kullanıcı adınız nerden aklınıza geldi ?

2 rivayet var kibele hakkında biri anadoluda yaşayan bir amazon olduğu...biri de anadolu tanrıçası olduu...

benim aklimada emrahin filmi var es deli ruzgar o filmi cok seviyorum ondan haklima geldi

s= benim ismim g=eşimin ismi e= soyadımız fox=eşim her şeyinde kullanır onun da nickinde var bana da ondan kaldı işte heryerde kullanırım bende

ay kızlar ben ilk üye olurken bukadar önemli oldunu bilmiyodumya önce ismimle kızlık soyadımı koydum sonrada değiştirdim buda manuele diye bir dizi vardı eskiden yabancı ordan esinlendim:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

tnt kanalındanki LOST dizisini çok izlediğim için lost87 koydum 87 'de doğum yılım-tatlicadiarzu-

genelde ilaç kutularında yazar ordan esinlenerekten yaptım:))3 yıldır tüm üye olduğum forumlarda kullanırım,antiseptic bi şahsiyetim:)

once kendi ismimi koydum.sonra degistirdim asimavi yaptim.maviden geliyo

Bundan yaklaşık 6 sene önce mynette mail adresi almaya çalışıyordum. Onu deniyom, kullanılıyo. Bunu deniyom kullanılıyo. O kadar kızmıştım ki ağlamak üzereydim. Bende bunu buldum. 6senedir her yerde bu nicki kullanırım.

bana çogu kişi boncuk der gözlerimden dolayı ve 84 dogumluyum boncuk84 geliverdi aklıma yaptım süprizzzzz

bende bodrum mandalinasını sevdiğim için mandalin gs de fanatik galatasaraylı olduğum için:eek:

Bu siteye evlendikten bikaç ay sonra üye oldum.evliliğim benim yeni hayatımdı her anlamda..bende newlife olmasını istedim...çok seviyorum kullanıcı adımı..

X