Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

şu anda kullandığım Salvador Dali-RubyLips ama çok çesidi var benimki hafif olanı.Bi de eskiden Davidoff-Coll Water çok soruyolardı.Sonra Armani-She Burberry-Haute Couture falan bunlar da çok sorulmustu bende.. =)) :82:

evet bence de tene yakışması çok önemli... ama birşey soracaktım ben kavun kokusunu çok seviyorum.... parfüm olarak bildiğiniz var mı açık parfüm satanlara sordum ama gösterdikleri koku kavun değil çok ağır kokular idi.... eğer bildiğiniz varsa lütfen yardım edin... :) şimdiden teşekkürler

Davidoff Cool Water EDT de kavun var sanırsam.

eyüp sabri tuncerin kavun kokusu var, bir de kampanyası var 3lü set halinde, vücut losyonu+krem+vücut spreyi, çok ucuz dene bence, web sitesine bakabilirsin.

çok klasik bir kokudur ama uzun zamandır Dior Dune kullanıyorum.
geçen sene bir yurtdışı gezisinde Dior Addict almıştım,o da çok etkileyici bir parfüm, tavsiye ederim.

yazları da bir başka klasik Jil Sander Sun.

Bunu kullanıyorum...Erkek arkadaşım bayılıyor kokusuna..:)

Calvin Klein - Euphoria

Lacoste - Lacoste Pour Femme

ikiside mükemmel

Ayrıca kış kokusu olarak ve kalıcı bir parfüm arıyorsanız Dior- Addict

henüz yeni ayrıldığım sevgilimin hediyesi olan "bvlgari blv 2"
(sanırım sevgilimi özlüyorum )

gucci rush kışın en cok sevdiğim koku, yazın ise lacoste pink:)) herkes ne güzel kokuyorsun der, ne bu der:)))

rushı çoğu kişi beğenmiyor ama ben seviyorum. rush 2 daha güzel ve hafifmiş ama denemedim henüz.

Thierry Mugler - Alien

Herkes soruyor, ve cok zaman kaliyor...

Ve
Kenzo - Amore

Erkekler cok begeniyor...

Dior - j´adore

buda cok güzel bir parfüm

hacı misi şaka bir yana orif. ürünleri kullanıorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…