Canım birkaç sayfa geride elimde kalan parfümler vardı. Elimde kalan kozmetikleri eklemedim henüz ama istersen whatsapptan gösterebllirim nedense şuan siteye resim ekleyemiyorumSelamlar
Elinde kalan ürünleri topluca listelediğin bi sayfa var mı canım? Kozmetik bakıcam biraz da. :)
Guess tatlı şekerli bir koku evet orjinal canım :) 50 tl bence kaçırma bu fiyatı :)Guess parfumun kokusu nasil cnm bide ayicikli seyler var ikitane onlar nedir bubchenin sampuani birde guess orjinalmdir
Canım bebek parfümlerinin tanesi 20 tl:)Ayiciklilarin kokusu nasiL cnm birde fiyatlari 1 million veya baska kokun varmi sekerimsi ona gore konusalim.takas dusunurmusun son ilanimda marka cok sey var
Merhaba kullandınız mı bilmiyorum ama oriflame de after hours diye bir parfüm vardı.İlk parfümün şişesini nedense ona benzettim.Benim dediğim koku meyveli,tatlımsı,sıcak bir kokuydu.Bu nası biraz tarif eder misiniz?Ayrıca kalıcılığı nasıl?Ne kadarı kullanıldı ve fiyat?Kızlar sonunda son yazdığım parfümlerin fotolarını ekleyebildim artık ilgilenen olursa yazabilir. Dediğim gibi almak isteyenler en geç 2 Ekim'e kadar hber vermeli. Yoksa eşyaları yanımda almam, yurda gideceğim için valizim kısıtlı.
Lacivert şişede olanı diyorsan o Britney Spears Midnight Fantasy 70 Tlye satıyorum. 1-2 kez kullandım 100TL ye almıştım.Merhaba kullandınız mı bilmiyorum ama oriflame de after hours diye bir parfüm vardı.İlk parfümün şişesini nedense ona benzettim.Benim dediğim koku meyveli,tatlımsı,sıcak bir kokuydu.Bu nası biraz tarif eder misiniz?Ayrıca kalıcılığı nasıl?Ne kadarı kullanıldı ve fiyat?
Urunlerimiz geldi cokkkk tesekkur ederuz iyi satislar cnm :***Guess Seductive I'm yours parfüm ve 2 adet bebek parfümü satılmıştır bu arada alan arkadasıma hayırlı olsun:)
Eki Görüntüle 1259861 Eki Görüntüle 1259865
Rica ederim canım güle güle kullanUrunlerimiz geldi cokkkk tesekkur ederuz iyi satislar cnm :***
Fotğraf şuan atmam mümkün değil canım satılmadı ama evimde o şuan. Hatta kutusu bile duruyor sadece denedim.foto atabilirmisin parfümün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?