de karşıyakadaki şubeye ulaşmış. Bayraklı ptt nin hatasından mnesli mi mesul şimdi?D

sositosositoamon-ra ile takasımızı gerçekleştirdik,cumartesi anlaştık kaydirigubbakcemile5yolladık benim bugün elime geçti parfüm....dilara bittim kokuya saol canımın içiopuyorumnanaktan

cnm escada magnetism geldi mikemmel bi koku ya bayıldım bittim öldüm çok sağol...boshayallersmilezemuszemusbayanssulusmilebayanssulusmile

pazartesi akşam vermişsin kargoya şuan istanbulda sabahta elimde olur zaten opuyorumnanaktan 1,5 günde hemde ptt kargoylaa kaydirigubbakcemile3

pazartesi akşam vermişsin kargoya şuan istanbulda sabahta elimde olur zaten opuyorumnanaktan 1,5 günde hemde ptt kargoylaa kaydirigubbakcemile3

dün kurstaydım,vaktim yok diye babama vermiştim 3,30 da vermiş evet kaydirigubbakcemile3
teslim tarihi yarın gözüküyor canımboshayallersmile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…