• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapacağımı bilmiyorum 🥺

İleriki yaşlarda bu durum seni çok mutlu edecek,parkta kadının biriyle sohbet ediyorduk 35 yaşında,4 çocuğu varmış ve en büyüğü liseyi bitirmiş.Hic yaşını göstermiyordu.Aaaa çok gençsin hemde daha genç görünüyorsun dedim.Sende gençsin benden küçüksündür herhalde dedi.Benim 45 yaşında olmam dışında bir sorun yoktu ,hmmm hıkkk mıkkk deyip gerçek yaşımı söyleyemedim:KK48:mazallah nazar mazar değer diye:halay:

Öneriniz için teşekkür ederim🥰
Saçlarım da hiç boya yok, kuaföre gideceğim farklılık olsun diye babylight vs yaparım galiba
Babylight dediğiniz buysa aşık oldummm😍 Ben de brushlight işlemini biliyorum ama o sanırım daha keskin yapılıyor, babylight ile sanki doğal saçın ışıldıyor gibi duruyormuş 😍 Bu fotoğrafları yabancı bir kaynaktan aldım, böyle yapan kuaför bulmak lazım ben de yaptırmayı düşündüm şimdi 🤩

Eklentiler

• IMG_20250118_204438.jpg
    IMG_20250118_204438.jpg
    200,1 KB · Görüntüleme: 6
  • IMG_20250118_204359.jpg
    IMG_20250118_204359.jpg
    184,3 KB · Görüntüleme: 5
Babylight dediğiniz buysa aşık oldummm😍 Ben de brushlight işlemini biliyorum ama o sanırım daha keskin yapılıyor, babylight ile sanki doğal saçın ışıldıyor gibi duruyormuş 😍 Bu fotoğrafları yabancı bir kaynaktan aldım, böyle yapan kuaför bulmak lazım ben de yaptırmayı düşündüm şimdi 🤩
Facelight, brushlight gibi şeyler de var, ben de anlamıyorum ne olduklarını, kuaföre gidip hangisinin benim saçıma uygun olduğunu soracağım, tek başıma karar veremedim🙂
Evde yapanlar da varmış loreal casting diye bir açıcı ile yapıyorlarmış da evde denemeye cesaret edemem

Back