Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Ben avondan pur blanca yi kullaniyorum..
Daha onceden de celebre yi kullanmistim ikisini de cok seviyordum ama pur blanca yi ne zaman kullansam herkes cok guzel koktugunu soyluyor ve adini soruyorlar .. Ama parfum kesinlikle ten uyusmasi ile alakali .. Herkeste farkli sekilde kokuyor bencede ..

ben dıesel kullanıyorum.kış ve yaz kokuları var.kış kokusunu beğenerek kullanıyorum

marc jacops hem kokuları hem de şişe dizaynları ile gönülleri fethediyor. kışın lola, yazın ise daisy kullanıyorum ve oldukça uzuuuun bir süre de değiştirmeyi düşünmüyorum.:82:

ŞEKERLİ KOKULAR
1)lolita
2)hypnotic poison
3)212 sexy

FRESH KOKULAR YAZ İÇİN İDEAL
1)LİGH BLUE
2)JADORE
3)RALP (BEN BAYILIORM)
4)CHANCE
5)SHE
6)RUSH 2 (BUNADA BAYILIORM AMA KALICI DEĞİL PEK)

KADINSI KOKULAR
1)RUSH
2)HYPNOSE
3)SUN ( YİNE YENİDEN)
4)ADİCT
5)BULGARİ
6)COCO MATMAZEL

kızlar bn parfüm alacagm ama kararsızım önerilerinizi bekliyorm kalıcı ve etkileyici olmasını istiyorm

arkadaşlar hani bazı parfümler vardır ya o gün onu sıktığınızda kokuyu her alan ismini sorar...o parfümleriniz hangileri ? yerimseniben

mesela benimki escada magnetism,lacoste touch of pink ...bu kokuları sıktığımda sorarlar genelde..escada şekerli lacoste ise pudramsı fresh bi koku..ama escada'yı çok soran oluyor yerimseniben a.s

valla cacharel noa yı tavsiye ederim..süper ve kalıcı bir koku

ya kızlar bnm bi arkadasım 212 parfumu kullanıyordu kokusu adeta büyüleyeciydi ama parfumciye gdıp aynısınısı ıstedım daha farklı bi koku gosterdı meyvemsıydı sankı bu kokuyu tam olarak nasıl bulabılırm

Arkadaşlar , tavsiye edebileceğim parfümler Calvin Klein Euphoria, Hypnose, Hugo Boss İntense, Dkny Delicious ben bu parfümleri kullanıyorum ve herkesçok beğeniyor , bu arada teninize farklı üzerinize farklı parfüm sıkmanızı tavsiye ederimm :KK76:

ya kızlar bnm bi arkadasım 212 parfumu kullanıyordu kokusu adeta büyüleyeciydi ama parfumciye gdıp aynısınısı ıstedım daha farklı bi koku gosterdı meyvemsıydı sankı bu kokuyu tam olarak nasıl bulabılırm

aynı kukuyu istiyorsan boyner ykm sevil tekin acar gibi tanınmış yerler git bence imkanın varsa orjinalini al.yurt dışına çıkıyorsan veya tanıdıkların varsa free shop tan türkiye dekilerden kat kat daha ucuza alabilirsin.

Ne ? b-102 mi? Olabilirmi acaba.. Ya kızlar ben bi arkadaşıma doğum gününde parfüm almıştım.. ixora'dan.. Yanında hediye olarak kalem parfüm verdiler. Ben hiç önemsemedim ilk baş. Sonra kokusuna bi baktım bayıldım.. Herkez soruyodu herkez. Sevgilim öldü resmen kokuya.. Özellikle tenimle çok uyuşuyo. Sonra dedimki bitsin en büyüğünden alıcam bitti. annem atmış çöpe bitti diye:S Kodunu unttum ! kod yok koku yok:KK43: Şimdi diyorum acaba b-102 çok tanıdık geldi omu acaba.. O kokuyu bulmam lazım en kısa zamanda gidip bakıcam kokusuna. İnşallah odur ya..

Canım aynı durum bende de oldu ixoradan kalem parfüm aldım ilkin pek hoşlanmadan kullandım bitsin atcm dedim..Sonra aklıma geldi kokuda hala burnumda cok güzeldi keşke atmasydm kodunu da hatrlmıom :KK43::KK43:

Tabiki de bihterin parfümü : Givenchy Absolutely irresistible harbi süperrrrrrrrr :KK54:

lacoste-pour homme hafiftir ama farkedilebilir bi kokudur çiçeksi meyvemsi sanırım

X