Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

Chloe Chloe Chloe Chloe Chloe Krem kurdeleli olanı bebeksi pudramsı ve beyaz gülün büyüleyiciği....
Bu arada İssey Miyake de vazgeçilmezlerimden sonra, Diesel Full For Life( unlimited) Son olarak eğer afrodizyak etkisiyle herkesin başını döndürmek istiyorsanız Hipnotic Posion...ama yazın kullanmamızı tavsiye ederim Hipnotic Posion kesinlikle bir kış kokusu...
Vicroria Secret Body Mistleriyle Muhteşem bir etki...

Viva cappio tavsiye ederim kızlarr süperr genele hitap ediyorr:KK16:

Avon'un Make Me Wonder. herkes bayılıyor bu kokuma hep sorarlar mükemmel bi kokusu var ve çabuk uçmuyor :KK34:

Son düzenleme:
dior-hypnotic poison hastasıyım ama onu gün içinde çook nadir sürerim. (o benim özel parfümümdür, kış geceleri için.) onun dışında paco rabanne- lady million, guerlain l'insant magic, estee lauder -sensious ve issey myakey de kullanırım her gün aynı parfüm süremem. bunlar issey dışında hepsi kışlık parfüm. sizden ricam şöle herkesin soracağı yazlık- günlük fresh çiçek ya da şekerli bi koku önerisii istiyorumm...:KK12:

burberry beat ve çok kalıcı bir de avon today

avon satan çevrem yok da burberry çiçek mi şeker mi? teşekkürler

avon satan çevrem yok da burberry çiçek mi şeker mi? teşekkürler

Valla canım şekerli kokulara göre baya hafif kalıyo çiçeksi ve odunsu gibi ve seylan çayı ve mandalina kokuları ve varmış içinde

Valla canım şekerli kokulara göre baya hafif kalıyo çiçeksi ve odunsu gibi ve seylan çayı ve mandalina kokuları ve varmış içinde

hmm anladım canım teşekkür ederim bakılacak listesine ekliyorumm:KK66:

Arkadaşlar lolita lempect harika bir koku kaç gün üzerinizde yeni sıkmış gibi lolitanın yeni lolita si kullandım ama lolita lempect mor olanının üzerine tanımam herkes soruyo ve bayılıyo.....

bende ne sıksam soruolar genellikle. ama benimde bayılarak kullandığım bi parfümüm war harika ötesi lancome miracle forewer die bi parfüm kaldırıldı gerçinde üretimden netten sipariş werdim okadar hastasıyım tam çiçeksi yaz kış kullanılabilcek bi parfüm we inanılmaz kalıcı ben esmer tenliim bana çok yakıştı.jadore we hypnotic posion da harika yakışıo diolar ama benm içime pek sinmedi chanel chance çok merak ediorum nasıl bişi alıcamda bilgilendrirsenz sewinirm arkadaşlar

tabiki sexy grafiti............

Thierry Mugler-Alien ne zaman onu kullansam herkes soruyor bencede muhteşem bir koku :)

X