Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaçırmayın derim muhteşem bir kokuŞuan başka bir parfüme taktığım için göz bebeğim Lancome La vie est bellemin 30mllik olanını satmaya karar verdim.
40 TL Son fiyattır, pazarlık yapmam.
Eki Görüntüle 1297786
Yves Rocherın bi kokusu vardı ama şuan elimde değil Ocak ayında alabilirsiniz onu anca:)kokusu limon greyfurt fresh olan orjinal hangi parfümleriniz var ilgileni,rim. armanı cio bayan lacoste pink ..vs. bunlara yakın kokular estelauder olur _? açık yeşil bi kutusu vardı_? fresh bu kokulara yakın parfümleriniz var mı_?
Çok tutulan bir parfüm Lancome la vie est belle. Bende daha başka bir şişesi var ondan bu minik güzeli satıyorum:)şekerli bi kokuymuş en yakın magazadan kokuyu deneyip dönceme size bayağı met edlmiş internetten araştırdığım kadarıyla satılmazsa kokuya bakıp dönerim iyi alışverişler.
kuzuumm yeniden ben ben bu minigi alirimÇok tutulan bir parfüm Lancome la vie est belle. Bende daha başka bir şişesi var ondan bu minik güzeli satıyorum:)
Haberinizi bekliyorum.
Haberleşelim kuzum:)kuzuumm yeniden ben ben bu minigi alirim
La vie est belle satıldı canım.la vıe est belle alabılır mıyım satıldı mı
Watsonstan aldığım Versace Woman Edp var temiz bir koku. Konuşalım istersen..suan elınızde hangı parfumler var
ben temız kokular olur ya olesevıyorum cıcek kokusu olmasın bırde sonuna kadar ıcıme cekebıleyım
ve kalıcı EDT degıl EDP Istıyorum
varsa elınızde bole bı parfum talıbım
ne kadar pekiWatsonstan aldığım Versace Woman Edp var temiz bir koku. Konuşalım istersen..
140'a almıştım 70'e veririm.ne kadar peki
birde suan elinizde neler var kac sayfa olmus kafam karisti
cnm parfümüm geldi teşekkür ederim jasmini satarsanda pazarlığa oturmak isterimKonu güncell:)
Jasmin benim gözümün nuru canım satmam onu, güle güle kullan la vie est bellenicnm parfümüm geldi teşekkür ederim jasmini satarsanda pazarlığa oturmak isterim
tesekkurler cnm bende artık indirimden yakalarım napalım :)Jasmin benim gözümün nuru canım satmam onu, güle güle kullan la vie est belleni