Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar banada öneride bulunun Amerkaya gitmeme az kaldı konum var okursanız anlarsınız
Sordurtsuun istiyoruum
Kızlar banada öneride bulunun Amerkaya gitmeme az kaldı konum var okursanız anlarsınız
Sordurtsuun istiyoruum
Ben bu baş ağırtan cam pencere açtıran parfümü çook merak ettim. Söyleyebilir misin cidden takıldı kafama
hypnotic poison ! bu parfümün sevenleri olduğu kadar nefret edenleri de çok. arada olanına rastlamadım.gündüz vakti ,kapalı yerde bir de hava sıcaksa tam bir kabus.bu parfümü sevenleri kırmak istemem.sadece durum tespiti yapıyorum .iş yerinde bu kokuyu kullanılmış bebek bezi kokusuna benzetenler oldu.ben de onu sanki güneş altında çok kalmış kimyasal bozulmuş bir ilaç sıvısı gibi algılıyorum.belki de tene göre farklılık gösteriyordur.bir de yanlış olan çok keskin bir parfümü aşırı sıkmak galiba.bu parfümün çok popüler olmasında 2 nedenin başı çektiğini düşünüyorum 1.si bir dönem bir iki ünlü türk manken şu bu dergide ,gazetede bu kokuyu kullandıklarını söyldiler 2.cisi ise bunun erkeklerde afrodizyak etkisi yarattığının söylenmesi.halbuki bu bilimsel olarak kanıtlanmış bir tespit değildi.firmanın reklam sloganıydı, bir iddaydı.fısıltı gazetesi sanki durumu gerçekmiş gibi yayıp bu kokunun ünlenmesine sebep oldu.
Dior J'adore Edp şişemin birini yarıladım kullanmaya kıyamıyorum
diğer şişede buzdolabında bekleme halindeeeeeee
buzdolabında saklamayın ya hu o da koku kalitesini etkiler. Işık almayan rutubetsiz kuru bir yer en iyi saklanabilecek yerdir. Çekmeceler mesela... Sadece açılmamış parfüm için değil mesela kıştan yaza geçtiğinizde bir süre kullanmayacağınız parfümleri de bu şekilde muhafaza edebilirsiniz.
Ben de bayılarak kullanıyorumlancome-tresor in love kullanıyorum şu an.iş yerindeki arkadaşlarım sordular ismini.hatta geçen gün sen bir yerden geçmişsen belli oluyor filan dedilernişanlım da bayılıyor,hiçççç değiştirme psrfümünü ömür boyu bunu kullan diyor
Ben de bayılarak kullanıyorum