Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kurs araçlarını övmüş arkadaşlar.Övmüş derken iyi bulmuşlar.E tabii bende bu gruba dahil olduğumu söylemeliyim. =) 2009 model bir renault symbuldu.Ki bu araba benim normalde asla beğenmediğim,rahatsız bulduğum bir araçtır.Nitekim arka koltukları kazık gibi ve asla rahat değildir.Ama iş sürüşe gelince değişmişti. =) Bence o arabalarda yanımıza hoca olmasının ve yanlış yaparsak kızılma durumunun olmaması da çok etkiliyor.Yüksek model olması da cabası.Verdiğiniz fiyata araç bulmak çok kolay değil.En azından on üç-on dört bin gözden çıkarılmalı.Toyota corollalar çok rahat araçlar.1997 modeline bindim.Eski diye görebileceğim bir araç fakat gidişi şimdi ki araçlardan farksızdır.Minik olunsun denirse opel corsa ideal.Tek kapılı alabilirim derseniz fiyatı da düşüyor.Hem çok az yaktığı ve vergisinin az olduğundan bahsediliyor.Yine de çok bilinmedik markalara yönelmeyin derim.
cnım ben fiat panda da öğrenmiştim. sonra hyundai getz kullandım 2005 model.. ondan sonra hyundai atos aldım 2008 model.fıyatı cok uygun hem.. tam bayan arabası özellikle atos.. bu benım arabam degıl,netten buldum ama benımkı de boyle kırmızı....çok sevıyorum arabamııı :)
hocama arabanin modelini sordum sizin icin belki yardimi olur diye corolla 2006 imis canim, cok rahat cidden... hayatimda hic trafige cikmamistim ama daha ilk dersimde bu arabayla hoca trafige cikardi ve hic sorun yasamadim... umarim kesene gore begendigin bir arac bulabilirsin :97:
var canım 10 nu bırak 7-8 bine bile var :) bende kaç haftadır araştırıyorum ama babam araba işinin içinde olunca her arabayı beğenmiyor yok onun kaportası bozuk yok o satışa gelmez falan filan ..:)
ayrıca konu sahibine söylüyorum istersen bulduğum arabaları sana özelden atıyım belki birini almayı düşünebilirsin. çünkü kaç haftadır araba araştırıyorum ezberledim nerdeyse:))