- 2 Haziran 2010
- 128
- 1
- Konu Sahibi elif_a_k_
- #1.361
CHLOE EDP misss gibi bir parfüm şişesi harika zaten :) ilk 10 dak. çok yoğun gibi gelebilir belki ama biraz bekleyince inanılmaz güzel oluyor ve çok kalıcı tavsiye ederım kızlar... :82:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Chloe Chloe Chloe Chloe Chloe Krem kurdeleli olanı bebeksi pudramsı ve beyaz gülün büyüleyiciği....
Bu arada İssey Miyake de vazgeçilmezlerimden sonra, Diesel Full For Life( unlimited) Son olarak eğer afrodizyak etkisiyle herkesin başını döndürmek istiyorsanız Hipnotic Posion...ama yazın kullanmamızı tavsiye ederim Hipnotic Posion kesinlikle bir kış kokusu...
Vicroria Secret Body Mistleriyle Muhteşem bir etki...
kızlar dp den çok hoşunuza giden bi parfüm önerir misiniz c 23 var onu alıcam bı tane daha istiyorum
kızlar dp den çok hoşunuza giden bi parfüm önerir misiniz c 23 var onu alıcam bı tane daha istiyorum
lolita lempicka. artık kullanmıyorum ama bir keresinde yolda bi adam durdurup "yanlış anlamayın karım için soruyorum" demişti. sonra da kalemini çıkarıp, eline yazıp gitmişti. arkadaşlarla dumura uğramıştık :roflol:
lancome miracle...erkekler soruyo özellikle
Avon incandessence