Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

dior dune parfum.bitmesn die 1 kere sıkıyorum üstüme:KK70: $123_normal.jpg

Secret Fantasy yada Little black kullanıyorum ama bunların harici 3 parfüm daha var :KK64:

Güzel kokuyorsun nedir bu diye sorduklari kokular:

Narciso Rodriguez - for her
Chanel -Allure,
Nina Ricci - Nina
Serge Lutens- a la Nuit

Kızlar banada öneride bulunun Amerkaya gitmeme az kaldı konum var okursanız anlarsınız :-)
Sordurtsuun istiyoruum :-)

gucci flora aldım bu sefer ama shiseido zen de harika..en kısa zmnda alıcam..flora'yı lacoste touch of pink'in daha yumuşak versiyonuna benzettim; shiseido zen ise chanel chance'ı anımsattı daha soft hali ama her ikisininde (flora ve zen) tende durdukça kokuları benzettiklerimden farklılaşıyor

hypnotic poison (yoldan geçen her 10 kadından 7 si böyle kokuyo ama yine de harika bence :KK9: )

bir de "hot couture" kullandığım dönemde yolda durdurulup sorulmuşluğu çoktur :KK12:

kızlar ben bir şey sormak istiyorum benim plastik çanta boy kalem parfüm şişem var orjinal parfümümden bu plastik şişeye döküp çanta boy olarak kullansam şişe plastik olduğu içn parfüm bozulurmu illaki cammı olması lazım?:44:

kızlar ben bir şey sormak istiyorum benim plastik çanta boy kalem parfüm şişem var orjinal parfümümden bu plastik şişeye döküp çanta boy olarak kullansam şişe plastik olduğu içn parfüm bozulurmu illaki cammı olması lazım?:44:

evet koku farkeder ama bunu kaç kişi anlar oda tartışılır :)

X