Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

hermes bana göre çok güzel oldukça güzel tepkiler aldım tavsiye ederim herkese :))))

Avon "Jet Femme" kullndgmda herkes beğenip soruyo.

Son düzenleme:
Kızlar banada öneride bulunun Amerkaya gitmeme az kaldı konum var okursanız anlarsınız :-)
Sordurtsuun istiyoruum :-)

-kenzo amor( orjinal şişesi beyaz renk) ama açık satılanını almayın.alırsanız baş harfleri D.W olan yerden alın.
-avon bond girl (parfüm sevmeyenler bile beğeniyor)
-elizbeth arden red door revealed
-guerlain l'instant de magic
bunlar hem gündüz hem gece kullanılabilecek baş ağrıtmayan ve sordurtan parfümler.bu sitede bahsedilen parfümlerin yarısı çok ağır kokular. gece parfümleri az sıkılmışsa sadece 2 saatliğine tolere edilebilir.ben de ve bazı kişilerde baş ağrısı yaratıyor bazen.tabii ki parfüm zevk meselesi.ama ağır ve çok yoğun çiçek ve çok baharatlı olanlar gündüz vakti otobüs gibi ya da 8 saat kalmak zorunda olduğumuz ofislerde işkence etkisi yaratıyor.ofisimizde çok sevdiğimiz bir arkadaşımız haftada 2 ya da 3 çok güzel olduğunu düşünerek bu sitede de adı geçen bir parfümü sıkıyordu.onu üzmemek ,kabalık etmemek için :KK43: belli etmemeye çalışıyorduk ama burnumuzdan geliyordu.belli etmeden pencere açıyorduk.burnumuzun kenarına ıslak mendil dayıyorduk.asansörde kokusu kalıyordu .özellikle erkekler çok tepki gösteriyorlar kadın olarak bizim ön ayak olmamızı ,onu uyarmamızı istiyorlardı.tabii hiç kimse sevdiği arkadaşını kırmaya cesaret edemedi.kesinlikle migren tetikleyen bir parfümdü.ona erkekler anlasın diye' bu ne parfümü ?'diye ifadesiz soğuk bir yüzle soruyorlardı.arkadaşım anlamamış bir halde kokunun adını söylüyordu.ya da başkası ona 'sen bu parfümü çok seviyorsun galiba'dediğinde yine anlamamış bir halde ve tersine parfümünün beğenildğini düşünerek çoşkuyla evvet:KK52: çookk seviyorm bu parfümü' diyordu.ona doğum gününde bizi hasta etmiyeceğini düşündüğümüz güzel pahallı bir parfüm aldık.sevindi 2 ay kadar kullanıp yine eskisine geri döndü.:KK37:o yüzden2 bu parfüm hangisi' diye sorduklarında soran kişinin gözlerinde ,yüzünde bir beğeni olup olmadığına ya da sorusunun önünde ya da arkasında 'çok güzel,harika,mis ,beğendim' gibi kelimeler olmasına dikkat edin.

Ben bu baş ağırtan cam pencere açtıran parfümü çook merak ettim. Söyleyebilir misin cidden takıldı kafama

nina ricci- ricci ricci.
dkny- be delicious
ck- one

nina ricci'nin her kokusu aslında. :)

Ben bu baş ağırtan cam pencere açtıran parfümü çook merak ettim. Söyleyebilir misin cidden takıldı kafama

hypnotic poison ! bu parfümün sevenleri olduğu kadar nefret edenleri de çok. arada olanına rastlamadım.gündüz vakti ,kapalı yerde bir de hava sıcaksa tam bir kabus.bu parfümü sevenleri kırmak istemem.sadece durum tespiti yapıyorum .iş yerinde bu kokuyu kullanılmış bebek bezi kokusuna benzetenler oldu.ben de onu sanki güneş altında çok kalmış kimyasal bozulmuş bir ilaç sıvısı gibi algılıyorum.belki de tene göre farklılık gösteriyordur.bir de yanlış olan çok keskin bir parfümü aşırı sıkmak galiba.bu parfümün çok popüler olmasında 2 nedenin başı çektiğini düşünüyorum 1.si bir dönem bir iki ünlü türk manken şu bu dergide ,gazetede bu kokuyu kullandıklarını söyldiler 2.cisi ise bunun erkeklerde afrodizyak etkisi yarattığının söylenmesi.halbuki bu bilimsel olarak kanıtlanmış bir tespit değildi.firmanın reklam sloganıydı, bir iddaydı.fısıltı gazetesi sanki durumu gerçekmiş gibi yayıp bu kokunun ünlenmesine sebep oldu.

jean paul gaultier classıc x sakın almayın kızlar hiiiiiiçç kalıcı deılll kokusuu hos ama verdıım paraya acıyorum:KK30::KK14:

hypnotic poison ! bu parfümün sevenleri olduğu kadar nefret edenleri de çok. arada olanına rastlamadım.gündüz vakti ,kapalı yerde bir de hava sıcaksa tam bir kabus.bu parfümü sevenleri kırmak istemem.sadece durum tespiti yapıyorum .iş yerinde bu kokuyu kullanılmış bebek bezi kokusuna benzetenler oldu.ben de onu sanki güneş altında çok kalmış kimyasal bozulmuş bir ilaç sıvısı gibi algılıyorum.belki de tene göre farklılık gösteriyordur.bir de yanlış olan çok keskin bir parfümü aşırı sıkmak galiba.bu parfümün çok popüler olmasında 2 nedenin başı çektiğini düşünüyorum 1.si bir dönem bir iki ünlü türk manken şu bu dergide ,gazetede bu kokuyu kullandıklarını söyldiler 2.cisi ise bunun erkeklerde afrodizyak etkisi yarattığının söylenmesi.halbuki bu bilimsel olarak kanıtlanmış bir tespit değildi.firmanın reklam sloganıydı, bir iddaydı.fısıltı gazetesi sanki durumu gerçekmiş gibi yayıp bu kokunun ünlenmesine sebep oldu.

Parfümün kullanıldığı ortam çok çok önemli. Bazı parfümler kış parfümüdür yaza taşımak anlamsızdır yazın kazak giymeye çalışmak gibi bişeydir. Dior'un poison serisi kim ne derse desin kışlıktır. bazıları pure için yazlık diyor ben katılmıyorum. Ağır ve kışa ait koku grubudur bence. Bir de ben tenle de uyumuna çok inanıyorum. Her elbise her insanda nasıl aynı şıklıkta durmuyor ise koku da öyledir. Hypnotic cidden güzel bir kokudur ama yakışanda ve kışın. Ben matmazel kullandım edp bence bana yakışmadı ama mesela iş arkadaşım kullanıyordu resme bayılıyordum onun havasına sinen kokuya.
İddialı parfümlerde ısrar etmemek lazım bence de hele ki böyle parfümleri kapalı ortamlarda hele hele yazın kullanmak cidden parfüm adına üzücü:))
Ben hypnotic'i son bir yıldır sevenlerdenim çok çok fazla parfüm kullanan biri olarak. Ama yakışan tende gerçekten güzel ve etkileyici bir koku.

Dior J'adore Edp şişemin birini yarıladım kullanmaya kıyamıyorum
diğer şişede buzdolabında bekleme halindeeeeeee :KK22:

Dior J'adore Edp şişemin birini yarıladım kullanmaya kıyamıyorum
diğer şişede buzdolabında bekleme halindeeeeeee :KK22:

buzdolabında saklamayın ya hu o da koku kalitesini etkiler. Işık almayan rutubetsiz kuru bir yer en iyi saklanabilecek yerdir. Çekmeceler mesela... Sadece açılmamış parfüm için değil mesela kıştan yaza geçtiğinizde bir süre kullanmayacağınız parfümleri de bu şekilde muhafaza edebilirsiniz.

buzdolabında saklamayın ya hu o da koku kalitesini etkiler. Işık almayan rutubetsiz kuru bir yer en iyi saklanabilecek yerdir. Çekmeceler mesela... Sadece açılmamış parfüm için değil mesela kıştan yaza geçtiğinizde bir süre kullanmayacağınız parfümleri de bu şekilde muhafaza edebilirsiniz.

walla dişçim yan komşum aynı zamnda italyaya gtti kendine 2şişe ferrari aldı free shoptan biri kulllıo diğerini dolapta grdm neden dedm serin yerde drması gerek dedi oda sıcaklığı işte dedm hayr odadaki sıcaklık değişiyr herzmn dedi
free shoptaki satıcı da dolapta saklayın demişşş
odada duran parfmm wardı hatta dolapta ananeme benzemiş aynıı :KK22:

lancome-tresor in love kullanıyorum şu an.iş yerindeki arkadaşlarım sordular ismini.hatta geçen gün sen bir yerden geçmişsen belli oluyor filan dediler:KK52:nişanlım da bayılıyor,hiçççç değiştirme psrfümünü ömür boyu bunu kullan diyor:KK4:

lancome-tresor in love kullanıyorum şu an.iş yerindeki arkadaşlarım sordular ismini.hatta geçen gün sen bir yerden geçmişsen belli oluyor filan dediler:KK52:nişanlım da bayılıyor,hiçççç değiştirme psrfümünü ömür boyu bunu kullan diyor:KK4:
Ben de bayılarak kullanıyorum :KK69:

X