amor amor u çok beğenirim
arkadaşlar hani bazı parfümler vardır ya o gün onu sıktığınızda kokuyu her alan ismini sorar...o parfümleriniz hangileri ? yerimseniben
mesela benimki escada magnetism,lacoste touch of pink ...bu kokuları sıktığımda sorarlar genelde..escada şekerli lacoste ise pudramsı fresh bi koku..ama escada'yı çok soran oluyor yerimseniben a.s
ya kızlar bnm bi arkadasım 212 parfumu kullanıyordu kokusu adeta büyüleyeciydi ama parfumciye gdıp aynısınısı ıstedım daha farklı bi koku gosterdı meyvemsıydı sankı bu kokuyu tam olarak nasıl bulabılırm
Ne ? b-102 mi? Olabilirmi acaba.. Ya kızlar ben bi arkadaşıma doğum gününde parfüm almıştım.. ixora'dan.. Yanında hediye olarak kalem parfüm verdiler. Ben hiç önemsemedim ilk baş. Sonra kokusuna bi baktım bayıldım.. Herkez soruyodu herkez. Sevgilim öldü resmen kokuya.. Özellikle tenimle çok uyuşuyo. Sonra dedimki bitsin en büyüğünden alıcam bitti. annem atmış çöpe bitti diye:S Kodunu unttum ! kod yok koku yokŞimdi diyorum acaba b-102 çok tanıdık geldi omu acaba.. O kokuyu bulmam lazım en kısa zamanda gidip bakıcam kokusuna. İnşallah odur ya..