Kullandığınızda adını herkesin sorduğu parfüm hangisi?

kesinlikle katılıyorum bende lisede iken kimya öğretmenimin parfümüydü ismini vermemiş ve çok zor bulmuştuk:)hala kullanırım o kadın ne zaman okula girse tüm okul anlardı okula geldiğini bende üniversitede iken duyardım arkamdan okula geldiği belli oluyor derlerdi.kesinlikle şiddetle tavsiye ederim hatta parfümünden ziyade deodorantı bile yetiyordu...........

öyle bir anlattınki hemen bi tane alıcam dolce genelde bilirim kokuları ama bununla karşılaşmadım hiç teşekkürler öneri için

sjp lovely jlo deseo paco rabbane one million nasıl kokular... erkekler begenıomu.. kullanan varmı

$ÈsRa010.jpg

haıka bır koku ve kalıcı herkese tavsıye ederımmmmmm

^^^cecile^^

Son düzenleme:
D&G the one sıktığımda soranlar olmuştu tavsiye ederim kızalr

Chanel Chance kullanıyorum harika bi koku herkeze tavsiye ediyorum

Benim sürekli kullandığım iki parfümüm var: Gucci Envy Me ve Lancome Hypnose. İkiside çok güzel ve çok memnunum. Hatta geçen gümüşçüye Hypnose sürüp gitmiştim. Ve oranın sahibi olan bey parfümüm sormuştu. Bende Hypnose demiştim fena birparfüm yasaklanmalu bu demişti :KK1::KK1:

:KK53::KK53:enteresan
nasıl esnaf bu böyle:KK20:
Benim sürekli kullandığım iki parfümüm var: Gucci Envy Me ve Lancome Hypnose. İkiside çok güzel ve çok memnunum. Hatta geçen gümüşçüye Hypnose sürüp gitmiştim. Ve oranın sahibi olan bey parfümüm sormuştu. Bende Hypnose demiştim fena birparfüm yasaklanmalu bu demişti :KK1::KK1:

ıxora b-102 kullanıyorum yaklasık 6 senedir beğenen çok oluyor. tenime uyduğunu düşünüyorum hiçte sıkılmadm yıllardr..:nazar:

Ne ? b-102 mi? Olabilirmi acaba.. Ya kızlar ben bi arkadaşıma doğum gününde parfüm almıştım.. ixora'dan.. Yanında hediye olarak kalem parfüm verdiler. Ben hiç önemsemedim ilk baş. Sonra kokusuna bi baktım bayıldım.. Herkez soruyodu herkez. Sevgilim öldü resmen kokuya.. Özellikle tenimle çok uyuşuyo. Sonra dedimki bitsin en büyüğünden alıcam bitti. annem atmış çöpe bitti diye:S Kodunu unttum ! kod yok koku yok:KK43: Şimdi diyorum acaba b-102 çok tanıdık geldi omu acaba.. O kokuyu bulmam lazım en kısa zamanda gidip bakıcam kokusuna. İnşallah odur ya..

Hypnose bencede çok hoş bir koku çok kalıcı ama ağır herkezin beğeneceği bir parfüm değil.. fiyatıda uçuktu baya ben aldığımda

geçen markette bir bayana parfümünü sordum.eşim 100tane parfüm denememe rağmen hiçbirini beğenmedi. o yaşlı kadınınkini beğenmiş... ben de sordum neyseki koku baya iiydi. lacoste pour femme.
kesinlikle çok güzel bende de süper durdu

geçen markette bir bayana parfümünü sordum.eşim 100tane parfüm denememe rağmen hiçbirini beğenmedi. o yaşlı kadınınkini beğenmiş... ben de sordum neyseki koku baya iiydi. lacoste pour femme.
kesinlikle çok güzel bende de süper durdu

Bakıcam ben de merak ettim.

Bakıcam ben de merak ettim.

cnm bence çok seksi ve kadınsı kokuyo nedense bana da tam kadın kokusu gibi geldi eşime de aynı şekilde. sonunda bi parfüm beğendirebildik kocama. hoş gerçi yine ben beğendirmedim ama neyyseki kadın sayesinde bi parfümüm olcak kocamın beğendiği.. hiç değilse kadın yaşlıydı yoksa patlatırdım kocamın kafasına:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

X